Buiten ieders verwachting om werkt deze…
Buiten ieders verwachting om werkt deze riem perfect bij onze Aussie, we hebben de match weer terug van gezellig NAAST elkaar lopen, geen getrek meer, sinds dit harnas weer relaxed wandelen!
Uit liefde voor je hond. Als hondenbaasjes kennen we de kleine en grote uitdagingen van het dagelijks leven met een hond. Precies daarom ontwikkelen we onze producten met zorg. Elk product wordt door ons team ontworpen en door onze eigen viervoeters getest vóórdat het bij jou thuis komt.
Hollanti
Heel erg stevig tuig en mooie riem. Snel om te doen en hond vindt het prettig (bij andere tuigjes ging hij in het tuig bijten).
Fijn tuigje. Ook nadat het al vaak gewassen is!!! Ook is het tuigje makkelijk te wassen in de wasmachine. Geen overbodige luxe want onze cocker vind het heerlijk in de blubber haha. Ik geef het een eindcijfer 9,5.
Degelijk tuigje, makkelijk om te doen, zachte banden en 2 ringen om de riem te bevestigen. Maat XL gekozen voor onze hond van ca. 40 kg.

Vastaus yritykseltä Woofstark
Wij hebben de koelmat gekocht voor onze Franse bulldog Loui omdat hij vorig jaar echt last had van de hitte. Wat ik fijn vind is dat er geen gel in zit. Hij gaat overal met zijn tanden op af dus dat voelde gewoon veiliger. Binnen 2 minuten lag hij er vanzelf op. Nu sleept hij zichzelf iedere middag richting die mat 😂 Echt heel blij mee eigelijk.

Vastaus yritykseltä Woofstark
Dit hondentuig helpt echt tegen het trekken. Ik kan nu eindelijk wandelen met mijn husky zonder getrek.

Vastaus yritykseltä Woofstark
Werkt perfect, eindelijk af van een hond die alsmaar trekt. Mijn hond is 2 jaar en het lijkt soms alsof ze geen oren heeft, commando 'naast' kent ze maar ze is veel te enthousiast om daar naar te luisteren. De 1e keer wandelen met dit tuigje had Direct effect, ze zat stom te kijken naar de riem die ze anders nooit ziet.

Vastaus yritykseltä Woofstark
Dit is inmiddels het tweede tuigje. Gebruiken het dagelijks met veel genoegen. Met andere tuigjes trekt onze hond (beagle) behoorlijk. Met dit tuigje niet meer. Wandelen is verademing.

Vastaus yritykseltä Woofstark
Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice! Super vriendelijk en snel contact, dankjewel Sanne

Vastaus yritykseltä Woofstark
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.