Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Näytä lisää
Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Näytä lisää
…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Näytä lisää
Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.
Ole Rømers Gade 46, 8000, Aarhus C, Tanska
Som altid en sand fornøjelse at handle her!

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Jeg fik, hvad jeg havde bestilt, og det gik lynhurtigt. Tommel op!

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering.
Priserne er mere end fair og har et fantastisk stort udvalg af alt hvad der skal bruges, om du så starter et nyt stort projekt eller skal lave en lille gave.
Jeg har handlet her flere gange og ikke én gang er jeg blevet skuffet eller har det mindste at sætte en finger på.

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Hurtig levering og dejligt med en personlig hilsen.

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Super flot indpakket med personlig hilsen. Dejligt at der stadig er tid til et personligt indslag 🤩

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Super effektivt og lækker service med ord med på vejen - gav smil på læben 😍

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Altid en stor fornøjelse at handle her.
Lækre produkter og hurtigt levering.

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt kort med hver gang.

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Alt i handlen var til perfektion.
Jeg er vild med den personlige hilsen der
Blev sendt med i min pakke.
Mvh.
Michael Enggaard

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Det er så skønt at modtage en pakke, hvor der er gjort noget ud af indpakningen. Jeg kan kun anbefale at man handler her.

Hvis jeg kunne give 100 stjerner gjorde jeg det ⭐️
Altid god service og godt udvalg i shoppen 😊

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Jeg er så tilfreds. Fik en lækker pakke med et dejligt broderi-kit lige til at gå til...

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Hurtig levering og fint indpakning og en personlig hilsen med i pakken.

Vastaus yritykseltä Broderist.com
Altid en fornøjelse. En shop med "personlighed" og god kundeservice.