Hornsleth ShopArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Hornsleth er en kunstner der deler vandene, ligesom Moses (ingen sammenligning i øvrigt), og han formår at provokere, skabe debat, og gir janteloven et ordentlig los. Hans kunst er kontroversiel, noge... Näytä lisää

Efter køb af fem plakater modtager jeg dem kort tid efter desværre med en fragt skade på nogle af dem. Jeg tog dagen efter kontakt til kundeservice og oplevede en service som der kun findes få sted... Näytä lisää

Flotte plakater der giver ekstra kulør og farver i stuen. Nogle lidt vovede der mere hører til i soveværelset. Elsker provokationen i Hornsleths værker. Hurtig svar på chatten og god kundeser... Näytä lisää

Værkerne taler for sig selv, og efter min mening er det top lækker kunst - har købt lidt plakater og de blev sendt super forsvarligt indpakket. Så næste gang bliver det et originalt værk, for sådan et... Näytä lisää

1. Taiteilija

Experience the universe of Kristian von Hornsleth through exclusive products including unique paintings and posters, books, t-shirts, sculptures & accessories.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

66 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god kundeservice

For det første - en nem og brugervenlig webshop. For det andet - god kommunikation og hurtig afsendelse af ordren. Og endelig - supergod kundeservice, selvom jeg selv havde lavet fejlen :)

22. huhtikuuta 2025

Total go kundeservice

Jeg har fået den bedste kundeservice online Fordi jeg kom til at bestille forkert, og Justin fik det hele fikset💯
Ville gerne give mere end 5 ⭐️hvis jeg kunne -kan af hele mit hjerte anbefale Hornsleth og hans søde med-arbejdere som Justin
Mvh Malene Hvid

14. huhtikuuta 2025

Flot produkt.

God pris, flot produkt, nemt at få fat i kundeservice.
Lang leveringstid. Det er som sådan også ok, hvis vi bare var infomeret om det inden vi bestilte varen.

7. huhtikuuta 2025

Super håndtering af fejlleverance

For to uger siden bestilte vi 3 plakater fra Hornsleth til vores sommerhus. Desværre fik vi kun leveret to af plakaterne korrekt og den 3. plakat var udskiftet med to ens plakater af samme størrelse, som var i strid med vores holdninger.

Jeg kontaktede Hornsleth Shoppen pr. mail en uge efter og fik hurtig respons fra Justin. Han beklagede deres fejl, returnerede beløbet for den 3. plakat i samme øjeblik, han sendte mailen til mig og bad mig om at beholde fejlleverancen af de to plakater mod en anmeldelse på Trustpilot. Så kunne jeg altid bruge dem til nogle sjove fødselsdagsgaver.

Helt klart 5 stjerner her fra, hurtig og ligetil håndtering af en fejlleverance.

28. maaliskuuta 2025

God service og hurtig respons👌

God service og hurtig respons👌

Jeg havde bestilt 5 plakater, hvor to af dem desværre var beskadiget under transporten.
Jeg skrev en mail ind og fik hurtig respons tilbage, hvor i de selfølgelig beklagede mange gange og ville sende nogle nye.

De ankom ret hurtigt efter jeg havde skrevet med dem. Så god service, hurtig respons. Også er plakaterne jo for fede😄

Kan klart anbefales at bestille fra dem igen!

12. maaliskuuta 2025