Kære Hjarsø El-teknik ApS 1000 takker for en rigtig god og proffessionel service. Alting er fixed af Jeres gode kollega Nikolaj Tak for god service, og god behandling :-) Vh. Jakob G. Frederikse... Näytä lisää
Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Näytä lisää
Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Näytä lisää
Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Tanska
- ch@hjarsoelteknik.dk
- hjarsoelteknik.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Ulovlige elinstallationer
Vi har fået lavet en gennemgående udbedring af ulovlige elinstallationer mm. Nikolaj har været meget behjælpelig i kommunikationen med forsikringsselskabet, og vi er meget tilfredse med det endelige arbejde som nu er afsluttet.
Professionel, hurtig og ansvarsbevidst
Hjarsøe El Teknik kom med kort varsel og assisterede med omlægning af store dele af vores el installationer, da situationen krævede det midt i en større husrenovation. Kevin, som løste opgaven på et par dage, var professionel, behagelig at kommunikere med og ikke mindst selvkørende. Mange af de beslutninger der skulle træffes, blev reelt overladt til ham selv, da vi af uforudsete årsager endte op med ikke at være til stede begge dage. Vi vælger helt sikkert Hjarsøe El Teknik (og meget gerne Kevin), næste gang vi skal bruge en dygtig elektriker. :)
Udført godt arbejde til tiden
Udført godt arbejde til tiden som aftalt. God kommunikation før og under arbejdets udførelse.
Høflige, hjælpsomme og dygtige
Vi har gjort brug af Hjarsø Elteknik to gange og begge gange har vi været mødt af ekstrem høflige, hjælpsomme og dygtige elektrikkere.
De kommer til aftalte tid, og har de ikke, har de ringet og sagt hvis de blev forsinkede.
Vi anbefaler dem varmt.
Let at anbefale
Christian løste akut opstået problem med kort varsel. Kompetent, god service. Let anbefaling.
Vi har haft en rigtig god oplevelse!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-teknik. Vores opvaskemaskine slog HPFI-relæet fra, og gennem Greve Boligselskab fik vi hurtigt besøg af Christian fra Hjarsø. Han tog sig tid til at forklare problemet undervejs, så vi følte os trygge og inddraget, og han fik løst opgaven professionelt. Vi oplevede stor tillid til både ham og firmaet, og vi vil uden tvivl bruge Hjarsø El-teknik igen.
God løsning, god service
Fik løst en mindre opgave: Udskiftning af defekt HPFI og tilslutning af ovn. Opgaven blev løst hurtigt og effektivt, god kommunikation, aftaler blev overholdt.
Kan varmt anbefales
Rigtig dejlig oplevelse samt hurtig og meget effektivt udført arbejde af en elektriker som samtidig var utrolig smilende og rar.
Glad og opmærksom Christian.
Glad og opmærksom Christian.
Rettidigt omhu.
Efter opringning efter assistance
Efter opringning efter assistance , gik der få min. så ringede Hjarsøe tilbage om en aftale!
God service.
Steen Larsen
Ringede akut og havde en elektriker ude…
Ringede akut og havde en elektriker ude inden for en time. Problemet blev fundet og fixet, meget venligt og professionelt udført arbejde....
Super service
Electrical connection for a hot tub.
An excellent job. Thank you.
hurtig respons på mail i weekenden
hurtig respons på mail i weekenden. Forholdsvis lille opgave men meget fair priser. meget venlig elektriker som også selv kom med forslag til nogle ekstra ting vi med fordel kunne gøre som vi også endte med at gøre. Vi brugte også firmaet til en større opgave for 5 år siden. Kan kun anbefales
Hurtig respons på det vi skulle have…
Hurtig respons på det vi skulle have lavet i huset - udskiftning af ældre eltavle.
Det færdig resultat var som forventet og flot sat op og til en helt fair pris. Vi ringer klart til Hjarsø elteknik næste gang vi skal bruge en elektriker i vores hus.
Super service og hurtig ekspedition og…
Super service og hurtig ekspedition og en meget behagelig ung mand som gav gode informationer
Effektiv
Effektiv, godt arbejde og god service.
Kan klart anbefales👍🏻
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde, - venligt og effektivt.
Dygtige folk!
Super hurtig og professionel ydelse
Altid super hjælpsomme
Altid super hjælpsomme, god kommunikation og overkommelige priser! Kan bestemt anbefale Christian og alle hans gode kolleger.