Vi købte en lædersofa i butikken i Vejle, men oplevede desværre, at sofaens læder er så glat, at man næsten glider af hynderne, når man sidder i den. Jeg kontaktede butikken for at høre, om dette v... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi bestilte en to personers sovesofa og var indforstået med den lange leveringstid ca. fem uger. Sofaen bliver først polstret efter bestilling, de findes i mange forskellige farver. Sofaen bliver sen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har købt sofa hos Vejle Bolighus, og fik en meget grundig vejledning. Sofaen blev leveret og samlet af venlig personale. Efterfølgende syntes vi, at der var for lidt fyld i hjørnet af sofaen.... Näytä lisää
Klart en god oplevelse, blev kontaktet da der var tvivl om farve. Og levering klaret perfekt af Amtoft møbler, virkelig servicemindede folk. 👍
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Hjemme Hos, en landsdækkende møbelkæde med hele 24 butikker spredt ud over landet. Vi er dedikeret til at tilbyde dig et bredt sortiment af kvalitetsmøbler til hele hjemmet samtidig med at du bliver betjent af en lokal møbelhandler, som kan give dig den helt rette rådgivning og vejledning når du skal købe nye møbler. Vi har alt hvad du har brug for af møbler til dit hjem. Uanset om du søger den perfekte sofa, komfortable lænestole, et elegant spisebord, stilfulde spisebordsstole, praktiske opbevaringsmøbler eller en komfortabel seng, kan du finde det Hjemme Hos os. Vi tilbyder altid prismatch, der sikrer dig den bedste pris på markedet. Hvis du finder et identisk produkt til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Hos Hjemme Hos ønsker vi også at gøre det nemt for dig at handle. Derfor tilbyder vi fri fragt, når du køber for over 1.499 kr. Dette betyder, at du kan nyde bekvemmeligheden ved at bestille dine møbler online og få dem leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Besøg en af vores 24 butikker eller webshop i dag for at opdage vores store sortiment af kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser.
Yhteystiedot
Olaf Ryes Gade 7K, 1. th., 6000, Kolding, Tanska
- 63 40 70 14
- kontakt@hjemmehos.dk
- hjemmehos.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
5 stjerner fra mig😉👍
Har i dag modtaget et utrolig smukt møbel fra hjemmehos i Nakskov. Endnu engang er vi ovenud tilfredse, både med møbel, handlen, service, samt levering.
Vi vil til hver en tid anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Vi har i dag fået vores nye sofa…
Vi har i dag fået vores nye sofa leveret gennem Hjemme Hos / Svends møbler i Aulum- og den er super flot::)) Tak for god betjening, sofaen blev leveret, samlet og al emballage tog Hjemme hos med retur-det var dejligt.
Birte Warming

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Super service, havde et spisebord, som jeg ikke kunne tørre rent, der var altid skjolder på. Snakkede med dem flere gange, fik masser af gode råd, men intet hjalp. Men sørme om jeg ikke har fået et nyt bord, så rigtig dejligt.
Vi kommer med glæde igen, har snart en del møbler derfra😊

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Jeg kommer igen og igen og igen..
Jeg har for anden gang inden for få måneder købt møbler i Slagelse afdelingen. De kunne huske mig fra sidste gang og gav den bedste service man kan forestille sig. Dejligt sted med fantastisk personale. Jeg kan kun anbefale at handle her.

Kanon god service.
Kanon god service lige til handlen er slut.
Vi har købte spisestole, ved bestilling over telefon og mail, grundet corona kunne vi jo ikke komme i butikken. Men det har været en rigtig god oplevelse alligevel. Og har modtaget en rigtig god service hele vejen igennem. Og vi er meget glade for vores nye stole.

Super god service
Super god service, har købt et bord og stole til køkkenet, i Slagelse. Det har været en god oplevelse, selvom det er coronatider. Vi bestilte under nedlukningen pr. telefon.
Mvh. Jytte og Jørgen Strandet

Super god behandling
Super god behandling. Har inden for det sidste halve år købt både spisebordstole, lænestol og sofa i Slagelse, har været positivt hver gang både i butik og ved levering. Vi kan godt anbefale at handle hos Hjemme Hos/Møbler/Design

Altid super betjening
Altid super betjening, personalet har en god viden om de produkter de handler med
Tak for det

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Handlede i Slagelse afdelingen lige…
Handlede i Slagelse afdelingen lige inden jul og nedlukning - de gik bestemt en ekstra mil for mig som kunde og jeg gik meget glad og tilfreds på juleferie. En fantastisk oplevelse og kan klart anbefale at man aflægger dem et besøg, hvis man skal shoppe nye møbler.

Dejlig service
Dejlig service - skøn personale og lækre varer man ikke finder andre steder.

Møbler & Design i Slagelse
Fantastisk oplevelse med Møbler & Design i Slagelse !
Rigtig god service både i butikken og ved levering af vores nye senge, som er top kvalitet.
Vil er glade og tilfredse - det er ikke sidste gang vi handler her
Varm anbefaling herfra !

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Misvisende vejledning og ubehøvlede medarbejdere
Købte en sofa i 2018 i Hjemme Hos Bramming, hvor medarbejderen tydeligt udtrykte at det var læder. Jeg er dog også realistisk, så som med mange andre sofaer til rimelige penge, var jeg redde på, at det "kun" var brugsfladerne der var læder og de andre sider og flader var af anden type.
Jeg har sidenhen anskaffet mig nogle katte, og er derfor nødsaget til at skille mig af med min sofa, som jeg ellers har været glad for.
Da jeg står med en potentiel køber, som ved en smule om læder og møbler, fortæller vedkommende mig, at det ikke er rigtig læder og at vedkommende ikke vil købe den (hvilket jeg godt forstår da forventningen var en anden).
Jeg ringer herefter til Hjemme Hos i Bramming, og fortæller dem, at jeg synes det er enormt dårlig og misvisende vejledning og at jeg føler mig vildledt. Medarbejderen siger at han kan huske handlen, som foregik for 2,5 år siden, og er sikker på at han sagde, at sofaen var i bonded læder - hvilket ikke er tilfældet. Medarbejderen talte nedladende til mig, afbrød mig gentagne gange og hævede stemmen flere gange i løbet af samtalen - på trods af at jeg flere gange fortalte at jeg blot ville informere dem om det, så de kunne være mere præcise i fremtiden, så folk ikke føler sig så vildledt.
Jeg vil ikke anbefale så ubehøvlede medarbejdere og så dårlig service til min værste fjende. En helt igennem dårlig oplevelse, som jeg efter dialog med andre kan forstå jeg ikke er den eneste der synes.

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
ekstrem dårlig service, ubehøvlede medarbejdere mm.
Ualmindelig dårlig service, lang leveringstid, så forkert levering, på ny lang leveringstid, ingen undskyldninger eller kompensation af nogen art, derefter ubehøvlet medarbejder som i eget hjem nærmest står og siger man er tyk og det er derfor ens sofa knirker. Hynder der ikke er ens i hårdhed. Ingen kommunikation, de ignorerer dig, første klageinstans laver aftale med Vejle bolighus om at de skal sende en “uvildig” ud og tjekke sofaen. Han tjekker kun hårdheden, åbenbart er det tilladt med en fejlmargen på 10%!!! Det alligevel meget synes jeg. Dernæst skriver den “uvildige” i vurderingen at sofaen ikke knirker, men dette undersøgte han slet ikke, og jeg kom desværre selv fra det pga han snakkede så meget og fortalte om fysikkens love ang hvorfor og hvordan man valgte at bygge sofaer idag. Har vidne tilstede, som kan stå inde for han ikke spurgte til eller tjekkede om sofaen knirkede. Tænkt at lyve sådan. Men juristen fra nævnenes hus, kunne så fortælle at man altid vil kunne stille spørgsmål ved sådan en “uvildig” undersøgelse da den jo rekvireres af og betales af den erhvervsdrivende, i mit tilfælde hjemme hos Vejle bolighus.
Hold jer langt væk, de vil gerne have jeres penge, men efterfølgende er det de mest ubehævlede og ligeglade/ligegyldige mennesker jeg nogensinde har oplevet. Og har trods alt selv stået i butik.
Opdatering, efter at ha set jeres svar (meget sent - ved ikk hvorfor jeg ikk har fået besked på der var kommet svar).
Men det er meget muligt at I ser sagen som afsluttet, og det er den som sådan også, hvis man kan kalde at I intet gjorde - som afsluttet. men I behøver ikke skrive en kommentar på trustpilot, som kan give andre et indtryk af at problemerne faktisk blev løst. Det blev de aldrig, sofaen har knirket lige siden, hynderne fortsatte med at være forskellige i hårdhed og den ubehøvlede mand i mit eget hjem, har aldrig undskyldt. Derudover tilbød I aldrig kompensation af nogen art, for hele det frygtelige forløb. Så lad være med at svare herinde, så andre folk får indtryk af at i har løst udfordringerne tilfredsstillende, når dette ikke er tilfældet. Stop, bare stop. Tak.
Og nej, handler aldrig i jeres butik/kæde nogensinde igen, hellere skylle pengene ud i toilettet.

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Har købt en lædersofa og en stol med…
Har købt en lædersofa og en stol med skammel i Aalborg og det har vi ikke fortrudt , Rigtig god service og meget venlig personale der var behjælpelig med mål og oplysning lige fra vi kom ind i forretningen og leveringen var også helt i orden . Mvh Carsten.
Super service og kvalitet
Super service fra meget dygtige og venlige medarbejder
Dårligt håndværk.
Jeg har købt et plankebord til 10000 kr ‘Hjemmehos” Sønderborg. Utroligt dårligt håndværk. Den samlede bordplade er ikke plan, samlingene er nogle steder forskudte. Desuden er der midt på bordet en høvl/ pudse skade, som endda kan ses på lang afstand.
Svar 7/2-21.. Bordet er et dårlig håndværk. Limningerne er dårligt sammensat og forskudt. Dårligt håndværk er der overhovedet ikke noget unikt ved.

Vastaus yritykseltä Hjemme Hos
Jeg har købet et super fedt spisebord…
Jeg har købet et super fedt spisebord og 6 tilhørende stole. Jeg er super glad for den vejledning jeg fik. Utrolige flink sælger. Varede til tiden, og varen er bare top doller... og så har de flødeboller 😂
Ja tak ja tak, vi er super tilfredse.
Efter vi havde en dårlig oplevelse med et andet firma, endte vi med at købe en speciel designet sofa efter vores ønsker og mål hos Hjemme hos Aalborg Sv. Og hvor er vi glade for det valg.
Sofaen er super fin, ligesom den skulle være. Passer perfekt ind i stuen. Vi havde fået gratis levering med 1 mand, men de leverede den helt ind. Og de samlede den for os og tjekkede den virkede. Det er virkelig god service. Plus alt pap og plastik dog de med igen og der blev sat hvide støtter under benene.
Vi vil helt klart anbefale hjemme hos.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.