Banner for Hellokitchen

Hellokitchen Arvostelua 1 288

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

We hebben in 2024 een keuken uitgezocht bij Hello Kitchen in Duiven, waren gelijk verliefd . In begin 2026 was ons huis eindelijk klaar. Zijn toen weer langs Hello Kitchen geweest en weer met heel vee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne ervaring met de verkoopbegeleiding van mijn nieuwe keuken! Vanaf het eerste moment werd ik echt fijn geholpen. Ze nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, dacht actief mee ov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hello Kitchen Duiven is overgenomen en hoe… wat een hele fijne ontvangst! Elke keer weer.. cooker kapot.. Jaimy en zijn team dachten mee aan een goede oplossing. De kids vonden de oliebollen h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De verkoper was erg open, vriendelijk en meedenkend in het gehele proces. Mijn wensen kwamen terug en samen hebben we het qua budget goed op elkaar kunnen afstemmen. Ik kreeg echt het gevoel gehoord t... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Työtasot
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Keittiötarvikkeet

Tietoja yrityksestä Hellokitchen

Yrityksen kirjoittama

Hello Kitchen. You imagine. We create.
Bij Hello Kitchen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droomkeuken! In onze stijlvolle showrooms ontdek je een breed scala aan keukens, van strak en modern tot warm en gezellig. Of je nu houdt van een minimalistische uitstraling of juist een knusse sfeer wilt creëren, wij hebben dé keuken die perfect bij jou past. Al leverbaar vanaf €5.000!

Onze keukenexperts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van jouw ideale keuken. Met talloze mogelijkheden in opstellingen, kleuren en materialen zorgen we ervoor dat jouw keuken volledig aansluit op jouw wensen en stijl.

Bij Hello Kitchen maken we het kiezen van een nieuwe keuken een leuke en inspirerende ervaring. Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends en ontwerp samen met ons jouw perfecte keuken!

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Van begin tot uitvoering

Van begin tot uitvoering. Hele fijne meedenkende verkoper. Montage goed geregeld. Later een service melding moeten maken vanwege loslaten afwerk lijstjes, call center contact netjes verlopen en geweldig opgelost. Alle lof voor kuchen direct

1. maaliskuuta 2022

Beste heer Tijssen,

Tevreden over het gehele traject. Dat is altijd goed om te horen. Bedankt voor deze positieve vijf sterren beoordeling.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke winkel met vriendelijke verkoper

Leuke winkel met vriendelijke verkoper die meedenkt en niet opdringerig is.
We hebben een mooie keuken uitgezocht voor een nette prijs, erg tevreden dus!

20. helmikuuta 2022

Beste Jan,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring, Thijmen, Björn en Jeroen bedankt!

Ik ben geholpen door Thijmen in Son. Thijmen was zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral geduldig met mijn 1001 eisen en wensen. Dacht goed mee en als het te complex werd, hielp Jeroen (filiaal manager) even bij. Ik wilde een keuken alles behalve standaard en twijfelde continue over verschillende onderdelen. Maar het geduld en behulpzaamheid van beide heren was het kopen echt waard. Snel geleverd, de bezorgers waren echt super vriendelijk en vooral snel maar voorzichtig. Toen kwam Björn langs voor de montage. Björn was zeer kundig, snel, vriendelijk en dacht mee over de juiste locatie en van het eiland. De keuken staat nu een paar dagen en ik ben echt super blij met deze enorme uitgave. Achteraf kijk ik terug naar een zeer positieve ervaring en ik zou in de toekomst zeker weer bij Hello Kitchen in Son een keuken kopen. Toppers!

13. helmikuuta 2022

Beste meneer/mevrouw,

Toppers, dat maakt ons trots en blij! wij wensen u heel erg veel kookplezier toe.

Jody van Gemert - Hello Kitchen

Saanut 4/5 tähteä

Ter nu toe zeer netjes behandeld maar…

Ter nu toe zeer netjes behandeld maar de keuken moet nog geleverd worden

11. helmikuuta 2022

Beste heer/mevrouw,

Dat is heel fijn om te horen en natuurlijk gaan wij zorgen dat de levering ook naar wens gaat verlopen.

Ons droomkeuken

1 week voordat we hier kwamen waren mijn vriendin en ik al naar een andere (luxe) keukenboer geweest, die had een tekening voor ons gemaakt maar kon ons niet helpen met onze droomkeuken samen te stellen (omdat ons keuken volgens diegene te klein was, en diegene niet met ons kon meedenken. Het liefst wou die dat we al precies wisten wat we wouden en waar we het wouden hebben.)

Toen we bij hello kitchen binnen liepen om rond te kijken, hadden we het geluk dat iemand ons onmiddelijk kon helpen met een keuken samenstellen en tekening maken.
Remi kon heel goed met ons meedenken, en gaf exact de juiste advies wat waar te plaatsen zodat de indeling van ons keuken niet onnodige ruimte in beslag nam, en dat we toch alles konden plaatsen wat we wouden. Een medecollega van Remi kwam ook regelmatig erbij op momenten dat hij tijd had, die heeft ons ook enorm geholpen met de juiste keuzes maken.
Ook zijn we dankzij Remi en zijn collega erachter gekomen dat ons keuken helemaal niet zo klein is dan dat die vorige keukenboer ons liet denken.
Remi en zijn collega waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en we zijn hun beide erg dankzaam.

Echt een aanrader!

Groetjes Edward & Grace

8. helmikuuta 2022

Beste Edward,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, wat ontzettend leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Saanut 5/5 tähteä

De deurtjes van de diepvries en…

De deurtjes van de diepvries en koelkast trokken krom.
Nieuwe deuren geplaatst en op nieuw afgesteld.
Alles goed en netjes opgeruimd. Pluim voor de monteur.

7. helmikuuta 2022

Beste meneer/mevrouw Van Ampting,

Een pluim voor de monteur, dat horen wij graag.

Jody van Gemert - Hello Kitchen

Saanut 4/5 tähteä

Heel tevreden over het gehele proces…

Heel tevreden over het gehele proces van aankoop tot aan installatie van de keuken. Het enthousiast ben ik over het gesprek met Olaf Holtkamp die met een enorm gaaf idee kwam om de keuken totaal anders in te delen. Dit had impact op onze totale benedenverdieping waardoor we alles zijn gaan verbouwen. Door zijn out of the box idee hebben we ons huis veel mooier gemaakt dan dat we aanvankelijk van plan waren. Met de nieuwe keuken als mooi centraal punt! Kortom mijn complimenten voor Hello Kitchen en in het speciaal voor Olaf!

7. helmikuuta 2022

Beste Martijn,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Ontzettend tevreden over Hello Kitchen

Ontzettend tevreden over Hello Kitchen!

De service in de winkel (Kanaleneiland) door Ugur kan ik iedereen aanraden. Hij dacht ontzettend met ons mee en gaf goede suggesties. Afgelopen week was de dag dan eindelijk daar en werd onze keuken geïnstalleerd. Ontzettend vakbekwame monteur welke binnen no-time de keuken in elkaar had zitten, hij wist waar hij mee bezig was en heeft een prachtige keuken voor ons in elkaar gezet. De volgende dag is de loodgieter langs geweest om e.e.a. aan te sluiten.

4. helmikuuta 2022

Beste Sofie,

Als u ontzettend tevreden bent dan zijn wij dat zeker ook. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en de hele mooie 5-sterren beoordeling.

100% voor elkaar.

Klein schoonheidsfoutje in montage kosteloos opgelost.
Aardige, nette monteur kwam langs en snel gefixt.
Wel best even moeten wachten qua planning, maar 100% opgelost.

28. tammikuuta 2022

Beste meneer De Goey,

100 % tevreden over de oplossing van het schoonheidsfoutje, daar doen we het voor! Dank u wel voor uw review!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer uitgebreide en goed geplaatste keuken voor een eerlijke prijs

Vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing zeer goede adviezen en afwerking. Volledig onze wensen van papier tot realiteit afgewerkt. Uitermate tevreden!

16. tammikuuta 2022

Beste Chris,

Dank u wel voor de mooie en uitgebreide review. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons.

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden vanaf de koop

Super tevreden vanaf de koop, (verkoper was top), tot aan de montage, man van de montage was heel deskundig secuur en vriendelijk, de keuken is nog mooier dan ik had kunnen wensen!

13. tammikuuta 2022

Beste meneer/mevrouw Kroon,

Wat fijn om te horen dat u zo geniet van uw nieuwe keuken. Daar doen we het allemaal voor!

Saanut 4/5 tähteä

Fabian is een goede verkoper maar zeker…

Fabian is een goede verkoper maar zeker ook een goede adviseur. Hij heeft oog voor detials en is zeer behulpzaam.

8. tammikuuta 2022

Beste meneer/mevrouw Eisenga,

Dank u voor de mooie complimenten, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Saanut 5/5 tähteä

Via het bedrijf ernaast doorgestuurd…

Via het bedrijf ernaast doorgestuurd omdat zij mijn wensen niet konden vervullen. Na een paar uurtjes ging ik als een blij mens naar huis met een mooie keuken in het verschiet. Prima advies en aardig geholpen.

31. joulukuuta 2021

Beste meneer/mevrouw Bertens,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen.

Saanut 4/5 tähteä

Mooie keuken om van te genieten, wel enkele minpunten

Het bestellen van onze keuken is in overleg met de verkoper gedaan.
We hebben een goed gesprek gehad, en er is op prettige en vriendelijke manier met ons meegedacht over de nieuwe opstelling van de keuken.

Het leveren van de keuken ging ook goed, maar toen we de keuken hadden staan en de montage gingen uitvoeren, toen kwamen de problemen.

nog niet heel ernstig, want er is een klantenservice.
echter is die nauwelijks bereikbaar gezien de openingsuren.

De handleiding van de montage is niet altijd even overzichtelijk of mist details die belangrijk zijn voor een leek om te weten alvorens de montage.

Ook zijn de tekeningen niet altijd even duidelijk.

Deze problemen gecombineerd met scheefgetrokken onderdelen of beschadigde onderdelen zorgden ervoor dat we veel contact hadden met klantenservice.

zij hebben ons geholpen met alle mogelijke middelen.
ze waren vriendelijk en behulpzaam en dachten mee met onze situatie.

Al met al hebben we een mooie keuken, maar het proces ernaartoe had soepeler kunnen verlopen.

*Als reactie op Hello Kitchen*

Bedankt, win gaan er zeker gaan van genieten en ik zou het zeker aanraden, maar wellicht als tips voor jullie zou er een keer gekeken kunnen worden naar de handleidingen en de processen, jullie personeel heeft de handleidingen wellicht niet meer nodig. Maar mensen die het niet elke dag doen, die hebben een duidelijk verhaal nodig.

Gr. Anthony

30. joulukuuta 2021

Beste Anthony,

Wat spijtig om te vernemen dat niet alles geheel naar wens is verlopen. Gelukkig kunt u nu genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Vervanging kraan

nav van onze vraag in de winkel van Hello Kitchen in Eindhoven, is deze netjes en vakkundig vervangen voor een nieuwe. Top service, tevens zijn er stopkraantjes tussen de leiding gezet welke in eerste instantie zijn "vergeten" bij eerste installatie.

29. joulukuuta 2021

Beste meneer Arts,

Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de service aan uw kraan!

Saanut 4/5 tähteä

Super blij en tevreden over onze keuken

Super blij en tevreden over onze keuken die wij gekocht hebben via Hello Kitchen. We hebben er even op moeten wachten, maar dat was het helemaal waard. De vooraf communicatie vanuit het hoofdkantoor was vriendelijk en helder en zorgde dat je goed voorbereid was. Het afleveren van de spullen en montage van de keuken zelf kon niet op dezelfde dag, maar wel de dag erna dus dat was prima te doen en verliep helemaal zoals afgesproken.

Enig puntje van kritiek is het "lokkertje" wat beloofd wordt bij aanvang van de keuken kopen en wat uiteindelijk - zonder ons medeweten- in de korting verwerkt bleek te zijn. Er stond namelijk een mooi bord bij de ingang dat je een wooncheque kreeg twv 500,- als je een keuken kocht bij Hello Kitchen. Uiteindelijk toen we terug kwamen voor het definitieve plaatsingsgesprek bleek dat de wooncheque in de prijs als korting was meegenomen en we er dus geen recht op hadden. Dit is niet met ons besproken en de medewerker die ons geholpen had werkte ineens niet meer bij Hello Kitchen dus ze konden het niet bij hem verifiëren (was hun reactie). Beetje flauw, helemaal als je zo'n enorm bedrag uitgeeft aan een keuken had ik ter compensatie alsnog een klein gebaar gegeven bloemetje o.i.d, maar gelukkig is alles daarna helemaal goed gegaan en heeft uiteindelijk de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van het montage-, hoofdkantoor en transportpersoneel gezorgd voor een uiterst tevreden klant!

28. joulukuuta 2021

Beste fam. Baert,

Heel erg bedankt voor het delen van al uw ervaringen! Erg fijn om te horen dat u over het geheel gezien uiteindelijk uiterst tevreden bent, daar doen we het graag voor.

Saanut 5/5 tähteä

Keuken gekocht in Rotterdam op het…

Keuken gekocht in Rotterdam op het Alexandrium bij Suzanne , wat een toppertje is dat , veel mee aan de telefoon gezeten en denkt goed mee en regelt alles van a tot z

23. joulukuuta 2021

Beste Leon,

Wat een mooie complimenten, leuk om te horen. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

Super goed begeleid en geadviseerd door…

Super goed begeleid en geadviseerd door de medewerkers van Hello Kitchen Son. Erg tevreden!

20. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Anne,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Vanaf binnenstappen winkel

Vanaf binnenstappen winkel, tot en met het afleveren en het plaatsen van de keuken, zijn we vriendelijk en professioneel geholpen.

12. joulukuuta 2021

Beste Anja,

Wat fijn om te horen dat u vriendelijk en professioneel geholpen bent. Bedankt voor uw beoordeling.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de aankoop van onze…

Zeer tevreden over de aankoop van onze keuken. Perfecte service van A tot z

10. joulukuuta 2021

Beste heer/mevrouw Leenman,

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, dank u voor deze 5 sterren review.

Margo Hendriks - Hello Kitchen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin