Herdenkingsmunten.be Arvostelua

2 636
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Dommage que les courriers qui accompagnent les livraisons ne sont pas totalement en français. Quand le courrier commence par "Geachte Gaand" je trouve ça un peu incongru surtout en tant que francophon... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

J'ai toujours eu les pièces commandées, mais ces derniers temps il devient fréquent que de nouvelles pièces soient épuisées lorsque le Monnaie-info paraît. Et la possibilité d'abonnement n'est pas un... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Munten die ik besteld had waren heel mooi, goede kwaliteit. Maar de levering via post duurt enorm lang, geen tracking beschikbaar. Als je als klant betaald voor verzending mag deze ten minste binnen e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Cet achat a été mon premier, j'ai reçu exactement ce que j'ai commandé, un peu plus tôt que la date de livraison présumée, bien emballé, sans aucune différence par rapport à la description. Donc, c'es... Näytä lisää

1. Kolikoiden osto ja myynti

Yrityksen kirjoittama

Herdenkingsmunten.be is hét adres voor liefhebbers van Belgische munten en medailles. U kunt bij ons alle officiële munten en uitgiften van de Koninklijke Munt van België en meer bestellen. Zoals de jaarlijkse officiële ‘Fleur de Coin’ set en Prooflike set, bijzondere 2 euromunten, herdenkingsuitgiften van € 2,50, € 5, € 10, € 12,50, € 20, € 50 en € 100 in verschillende metalen, zilver en goud. Piecescommemoratives.be est l'adresse incontournable pour les amateurs de pièces de monnaie et de médailles belges. Vous pouvez commander chez nous tous les produits officiels de la Monnaie Royale de Belgique, et bien plus. Comme les sets officiels annuels en qualité « Fleur de Coin » et « Belle Épreuve », des pièces de 2 euros singulières, des émissions commémoratives de 2,50 €, 5 €, 10 €, 12,50 €, 20 €, 50 € et 100 € dans différents métaux, argent et or.

Hyvä

(2 636)

642 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling werd zonder enige vorm van…

Bestelling werd zonder enige vorm van communicatie geannuleerd!

Geachte heer Vandenberg,

Dank u wel voor uw feedback.
Dit hadden wij inderdaad beter kunnen doen. We zullen dit intern bespreken.

Saanut 2/5 tähteä

Meerdere nadelen

1) Bestelling niet gerespecteerd. Ik had een muntstuk besteld die volgens uw site nog in stock was en achteraf werd deze zomaar afgeschaft wegens gebrek aan stock.
2) leveringskosten. Voordien waren er geen kosten.
3) termijn van de gehele levering soms zeer lang door het feit dat een of ander muntstuk nog niet beschikbaar is.
4) Niet al de muntstukken uitgezonden door de verschillende landen zijn niet bij U beschikbaar.

Vastaus yritykseltä Herdenkingsmunten.be

Helaas kan het door een technische fout voorkomen, dat een product toch te bestellen is terwijl er feitelijk geen voorraad is. Wanneer dat gebeurt, wordt het gehele bedrag van het betreffende artikel gecrediteerd.

Voor zover bekend, zijn er altijd verzend-/administratiekosten berekend.

Het klopt dat bepaalde artikelen een langere levertijd hebben. Dit is ook altijd terug te vinden bij de artikelspecificaties. Sommige artikelen worden zelfs pas geproduceerd naar aanleiding van geplaatste bestellingen gedurende een bepaalde aangegeven periode.

Het klopt dat niet alle munten van de wereld bij ons verkrijgbaar zijn. We kunnen helaas niet alles in ons magazijn kwijt.

Saanut 2/5 tähteä

J'avais commandé deux pièces de deux €…

J'avais commandé deux pièces de deux € et une pièce 100 ans SNCB dans un écrin (boite bleue avec étoiles européenne). J'ai reçu des deux pièces de deux euros,mais dans la boite bleue j'ai reçu une pièce de deux euros de 2024 "contre le cancer" au lieu des 100 ans SNCB.

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Herdenkingsmunten.be

C'est vraiment dommage que votre commande ne corresponde pas à vos attentes.

Je vous invite à contacter le service client.
Pour cela, envoyez un e-mail en indiquant vos coordonnées et le numéro de commande concerné.

Ils pourront vous aider.
Merci en avance.

Saanut 1/5 tähteä

Ik had de "2 euromunt België 2026 ‘100…

Ik had de "2 euromunt België 2026 ‘100 jaar NMBS’ BU in coincard NL en de 2 euromunt België 2026 ‘100 jaar NMBS’ Proof in etui" besteld en betaald. Maar enkele dagen later betalen ze mij 31,5 € terug omdat de 2 euro munt in etui niet meer beschikbaar was. Ik vind wanneer dit toch besteld en betaald is, dit dan ook moet geleverd worden. Desnoods moesten er maar bijgemaakt worden

Beste mijnheer Fonck,
Dank u wel voor uw bericht.

Dit is inderdaad erg jammer. De belangstelling was zo overweldigend dat we het niet konden bijbenen en er zijn orders doorgegaan terwijl de voorraad al op was. Het spijt ons enorm dat u daar de dupe van geworden bent.

Bijslaan van deze munten kan helaas niet, er kan niet afgeweken worden van de afgesproken oplage.

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

Het bestellen was gemakkelijk en duidelijk. De info over de munten was correct beschreven. De levering is zeer spoedig gevolgd tot grote voldoening. De verwachtingen waren hoog ingeschat en zijn volledig waargemaakt. Prima service over de hele lijn!

16. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Bestelling vertraagd !

In juni twee munten besteld van het Belgische trekpaard. Half July waren ze nog niet , dus mail gestuurd via het info- e-mail. Geen antwoord , toen via de normale mail en een dag later antwoord. De munten waren vertraagd komen nu eind July begin Augustus. De mensen die deze munten besteld hadden , hadden ze ook een mail kunnen sturen. Dan weet je waar je aan toe bent ! Vorige leveringen gingen altijd perfect , jammer dat dit er dan tussen sluipt. In het algemeen een prima webshop !

12. kesäkuuta 2026

Beste mijnheer Erkamp,
Dank u wel voor uw bericht.

Ik begrijp uw reactie, echter uit onze ervaring is gebleken dat het rondsturen van een mail over vertraging vaak tot meer onrust leidt en tot veel meer mails en telefoontjes, waardoor onze antwoorden nog langer op zich moeten laten wachten.

We zullen dit wel intern bespreken om te zien of we hier inderdaad een verbetering in kunnen doorvoeren.

Dank u wel voor uw feed-back,

Très bien

Très bien, emballage soigné. Contact avec le service clientèle à propos du délais anormalement long de livraison qui m'a répondu rapidement.

15. kesäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin