Vi kom for at kigge på en Mercedes til sønnike og går herfra med både Mercedes og en BMW til mor. Fantastisk service og professionel betjening. Kan varmt anbefales. Vi takker og bukker for den fi... Näytä lisää
Jeg køber en bil hos HH bilsalg i dag til 99,700 kr. Sælger giver nummer pladerne.(1500kr) Jeg læser først slutseddel da jeg kommer hjem, Min fejl men ser at sælger har skrevet jeg har fået rabat 46... Näytä lisää
Jeg har købt en Mercedes C220 hos Hh Bilsalg, og hele processen fra start til slut har været tryg og professionel. De tog sig tid til at guide mig i den rigtige retning uden pres, og jeg følte mig i... Näytä lisää
Blev mødt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjælpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prøve køre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... Näytä lisää
Ingen service
Ingen problemer under køb. Sød og rar, men bliver der problemer med bilen under garanti så er der ikke andet end problemer. Kan ikke anbefale køb hos Hamid. Det er sidste gang jeg køber bil hos ham
Venlige og imødekommende
Venlige og imødekommende, og fandt svar på spørgsmål de ikke lige havde ved hånden, lidt nye i leasing.
Kundeservice når det er allerbedst
Bilkøbet hos HH Bilsalg har været en virkelig positiv oplevelse. Faglighed, imødekommenhed og ærlig rådgivning har imponeret under hele forløbet.
Kan varmt anbefales!
Ingen reklamationsret
Byttede bil til en anden. Kontakter dem efter en måned og spørger til reklamation da bak-kameraet dugger. Får at vide, at det vil de ikke dække med reklamationen. Fire måneder senere kontaktes de igen af min far som var med ved handlen. Han spørger igen ind til det med kameraet og nævner, at vi blev lovet 100% reklamation. Nu ville de så gerne dække det. Kommer om med bilen til dem og bliver efter 20 min. ringet op, at det handler om en rids i glasset. Derfor vil de ikke dække det på reklamationen, da det jo er en ridse jeg selv kan have lavet eller pådraget ved en skade. Men intet andet på bagenden af bilen har en skade, ej heller har bilen været i uheld. Hvilket kan dokumenteres.
Så deres reklamation er langt fra til at stole på.
Troværdighed og god service
Altid mødes man med imødekommende og god service, når man er hos HH, hvad end det er i forbindelse med bilkøb eller værkstedsbesøg.
Professionelisme
Kanon god service, virkelig kompetente mennesker man møder. Kan varmt anbefales
Rigtig god service og kom derfra med en…
Rigtig god service og kom derfra med en god bil😁
Super god service og konkurrence…
Super god service og konkurrence dygtige priser ☺️ Vi er super glade for salg af bytte bil og køb af vores “nye” Passat.
Vi kan kun give gode anmeldelser og er helt klart et sted vi vil købe igen.
Hvis man vil have en bil
Hvis man vil have en bil, skal det gøres gennem Hamid. Kan klart anbefale hhbilsalg. Kompetent og god service møder man hos Hamid. Blev hjulpet igennem hele processen til min drømme bil. Super service og stor anbefaling herfra :)