Hold dig lang væk fra dette firma! Tilbyderen service hvor man kan "fryse" virkelige billige billetter - vil efter 6 timer booke billetterne - ikke muligt pga. en "error". Få fat i kundeservice og de... Näytä lisää
Vi bestilte en reise via Travellink og har antakeligvis klikket OK på et bra tilbud som heter Prime som var gratis og ikke informert oss godt nok. Skal gi masse reisefordeler og etter 1 mnd blir vi t... Näytä lisää
Jeg bestilte i går flybilletter til 2 personer fra København til Malaga med Norwegian og inkl. 2 stk. bagage pr. person. Ordrebekræftelsen var ok inkl. bagage, men 10 minutter senere fik jeg en mail,... Näytä lisää
Jeg ville booke København - Oslo, og fikk opp et tilbud på 866 NOK (ikke direkte, via Arlanda) på Travellink siden, som var veldig gunstig. Jeg ville fullføre bookingen, men så i siste steget at prise... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Nem app
Nem app. Vær dog opmærksom på at huske at bestille bagage til både ud og hjem.
God pris.
Forvent dog at billetterne kommer fra andet selskab, og nemt kan overses i mailboxen.
Der er udpræget mangel på information, og ingen kundeservice!
Men hvis du har is i maven og klar til de bump der kommer ved forkert/manglende information, kan det lykkes at bruge travel link.
Tag i lufthavnen i god tid, for at hitte rede på alle de ting du ikke er oplyst om.
BESTIL ALDRIG REJSE MED TRAVELLINK!
BESTIL ALDRIG REJSE MED TRAVELLINK!
Hvor er jeg bare træt af, at jeg ikke har tjekket trustpilot og diverse facebook-rejse grupper inden jeg bestilte tur til Wien med fly og hotel....
Jeg har bestilt gennem travellink før uden problemer, men denne gang brød helxxxx løs, da KLM ændrede deres hjemrejse fra søndag til lørdag....
For det første er Travellink helt umulig at få fat på. Intet telefonnummer og ingen email. Du kan kun få fat på dem gennem deres app, hvor du kan oprette en sag... Der gik 3 uger før de ringede mig op, og det var en med indisk accent, der ringede til mig søndag morgen kl. 6.30.
Jeg så på trustpilot og facebook, at folk ikke får deres penge tilbage, så dette nægtede jeg at sige ja til. De kunne ikke give penge tilbage for hotel eller hjælpe med nye billetter til om søndagen.
Så det endte med at vi kun fik 3 dage i Wien i stedet for 4, og vi kunne ingen penge få tilbage.
Der er ikke styr på en skid. Jeg dobbelttjekkede selv på KLM's hjemmeside, at vi reelt havde flybilletter, og jeg ringede til hotellet for at tjekke om vi havde booket et værelse - det havde vi heldigvis.
Jeg føler mig slet ikke tryg ved travellink og fremover bestiller jeg direkte gennem KLM eller andre flyselskaber og søger selv på et specifikt hotel det sted vi skal hen. Tryg forsikring fortæller, at dette er den bedste og sikreste måde at bestille rejse på, da de bedre kan hjælpe med tilbagebetaling.
Forkerte oplysninger
Ifølge Travellink var morgemad på vores hotel i London inkluderet i prisen. Ikke destomindre måtte vi betale omkr. kr. 100.- pr. person pr. dag. De 1200 kr. ville vi da gerne have indregnet i rejsebudgettet hjemmefra. Nu blev de så brugt på en uforudset udgift. Travellink har åbenbart ikke styr på deres aftaler med hotellerne. Aldrig mere Travellink!
Bookede ikke check-in baggage til flyselskab som betalt over Travellink, så skulle betale igen i lufthavnen
Undgå Travellink. Ingen service, forkerte oplysninger om pris til mig som slutbruger og forkerte oplysninger videregivet til flyselskab, så jeg blev nødt til at betale 2 gange for baggage.
Jeg var så dum at benytte Travellink for at spare 50 kr på en flybillet i stedet for at booke direkte hos flyselskabet. På travellink havde jeg markeret "check-in baggage" og prisen afspejlede dette. Da jeg fik bekræftelsen, så var der dog ikke "check-in baggage" med. Derefter var der 0 muligheder for at rette på dette hos Travellink eller komme i kontakt med dem. Lige meget hvad jeg gjorde kunne jeg kun få deres uduelige chatbot, der blev ved med at mene jeg skulle bestille og betale for check-in baggage 1 gang til. Idiotisk system og service.
Da jeg ankommer i lufthavnen, så har flyselskabet rigtig nok ikke fået noteret, at jeg skulle have 1 check-in baggage og de vil ikke tage min bagage ved mindre jeg betaler per 1 kg. Super dumt.
Endte med at betale mere for 13 kg rygsæk end jeg havde betalt for mit flysædde og 7 kg carry-on.
Så skod Travellink. Absolut ingen klagemuligheder, intet telefonummer, og aboslut intet service der kan bruges til noget via deres chatbot. Skodfirma.
Never again. Avoid
Bookede rejse til Paris med fly og…
Bookede rejse til Paris med fly og hotel via Travellink. Alt gik efter bogen med undtagelse af at hotel bookingen aldrig fremgik i app’en, kun på travellinks hjemmeside.
Ja til Travellink!
Ja! Skulle booke på Wizz-Air fra Aarhus til Bukarest på engelsksproget website. Sammen pris via Momondo til Travellink til samme pris. Langt lettere på travellink med tilkøb af bagage, sæder i flyet, betaling osv.
En frygtelig masse tilkøb på Wizz-Airs hjemmeside på engelsk, hvor det er let “at falde i vandet”
Travellink næste gang også!
På tv2 østjylland frarådede Forbrugerstyrelsen her til aften at booke flybilletter via agenturer. Sikke noget pjat!
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL !!
ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL !!
Vi blev nægtet boarding af Swiss Airlines, selvom vi havde en booking bekræftelse.
Ifølge Swiss Airlines var vores fly ikke før 16. november, selvom jeg har en bekræftelse på at det var d. 16. oktober.
Jeg bestilte igennem Travellink. Har også benyttet mig af flyhjælp, men uden beviser på at de nægtede os boarding, er sagen tabt.
Her henviste man til evt. en optagelse af hvor de siger vi blev nægtet adgang. Eller et skriftligt dokument med dette.
Vi er 2 voksne og en pige på 2 år og vi panikkede i situationen. Så nej, vi tænkte ikke på at lave en optagelse eller lave en forespørgsel på et skriftligt dokument.
Jeg måtte købe nye billetter til dagen efter.
Ifølge Flyhjælp og Swiss Airlines, er dette rejseagentens ansvar. Altså Travellink.
Nul stjerner
Har bestilt pakkerejse Aalborg / København som desværre måtte annulleres. Rejsen blev bestilt med afbestillingsforsikring, jeg har nu rykket for refusion i tre uger, hver gang skal man igennem en laaaang proces på telefonen, og når jeg endelig kommer igennem, får af vide jeg skal vente lidt længere. Det er frustrerende på alle måder, og må kan gøres mere enkelt hvis man ønsker at fremstå som en virksomhed med god kundepleje! Pt afventer jeg fortsat min refusion. Derfor NUL stjerner herfra og en advarsel til andre der påtænker at rejse med Travellink!
Jeg har booket en rejse til Madrid og…
Jeg har booket en rejse til Madrid og får at vide at rejsen er aflyst. Det er umuligt at komme i forbindelse med en medarbejder og få hjælp til at få løst problemet kommer i forbindelse med en robot og får robot svar
Kæber aldrig mere en rejse igennem Travellink
Brug aldrig Travellink
Brug aldrig Travellink!
Hvis der er problemer med bookingen er de så langsomme til at løse problemerne, at det i sidste ende ikke kan lade sig gøre at rejse på planlagte dato, og man må acceptere en absolut utilfredsstillende løsning.
Vi fik besked via mail (man ikke kan svare på) at der var betydelige ændringer i bookingen og at det hastede. På trods af at at vi ringede med det samme - og siden har ringet mindst 10 gange for at høre til sagen - gik der 2 ½ måned før de havde løst problemet og det på en særdeles utilfredsstillende måde.
Vi fik besked på, at nu var det umuligt med tilbagerejse på den planlagte dag, og hvis vi ville have en ny billet, så kunne vi komme hjem 5 dage senere.
Ellers kunne de aflyse hele turen og vi kunne få vores penge tilbage, men hvilken garanti har vi for, at vi får pengene tilbage- INGEN!
Vi var så nødt til at acceptere 5 dages forsinkelse, men hvis de ikke havde trukket sagsbehandlingen ud så længe, kunne vi sagtens være kommet hjem på planlagt dato!
De tilbydes ingen form for kompensation for denne store ulempe.
Hver gang man ringer til dem, er de søde og venlige og tilsyneladende meget hjælpsomme - de lover at man høre fra dem i løbet af 24 timer, men alle 10 gange hørte vi ikke en lyd!
Hvis man sender mail til dem, får man at vide at de har modtaget mailen og at de vender tilbage snarest muligt - MEN DET SKER ALDRIG!
Deres Chat er en robot og den er særdeles ubrugelig!
Vi kan absolut ikke anbefale at man benytter Travellink - vi gør det ALDRIG mere!
SÆLGER BILLETTER SOM IKKE KAN ANVENDES!!!!!
Vi booker en flyrejse til vores 15 årige datter hos Travellink. De får alle informationer, men sælger os alligevel en billet til Ryanair hvor 15 årige ikke må flyve selv.
- INGEN information om at billetten ikke kan anvendes.
- INGEN information om at hun skal ledsages af en voksen.
- INGEN hjælp at hente hos "kundeservice"
Hun blev afvist ved check-in, og kom ikke med flyet...
Det kostede os yderligere 6.000kr, at booke en ny billet.
Travellink solgte os et produkt vi aldrig ville kunne anvende... ren tyveri !!!!
Book ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG hos Travellink.
Det værste nogensinde
Det værste nogensinde, aldrig bestil gennem det.
HOLD DIG VÆK FRA DETTE SELSKAB!!!!!
Bestilte en tur til LA med fly retur og hotel ophold. Da jeg ankom til hotellet, fik jeg at vide mit ophold var aflyst af rejse selskabet selv...fordi; de havde lavet den fejl, at jeg skulle være booket ind dagen før på hotellet og da jeg af naturlige årsager ikke ankom...aflyste de opholdet!! (som jeg har betalt for) Jeg måtte derfor af egen lomme betale for et nyt ophold!!! De vil ikke give pengene retur, da de ikke mener det ikke er deres fejl !!!! (det er da dem der har booket og aflyst!) ...de er derudover TOTAL umulige, at komme i kontakt med (og skulle du komme i kontakt med dem, taler du med en indier i Hamborg lufthavn, som ikke forstår engelsk! (tog mig 6 timer)) ......så kære læser....HOLD DIG VÆK FRA DETTE SELSKAB!!!!!
Havde booket og betalt for bagage begge…
Havde booket og betalt for bagage begge veje, men ved check-in dagen opdager vi at de kun har tilføjet bagage den ene vej. Så dårlig service og billetterne var ret dyre i forvejen. Plus mens jeg var i gang med at gennemføre betalingen var prisen pludselig 400 kr. dyre. Vil aldrig benytte dem igen. Snyd og bedrag.
Har lige rejst med travellink til Paris…
Har lige rejst med travellink til Paris på en forlænget weekend fredag til tirsdag.
Vi bestilte først billetterne søndagen inden afrejse, men alt har fungeret upåklageligt. Vi bestilte flysæder hjemmefra og automatisk indtjekning og 24 timer før vi skulle afsted modtog vi boardingcard.
Blev dog noget nervøs af at læse alle trustpilot anbefalingerne, så ringede både til hotel og luftfartsselskab, men heldigvis var alt som det skulle være.
FUP Svindel Snyd
Den 18 oktober køber billetter vi efter at have sparet sammen, knoklet for at få ferie samtidig hele familien.
Vi køber tror vi alletiders tilbud , er super glade for nu kan vi endelig komme over til min far og holde jul samt fejre hans 90 års dag i USA..
MEN nej
Booking behandles bliver ved med at stå...
Den 19 oktober vågner vi til besked om at booking ikke er gået igennem fordi prisen er steget 300 kr pr billet.
Booking skal handles åå.
Dette gør vi...Men dette kan kun gøres online tilsyneladende
5 gange i løbet af dagen beder jeg om faktura..for 10 pct af prisen er reserveret på vores konto..
Sidst på eftermiddagen i går den 19 finder jeg endelig et tlf nummer til Travel link
Ringer og samtalen tager en evighed, en tilsyneladende flink mand på ekstrem gebrokkent engelsk forsøger at hjælpe os tror jeg...Lavede id på os ved tlf nr og de sidste 4 cifre i kort nummer..
men det eneste der sker er at der reserveres yderligere over 20000 kr på vores konto og ingen bekræftelse og ingen faktura
DER SKER INTET
At i kan være jer selv bekendt
Vi har ikke råd til at købe igen
Travel link eller hvem i er
Der figurer mange navne når man googler...Opodo,Odiego
Bliver store på at knuse andres drømme
O stjerner herfra
Afventer stadig mit tilgodehavende på 4000kr. Har ventet på det i cirka 5 måneder. Der sker ingenting. Jeg kan ikke engang komme igennem til deres kundeservice mere. Får kun deres chat robot. Hold jer langt væk
Købte tur til Dubai med afrejse…
Købte tur til Dubai med afrejse 4/1-2022. Aflyste rejsen ugen før afrejse pga. Corona.
Har nu ventet på refundering af billet siden uden at kunne kontakte Travellink. Kun via deres App er dette muligt og her får man det samme svar fra deres robot hver gang!
Benyt ikke dette selskab til jeres rejse!
Still waiting for a refund.
Still waiting for a refund.
Ref 4936887107
findes ikke værre
findes ikke værre selskab, hvis Det da overhovedet er et selskab