Vi kom for at kigge på en Mercedes til sønnike og går herfra med både Mercedes og en BMW til mor. Fantastisk service og professionel betjening. Kan varmt anbefales. Vi takker og bukker for den fi... Näytä lisää

Jeg køber en bil hos HH bilsalg i dag til 99,700 kr. Sælger giver nummer pladerne.(1500kr) Jeg læser først slutseddel da jeg kommer hjem, Min fejl men ser at sælger har skrevet jeg har fået rabat 46... Näytä lisää

Blev mødt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjælpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prøve køre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg køber en bil hos HH bilsalg i dag…

Jeg køber en bil hos HH bilsalg i dag til 99,700 kr.
Sælger giver nummer pladerne.(1500kr)
Jeg læser først slutseddel da jeg kommer hjem, Min fejl men ser at sælger har skrevet jeg har fået rabat 46200 kr hvilket ikke er sandt så min købspris på slutseddel står til 53500 kr hvilket ikke er korrekt der skulle have stået 98500kr.

8. toukokuuta 2026

Jeg har købt en Mercedes C220 hos Hh…

Jeg har købt en Mercedes C220 hos Hh Bilsalg, og hele processen fra start til slut har været tryg og professionel. De tog sig tid til at guide mig i den rigtige retning uden pres, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen.

Jeg er super glad for min nye bil – tak for en god handel! Jeg kan klart anbefale Hh Bilsalg og kommer gerne igen.

29. huhtikuuta 2026

5/5!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos HHbilsalg. Fra start til slut var servicen i top – personalet var venlige, professionelle og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele købsprocessen, og der var fuld gennemsigtighed omkring bilen og handlen. Bilen lever helt op til forventningerne, og alt gik hurtigt og problemfrit.

Kan klart anbefale HHbilsalg til andre, der leder efter en pålidelig og god bilhandel!

29. maaliskuuta 2026

Problemer vendt til positiv oplevelse.

Min fader og jeg drønede en tur til Herning fra Kolding, for at kigge på en Kia Proceed GT. Det var aftalt, men da vi kom derop var bilen solgt...
Jeg indrømmer gerne, at stemningen ligesom blev lidt lunken!

Sælger var dog skarp, og kendte til en model næsten magen til, som stod i Gedved - Den var nyere, havde kørt færre kilometer - Og noget dyrere ... Og så manglede den træk.

Lidt snak frem og tilbage, og en aftale om montering af træk og alt sammen til en fornuftig pris - Besluttede vi os at køre til Gedved... Det blev noget af en omvej!

Men bilen var rigtig fin, og handlen blev indgået - Min nye vogn blev leveret til mig, og med en lille "goodie bag" som undskyldning.

Det hele startede som noget skrammel, men alt i alt en go' oplevelse i sidste ende! Utroligt fleksible og behagelige sælger, som ikke gav mig indtryk af at de forsøgte at sælge katten i sætten.

26. maaliskuuta 2026

Blev mødt med en smilene Hadeeb

HHbilsalg er det bedste sted vi har købt bil, kommer der igen og vil anbefale andre også at købe bil der,
ringer man til Hadeeb, finder han en løsning med det samme.

10. helmikuuta 2026

Vi købte vores første elbil hos H H…

Vi købte vores første elbil hos H H Bilsalg, og har været virkelig godt tilfredse. Vi har fået en grundig og gennemført gennemgang incl. hjælp til opsætning af mobilapp og fjernbetjente nøgler.
Her kan man regne med at et ord er et ord.
Vi vil helt klart anbefale H H Bilsalg til andre.

10. helmikuuta 2026

God behandling ved byttebil

Jeg købte en fin VW id.4 til en god pris og gav min gamle Kia Picanto i bytte.
Jeg kørte fra Kbh, så det var lidt et sats.
Der viste sig et problem med min Kia, som jeg ikke havde været opmærksom på.
Men jeg fik en rigtig god behandling af Hadeeb.
Det virker som et rigtigt godt sted at handle brugte biler.
Der er styr på tingene.

17. helmikuuta 2026

Super service

Vi var meget tilfredse med handlen med HHbilsalg. Ved syn og service af bilen gjorde Hadeeb opmærksom på at der kun var 6000km tilbage inden gearkasseservice, så dette fik han ordnet inden vi hentede bilen uden omkostninger.
Det var super service og vi var meget glade for at vi valgte HHbilsalg:

31. tammikuuta 2026

Skjuler obligatoriske udgifter

HH bilsalg formår ikke at oplyse den samlede salgspris. I stedet maskere de prisen som mersalg og sikkerhedspakker til trods for at syn før nummerplade samt garanti er obligatorisk.

Fra 1. april 2018 blev det et lovkrav for bilforhandlere at oplyse den samlede pris i annoncer, inklusiv obligatoriske omkostninger.

18. tammikuuta 2026

Forfærdelig oplevelse

Købte en bil som skulle være fejlfri hos dem, men ender så med at have motorproblemer og sluger olie, kostede mig over 40.000DKK i tab… kan ikke anbefales

9. tammikuuta 2025

Har i dag hentet min nye brugte bil hos…

Har i dag hentet min nye brugte bil hos HH bilsalg og må sige det har været en ren fornøjelse at handle med dem lige fra start, der har været rigtig god hjælp fra dem med de spørgsmål jeg måtte have og en god trykhed i hele processen så stor tak herfra og en klar anbefaling

22. lokakuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili