Ela Installation ApS Arvostelua 23

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi var så heldige at have Ela Installation forbi, og de gjorde et super godt stykke arbejde ude i Køge Skulle have skiftet kontakter, sat spots i og ny eltavle. De vurderede opgaven, gav en fornu... Näytä lisää

Jeg har benyttet Ela Installation af 3 omgange og har alle gangene oplevet en hurtig respons, at aftaler overholdes ift. tid pris mv. og ydermere med et godt udført arbejde - hvorfor jeg kun kan an... Näytä lisää

1. Sähköasentaja
  2. Sähköasennukset

Hos Ela Installation er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde og skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vi er et dedikeret team af erfarne og kompetente elektrikere, der har stolthed i vores håndværk, er serviceminded og har en ærlige tilgang til faget, samtidig med at vi nok altid skal finde en god løsning på netop dit problem. Vi arbejder konstant på at opretholde vores høje standarder og optimere nuværende ydelser. Vi tilbyder en bred vifte af el-arbejde til både privat og erhverv, herunder: - Belysning - Butikker og kontorer - El-tavler - Ladestandere - Nybyggerier og renovering - DALI belysning - KNX Styring - Varmepumper Uanset omfanget af din opgave, er vi her for at hjælpe.Vores værdier er forankret i pålidelighed, kompetencer og kvalitet. Vi tror på at levere rettidige og effektive løsninger, der lever op til vores kunders unikke behov og deadlines.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Verdens bedste installationer

Skulle have skiftet kontakter, sat spots i og ny eltavle. De vurderede opgaven, gav en fornuftig pris og gik i gang meget hurtigt efter.

Super positiv oplevelse

11. marraskuuta 2025

Professionelle og fantastisk service

Tidligere elektriker havde udført et forfærdeligt arbejde. Jeg havde brug for en elektriker der havde styr på sit arbejde og jeg fandt ELA installation gennem google. Jeg fortalte at korrespondancen mellem alle stikkontakter ikke havde et sammenspil. De kom ud til min adresse som aftalt og udførte deres arbejde med præcision. Kan helt klart anbefale dem. Rigtig god service og professionelle. 5 stjerner herfra!

3. tammikuuta 2025

De allerbedste anbefalinger gives!

Supergodt og grundigt kvalitetsarbejde udført i dag af Wasim og Bilal fra Ela Installation! Kunne ikke have ønsket det bedre, og også prisen var fin. Dertil kommer, at de begge var både venlige, søde og imødekommende og den samlede oplevelse gør, at jeg til enhver tid vil kontakte Ela Installation igen, når der skal laves elarbejde hos os igen.
PS: Bilal samler på bæreplader til PH 5😉

6. joulukuuta 2024

Fremragende

Virkelig gode med mennesker man har med at gøre og man kan altid regne med dem.
Tak for at være til rådighed og levere et godt stykke arbejde

23. elokuuta 2024

Fantastisk elektrikerarbejde med kort…

Fantastisk elektrikerarbejde med kort varsel, fik vi løst alle de EL-problemer vi havde i vores netop "DIY" lejlighedsprojekt. Ela Installation kan klart anbefales! Kanon god service og fantastiske mennesker! Stor kudos herfra!

22. elokuuta 2024

Meget venlig, hurtig og præcis service

Meget venlig og hurtig service. Vigtigst af alt fremstod arbejdet professionelt, og udført som ønsket. - kan kun give de bedste anbefalinger, og tænker at bruge firmaet igen ved fremtidig elarbejde.

20. syyskuuta 2024

Fantastisk Elektrikerarbejde!

Fantastisk Elektrikerarbejde!

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at få udført noget elektrikerarbejde, og jeg kan kun sige, at jeg er meget imponeret! Elektrikeren var både professionel og effektiv. Han ankom til tiden og gik straks i gang med arbejdet. Det var tydeligt, at han havde en stor erfaring og viden inden for sit felt, hvilket gav mig en stor tryghed.

Arbejdet blev udført til perfektion, og han sørgede for at forklare mig, hvad der blev gjort, og hvorfor det var nødvendigt. Derudover var han meget omhyggelig med at rydde op efter sig selv, hvilket jeg sætter stor pris på. Alt blev gjort inden for den aftalte tidsramme og til en rimelig pris.

Jeg vil klart anbefale denne elektriker til alle, der har brug for professionelt og pålideligt elektrikerarbejde. Fem stjerner herfra!

2. syyskuuta 2024

Godt arbejde og god rådgivning.

Godt arbejde og god rådgivning.
Altid godt og pænt udført arbejde, på vores kontor. Kommer til tiden som aftalt og er altid tilgængelig ved spørgsmål.
Tak for det gode samarbejde.

28. elokuuta 2024