Na bijna twee maanden krijg ik ineens een e-mail u bestelling kan niet doorgaan en je kan ze slecht bereiken en ík persoonlijk kreeg geen antwoord op meerdere e-mails Vorige week een e-mail u krijgt... Näytä lisää
2 horloges besteld als cadeautje voor mijn ouders hun 35 jarige trouw jubileum. Ik heb uiteindelijk maar eentje ontvangen vanwege een fout van hun extern logistiek bedrijf. Uiteindelijk probleem op... Näytä lisää
Zeer interessante Site! mooie producten goede kwaliteit . ik heb allergieën voor bijna alle niet gouden sierraden of horloges. Van deze prachtige armbanden en goudkleurig horloge dus niet . Ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij verkopen allerlei A merk horloges voor de juiste prijs.
Industrieweg 18G , 3144CH , Maassluis, Hollanti
- klantenservice@horlogewinkel.com
- horlogewinkel.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Montre commandé depuis le 1 er…
Montre commandé depuis le 1 er décembre et je devais la recevoir pour le 19 décembre. Aucun numéro pour les joindre, ne réponde pas aux mails . Des arnaqueurs ,j'aimerai récupérer mon argent
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf! Horloges top, goede service en netjes op tijd binnen gehad.
Totaal geen contact met jullie te…
Totaal geen contact met jullie te krijgen zowel telefonisch als via de app niet dus waar kan ik met mijn klacht terecht
Ik heb bij Horlogewinkel een Tissot…
Ik heb bij Horlogewinkel een Tissot horloge gekocht.
Ik wist dat de bestelling een maand zou duren ,maar dat had ik er voor over (apart horloge met een goeie prijs)
Als het horloge aankomt blijkt het bandje verdroogd.
Ik heb contact opgenomen met horlogewinkel maar dat ging wat moeilijk.
Na verloop van een paar dagen nam Horlogewinkel telefonisch contact met mij.
Na dit prettige gesprek zijn we overeengekomen dat ik zelf een bijpassend bandje ga kopen.
Na een uur stond het geld op mijn bankrekening.
Dus super opgelost.
Groetjes een tevreden klant groetjes René
Hartstikke goede service
Hartstikke goede service. Betrouwbare webwinkel. Snel in contact en terugkoppeling.
Ik heb meer dan 6 weken moeten wachten…
Ik heb meer dan 6 weken moeten wachten op mijn horloge die ik besteld had. Bij het contacteren kreeg ik ofwel een vage respons of helemaal geen. Ik vind het triestig dat ik alsnog 18€ servicekosten moest betalen. Bestel hier nooit!
Ik ben erg blij met de betrouwbaarheid…
Ik ben erg blij met de betrouwbaarheid bij het omgaan met de prachtige nieuwe tas voor het nieuwe jaar. Wat geweldig. Bedankt. Ik ben erg blij met de snelheid van levering en de verfijning in de afhandeling. Dank je wel.
Eerder geleverd dan verwacht,,netjes…
Eerder geleverd dan verwacht,,netjes verpakt...
Bestellingen was binnen een dag binnen
Bestellingen was binnen een dag binnen. Daar geef ik 5 voor.
Qua communicatie denk dat het beter kan. Ik wacht er voor bijna 2 weken op een bestellingen dat niet compleet is.
Overal denk dat het komt door de drukte rond de feestdagen zijn.
Parcel received on time and a…
Parcel received on time and a trustworthy service that strives for customer satisfaction.
Binnen de garantietermijn stopte mijn…
Binnen de garantietermijn stopte mijn horloge. Dit bleek de batterij te zijn.
In overleg kon ik de batterij laten vervangen en werden de kosten inclusief parkeerkosten onmiddellijk vergoed. Zeer tevreden over deze snelle en goede service.
Lage prijzen en 10d sneller geleverd dan aangegeven
Horloge voor een lage prijs, hoewel lange levertijd toch stuk eerder ontvangen dan verwacht en goed verpakt!
Tevreden
Ik heb een heren horloge besteld. Hele goede kwaliteit, mooie verpakking en was netjes in een doosje geleverd! Maar iets later binnengekregen dan de verwachte levertijd. Maar Zeker een aanrader!
Een prachtig Armani dames horloge…
Een prachtig Armani dames horloge besteld, de levertijd duurde iets langer, maar werd keurig via de app geholpen. En kreeg als compensatie een leuk cadeau thuis gestuurd! Het horloge nu ontvangen en zooo blij mee! Goede service en goede prijzen! Zou zo weer bestellen🤩👍🏻
7 december horloge besteld...tot op…
7 december horloge besteld...tot op heden niks gekregen...kreeg een mail dat het bedrijf waarbij ze dit bestellen vertraging oploopt... meerdere keren gemaild, beloftess dat het z.s.m aan zou komen en nu deze mail... heb er achter aan gemaild dat ik mijn geld terig wil en bestelling annuleer... ben benieuwd
Ondertussen (9-1-24) mail terug gehad. Ze gaven aan een betrouwbaar bedrijf te zijn.. heb mijn geld volledig terug gekregen en zonbrillen als excuus/kleinigheidje gekregen...
Alleen jammer dat na pas 4 week te horen krijgen dat de bestelling niet lukt ondanks het mailverkeer/app met horlogewinkel.nl
Prachtig horloge aangeleverd gekregen
Prachtig horloge aangeleverd gekregen, iets later dan de verwachte leveringsdatum, maar netjes antwoord gekregen op onze vraag, wanneer er aangeleverd ging worden.
Perfect in orde!!
Maar ook vooral een zeer nette prijs.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.