Hjarsoelteknik Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Näytä lisää

Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Näytä lisää

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-teknik. Vores opvaskemaskine slog HPFI-relæet fra, og gennem Greve Boligselskab fik vi hurtigt besøg af Christian fra Hjarsø. Han tog sig tid til at f... Näytä lisää

1. Sähköasentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Intet problem med at vores opgave…

Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-)
Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at vi har fundet vores nye faste lokale elektriker.

25. kesäkuuta 2026

Fantastisk gennemgang

Fantastisk gennemgang
God gennemgang at behov og løsning. Selve løsningen endte dog med at blive for stor til at takke ja til. Men det skyldte bestemt ikke gennemgang og tilbud fra Nikolaj.

28. toukokuuta 2026

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt. 2 mand brugte 3 timer på at finde ud af at de ikke kunne trække et kabel fra stuen til 1. sal. Regning på over 3.300 kr. Ingen løsning.

7. toukokuuta 2026
Hjarsoelteknik-logo

Vastaus yritykseltä Hjarsoelteknik

Vi er selvfølgelig kede af, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne.

Vores montører brugte tid på at undersøge alle mulige føringsveje for at få etableret forbindelsen til 1. sal. Under arbejdet blev der løbende informeret om situationen, og det blev også gennemgået fysisk i boligen, hvorfor installationen viste sig ikke at være mulig via den eksisterende skakt.

Der blev forsøgt flere løsninger og anvendt forskellige redskaber for at finde en vej frem, men rørenes placering gjorde desværre opgaven umulig uden større indgreb. Det blev også aftalt på stedet at stoppe arbejdet, efter alle muligheder var afprøvet.

Vi bestræber os altid på at være ærlige og transparente omkring, hvad der teknisk kan lade sig gøre, og vi beklager naturligvis, hvis resultatet var skuffende. Vi mener dog, at vores montører gjorde en grundig indsats for at finde en løsning under de givne forhold.

om firmaets håndtering og løsning af en…

om firmaets håndtering og løsning af en mindre el-opgave, incl. økonomi vælger jeg, at følge devisen om at hvis ikke jeg har noget positivt at udtale, så undlad at sige noget, så det gør jeg i denne situation
Finn Madsen

30. huhtikuuta 2026
Hjarsoelteknik-logo

Vastaus yritykseltä Hjarsoelteknik

Kære Finn
Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange, både telefonisk og på mail, men uden held. Ved en af vores seneste samtaler nævnte du også selv, at du ikke tager telefonen, når du ikke kender nummeret. Derfor har det været meget svært for os at føre den nødvendige dialog omkring opgaven.

Fra vores side har vi hele tiden forsøgt at hjælpe og finde løsninger, men det bliver udfordrende, når vi ikke modtager tilbagemeldinger. Hvis der er noget i vores arbejde, du ikke har været tilfreds med, beklager vi naturligvis dette, men vi har oprigtigt forsøgt at holde en god og løbende dialog med dig.

Derudover er flere af de aftaler, vi indgik, desværre heller ikke blevet overholdt fra din side. Blandt andet havde vi en klar aftale om, at udgravningen skulle være lavet inden vores ankomst. Da vi kom, var dette ikke udført, og der opstod samtidig en misforståelse omkring, hvorfor vi ikke bare kunne lægge et strømkabel direkte på jorden. Det kan vi naturligvis ikke gøre, da det vil være forbundet med fare og ikke lever op til gældende sikkerhedskrav.

Ligeledes havde du selv lavet nogle el installationer der ikke var lovlige vi har udbedret

Vi håber fortsat, at vi kan finde en god løsning sammen, men det kræver, at vi kan få en bedre og mere stabil kommunikation fremadrettet.

Rigtig god dag
Hjarsø El

El i garage - Flink og fleksibel.

I forbindelse med renovering af min garage, skulle jeg have nedtaget det daværende el, og installeret nyt i vægge, udendørs stik samt belysning inde og ude. Jeg fik først priser på et par forskellige løsninger af belysning, efter eget ønske. Da aftalen var indgået, kom Christian og hans team ud ret hurtigt og gik i gang.
Undervejs var der et par ekstra tiltag der skulle ordnes, som jeg ikke havde kalkuleret med fra start, men det var ikke noget problem at få ordnet.
Da der var flere faggrupper på (tømrer, murer, maler, mf.), var det desværre nødsaget til at blive ordnet over flere omgange, men også har var Christian og hans team fleksible. Alt i alt et flot resultat.
Tak til Hjarsø El-teknink!

9. maaliskuuta 2026

Utrolig flinke

Utrolig flinke. Havde lige et afbud og kom samme dag som vi ringede. Andreas var grundig med information og lavede et perfekt stykke arbejde. Ikke sidste gang vi bruger Hjarsø el-teknik. Jannie og Ole

23. helmikuuta 2026

Udskiftning af eltavle

Jeg har i dag haft besøg af en elektriker fra Hjarsø El-teknik der skulle skifte min gamle eltavle ud med en ny.
Hele arbejdet er blevet udført meget professionelt og der var tid til at hyggesnakke imens.

Kommer helt bestemt til at bruge Hjarsø El-teknik ved fremtidige opgaver.

27. tammikuuta 2026

Akut hjælp

Ringer mandag morgen kl. 7 - lidt presset, fordi strømmen mangler i halvdelen af huset. Allerede 4 timer senere står de i døren, og har fundet fejlen på en kortsluttet ledning 10 minutter efter. De laver en midlertidig løsning og får sagen udbedret 1 uge efter. Fantastisk service, og rigtig godt håndværk. Kan klart anbefales!

22. tammikuuta 2026