Vi kom for at kigge på en Mercedes til sønnike og går herfra med både Mercedes og en BMW til mor. Fantastisk service og professionel betjening. Kan varmt anbefales. Vi takker og bukker for den fi... Näytä lisää
Jeg køber en bil hos HH bilsalg i dag til 99,700 kr. Sælger giver nummer pladerne.(1500kr) Jeg læser først slutseddel da jeg kommer hjem, Min fejl men ser at sælger har skrevet jeg har fået rabat 46... Näytä lisää
Jeg har købt en Mercedes C220 hos Hh Bilsalg, og hele processen fra start til slut har været tryg og professionel. De tog sig tid til at guide mig i den rigtige retning uden pres, og jeg følte mig i... Näytä lisää
Blev mødt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjælpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prøve køre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... Näytä lisää
SUPER Service
Jeg skrev til HH Bilsalg lørdag formiddag, da jeg var interesseret i en af deres biler. 10 min senere blev jeg ringet op, selvom de ikke havde åbent. 30 min senere var lån fixet. Søndag kl 12.00 stod min "nye" bil, ny serviceret og klar til afhentning.
De 3 gutter er vanvittig serviceminded, imødekommende og så bare en rigtig god oplevelse.
Super
God, ligefrem og imødekommende service i forbindelse med byttehandel.
Super god service
Kom fredag eftermiddag med mistanke om, at et dæk var utæt. De undersøgte det hurtigt, og gav mig sindsro til at køre videre. Der var heldigvis ikke noget galt.
Fin pris og lever op til garantien
Vi købte en brugt Citroën C4 Grand Picasso til en fin pris (100.000 kroner), og solgte vores gamle Ford Focus som en del af handlen. Der var fin kommunikation og det gik problemfrit med at handle - og vi fik en rimelig pris i bytte for den gamle bil.
Den bil vi købte fik i løbet af den første uge en omfattende fejl med generatoren, men vi fik den repareret uden brok eller problemer. Derefter kom der nogle elektroniske fejl i løbet af den efterfølgende uge, hvilket også blev fixet uden brok. Der var lidt ventetid på omtrent en uge på værkstedet, men det tænker jeg ikke at forhandleren kan bebrejdes for.
Så forhandleren har i den grad levet op til den 100% autotjek forsikring vi købte for 5000 kroner. De her reparationer ville ellers være løbet op i omkring 20.000 kroner - så vi er glade og tilfredse kunder.
10/10 oplevelse
10/10 oplevelse! Mega flinke og behagelige folk. Jeg var ude og købe min første bil ved dem og alt gik bare som smurt.
Vi kom langvejs fra
Vi kom langvejs fra. Har været i kontakt løbende og blev taget godt imod. Virkelig god service og vejledning. Vi er kørt med største tilfredshed og er meget glade for vores nye bil.
Snydt for næsten 10.000 kr
Jeg købte bil i feb24 og han solgte mig en “udvidet motor garanti” til 10.000 kr hos Car Garanti. De fortæller at den forsikring der er på min bil koster 1.695 kr….. Den dækker desuden slet ikke det han sagde den ville. Der snød han mig godt og grundigt!
Super god betjening
Super god betjening, sød,smilende service. Vi købt den bil som opfyldte vores krav. Tak til HH bilsalg
Hjælpsomme
Imødekommende folk, dygtige og hjælpsomme til at finde den bil der passer til ens behov. Rigtig god service og kom derfra med en god bil
😁 kan klart anbefales herfra. 👍🏽
Mega god service
Fantastisk service
Fantastisk service, meget imødekommende personale.
Rigtig god service
Imødekommende, hjælpsom og fleksibel
Det har været en god oplevelse af handle med HH Bilsalg på distancen. Vi har været i tæt kontakt gennem hele processen, og i forbindelse med spørgsmål har vi hele tiden følt os velkomne til at tage kontakt. Det har beroliget os undervejs, da vi ikke er så erfarne bilkøbere, at vi har måttet stille dumme spørgsmål og har kunne dele bekymringer om kvalitet, proces o.l. Vi er blevet mødt med stor venlighed og fleksibilitet ifm. overdragelse, og vi går herfra med følelsen af at have gjort en fin handel.
Købte en bmw 320d fra 2013 super god…
Købte en bmw 320d fra 2013 super god bil og fantastisk service thumbs up! Til Hh bilsalg
Købte min Volvo her
Købte min Volvo her.
Dejlig pålidelig service , så absolut en god handel
God og hurtig service.
5 stjernet fra start til slut
5 stjernet fra start til slut. Kan varmt anbefales
Kanon flinke gutter
Kanon flinke gutter, lidt tynd kaffe men fuld tank på bilen ! Varm anbefaling