Ger en bra känsla med naturligt innehåll. Värksalvan har jag använt flitigt efter en cykeltur som slutade med ett fall och blåslagen fotknöl. Snuvbosalvan använder barnbarnet som är infektionskänslig.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har köpt deras fantastiska salvor förut och är jättenöjd. Fina naturliga ingredienser som verkligen hjälper och inga konstiga tillsatser. Snabb leverans av beställningen och en fin liten hälsning från... Näytä lisää
Det gick snabbt och smidigt att få hem köpet, vilket kom med posten vilket jag inte trodde att det skulle göra. Var beredd på att hämta ut det istället. Har bara hunnit använda en av produkterna ja... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Inget krångel med leverans! Snuvbosalvan under fotsulan räddade min sömn under en längre förkylningsperiod förra året! Nu ska Ekbosalvan testas på min psoreasis och bebisen som anländer i oktober s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handgjorda ekologiska natursalvor producerat efter egna recept. En gåva från naturens apotek.
Bligan 5, 66694, Dals Långed, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snabb leverans. Fina produkter som håller huden mjuk.

Vastaus yritykseltä Hjärtebo gård
Värk salvan är väldigt dryg och man behöver inte gnida in den och den lindrar snabbt mina smärtor, jag använder den innan träning och efter. Jag har artros i kroppen, rygg och fotleder pluss knä är värst.

Vastaus yritykseltä Hjärtebo gård
Snabbt och smidigt att få hem salvorna och de har så bra effekt
Rekommenderar er till mina vänner

Vastaus yritykseltä Hjärtebo gård
Dere leverer fantastisk gode produkter. Dere er rask til å ekspedere og pakkene kommer fram!
Kontakten med ”Hjärtebo Gård” är lätt , enkel och de håller vad de lovat!
Produkterna är ljuvliga att använda och doftar underbart!
Det är en fantastiskt salva som jag inte kan vara utan på vinterhalvåret
Krämer i toppkvalitet för stora och små kroppar. ”Snuvbo salvan” är en stor hjälp när barnen är hostiga. Tusen tack för toppen produkter!
Bra och effektiv salva /värksalvan/
Snabb leverans.
Har gett bort den i dag till en vän som har värk, hon har endast hunnit smörja ryggen en gång, hon tyckte det kändes bra., så jag hoppas den kommer att fungera bra. Kommer i så fall att köpa ny burk till henne när denna tagit slut.
Supersnabb leverans och väldigt fina produkter. Fick också ett väldigt trevligt bemötande när jag ringde och hade en fråga angående köp. Kan varmt rekommendera Hjärtebo Gård, kommer handla igen! <3