Horlogewinkel.com Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een prachtig Armani dames horloge besteld, de levertijd duurde iets langer, maar werd keurig via de app geholpen. En kreeg als compensatie een leuk cadeau thuis gestuurd! Het horloge nu ontvangen en z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na bijna twee maanden krijg ik ineens een e-mail u bestelling kan niet doorgaan en je kan ze slecht bereiken en ík persoonlijk kreeg geen antwoord op meerdere e-mails Vorige week een e-mail u krijgt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 horloges besteld als cadeautje voor mijn ouders hun 35 jarige trouw jubileum. Ik heb uiteindelijk maar eentje ontvangen vanwege een fout van hun extern logistiek bedrijf. Uiteindelijk probleem op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer interessante Site! mooie producten goede kwaliteit . ik heb allergieën voor bijna alle niet gouden sierraden of horloges. Van deze prachtige armbanden en goudkleurig horloge dus niet . Ik... Näytä lisää

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Wij verkopen allerlei A merk horloges voor de juiste prijs.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

takes too long. bad connection

Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik mijn pakketje heb besteld en het is nog steeds niet bij postnl aangekomen. Ik heb de klantenondersteuning gemaild en ze negeren me gewoon.

20. helmikuuta 2024

Goedendag,

Eerder hadden we u de mail met de track&trace gestuurd.
Daarin is te zien dat het pakket is aangeleverd bij een PostNL punt en door u is opgehaald. Dat hebben we naar u gemaild, maar sindsdien hebben wij niks meer van u gehoord.

Wij vinden het jammer dat u ons de schuld geeft van iets terwijl het pakket is geleverd.

Neem contact met ons op via klantenservice@horlogewinkel.com

Groetjes,

Marissa

Niet de beste zaak

jammer…
Mijn horloge nog steeds niet ontvangen. Heb wel een mail teruggekregen, maar paar dagen wachten nog steeds niks. Erg jammer.

28. helmikuuta 2024

Perfecte service

Ik heb via de app contact gehad en kreeg snel een reactie. Er werd met mij mee gedacht. Ik heb een horloge besteld en het was de volgende dag al in huis. Verder hadden ze er ivm de verjaardag van mijn zoon nog een mooi extra item bij gedaan! Ik ben enorm tevreden!!!

23. helmikuuta 2024

Ik buitengewoon tevreden!

Ik buitengewoon tevreden over de service en het contact dat ik heb gehad met de klantenservice. Ik had wat vragen over het horloge en die zijn allemaal snel en volledig beantwoord. Ik zou het zeker aanbevelen, je kan hier met een gerust hart een mooie horloge kopen.

19. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Een horloge besteld in december

Een horloge besteld in december. Leveringsdatum ging 18/01 zijn, geen probleem aangezien dit mooi aangeduid stond, maar we zijn ondertussen 15 februari en nog steeds geen horloge te zien !! Met de track and trace code staat dat postnl mijn pakketje nog steeds niet ontvangen heeft. Ik ben een geduldig persoon maar mijn geduld is toch aan het opgeraken.

15. helmikuuta 2024

horloge zoek...niet geleverd

Horloge besteld, 18/12/2023, niets ontvangen tot op heden.
Horlogewinkel vind niet waar de horloge is gebleven onderweg, maar dat is niet mijn probleem, ik heb niets ontvangen.
Ik probeer mijn bestelling te annuleren, maar wordt aan het lijntje gehouden via mail verkeer.
Ik hoop dat dit snel word rechtgezet...
(En zeg nu aub niet om nog eens contact via mail op te nemen want dit heen en weer mailen heeft tot op de dag van vandaag nog niets opgeleverd dan alleen stress en vage antwoorden dat het jullie schuld niet is maar dat van postnl.
Maar daar heb ik geen boodschap aan .)

7. helmikuuta 2024

Beste Saskia,

Ik zie dat het pakketje wel geleverd staat maar geeft u aan dit te willen annuleren. We krijgen laatste tijden veel missende pakketten van PostNL bij Belgische klanten en u bent helaas daarvan de dupe.

Graag wil ik vragen om onze klantenservice@horlogewinkel.com te contacteren.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte tot totaal geen service

Volgens de reclame op de site werd het de dag erna geleverd, dit werd 14dagen later. Vermits dit dus voor de feestdagen was en dus ruim te laat, wilde ik het retourneren. Wat nu een maand later nog steeds niet gelukt is. De communicatie is hopeloos, het retour adres nemen ze niet aan bij een PostNL punt, na 2w sturen en bellen eindelijk een link voor een barcode, werkt de link niet, volgens hun ligt dat aan post nl, maar de link was van bpost?🥴
Betaling loopt via klarna waar ik dus ook al aanmaningen van kreeg (waar horlogewinkel ook al had gezegd dit op te lossen voor mij, maar bij Klara hebben ze nog niets gehoord van hun).
Via telefoon krijg je ze trouwens niet te pakken, na 10min muziek krijg je een stem die zegt er geen medewerkers beschikbaar zijn en dan leggen ze op...

7. helmikuuta 2024

Nog geen bestelling ontvangen

Nog geen bestelling ontvangen, op de side staat duidelijk voor 17 uur besteld, morgen thuis en ik wacht al hagen en geen pakketje gezin 🥹

5. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Horlogewinkel.com

Uw bestelling was al geannuleerd en terugbetaald. We hebben een foutje gemaakt met onze voorraad waardoor uw bestelling niet geleverd kon worden.

goede service

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Er stond duidelijk dat deze niet direct leverbaar was. Later bleek ik allergisch voor het bandje en is een passende oplossing geboden, superfijn!

1. helmikuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Diesel mega chief

Heb in oktober 2024 mijn Diesel Mega Chief horloge mogen ontvangen. We zijn nu iets meer dan 2 maanden verder. Het stof wat op de siliconen zit is aan het veslijten Het rafelt van alle kanten en vallen gaten in de stof op de siliconen band. Ook zijn er al gedrukte letters afgevallen. Het is een hele mooie horloge voor een mooie prijs, maar dit valt me echt zwaar tegen.

24. tammikuuta 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, bestelling 30-11, leverdatum 15-12. 5 januari!! Nog steeds niets. Geld teruggevraagd, duurt vervolgens meer dan een week. Koop hier niet en als je een baan zoekt, ga hier niet werken, drama bedrijf.

17. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Horlogewinkel.com

Uw bestelling staat al geannuleerd.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin