We hebben in 2024 een keuken uitgezocht bij Hello Kitchen in Duiven, waren gelijk verliefd . In begin 2026 was ons huis eindelijk klaar. Zijn toen weer langs Hello Kitchen geweest en weer met heel vee... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Wat een fijne ervaring met de verkoopbegeleiding van mijn nieuwe keuken! Vanaf het eerste moment werd ik echt fijn geholpen. Ze nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, dacht actief mee ov... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hello Kitchen Duiven is overgenomen en hoe… wat een hele fijne ontvangst! Elke keer weer.. cooker kapot.. Jaimy en zijn team dachten mee aan een goede oplossing. De kids vonden de oliebollen h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De verkoper was erg open, vriendelijk en meedenkend in het gehele proces. Mijn wensen kwamen terug en samen hebben we het qua budget goed op elkaar kunnen afstemmen. Ik kreeg echt het gevoel gehoord t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hello Kitchen. You imagine. We create.
Bij Hello Kitchen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droomkeuken! In onze stijlvolle showrooms ontdek je een breed scala aan keukens, van strak en modern tot warm en gezellig. Of je nu houdt van een minimalistische uitstraling of juist een knusse sfeer wilt creëren, wij hebben dé keuken die perfect bij jou past. Al leverbaar vanaf €5.000!
Onze keukenexperts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van jouw ideale keuken. Met talloze mogelijkheden in opstellingen, kleuren en materialen zorgen we ervoor dat jouw keuken volledig aansluit op jouw wensen en stijl.
Bij Hello Kitchen maken we het kiezen van een nieuwe keuken een leuke en inspirerende ervaring. Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends en ontwerp samen met ons jouw perfecte keuken!
Gragtmansstraat 5, 5145RA, Waalwijk , Hollanti
Geholpen door de vestigingsmanager van Alexandrium Mall. Ze is zeer deskundig en vriendelijk. Verder denkt ze mee over de praktische zaken in de keuken waar je normaal gesproken niet goed bij stilstaat. Top service!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Hello kitchen heeft ons en onze klant zeer deskundig en behulpzaam een mooie keuken verkocht!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Nou wat ging er mis haha. heb 27-5-2024 een mail uitgedaan , met de gegevens die ze vroegen in de andere review, en met andere punten waar ik niet te tevreden over ben, omdat hun een fout maken. Afwasmachine had speling, gebeld , foto's gestuurd.
Komt de monteur , ja die onderdeel heb ik niet, ja waarom moet ik foto's sturen ???. Daarna kraan stuk, die al meerdere malen los is gegaan, ja daar kan ik een offerte voor sturen, voor een nieuwe kraan. ja zo lang wachten jullie wel. Ze zijn er al twee a drie keer voor terug geweest voor die kraan , en nu komen jullie voor een offerte van een nieuwe kraan . Is net 4 jaar oud die keuken, en een hoop ellende mee gehad. al voor dat ie stond . Dan staat er in de mail ons streven is binnen 3 dagen, dat u wordt terug gemaild, nou nog steeds niks gehoord, intussen is er wel een monteur geweest , van de monteur is niks te zeggen, maar wat dan wel weer raar is , hij komt voor de afwasmachine en de kraan. dus ik zeg dat, oeps van kranen ja daar ben ik niet in thuis eigenlijk, stond er toch in. Ja voor een nieuwe kraan offerte, nou dacht het niet. hij heeft het weer kunnen maken, voor hoe lang ??. Maar normaal krijg je ook een montage rapport, niks gezien. Dus zoals ik zeg service is niks.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Mooie zaak en het personeel is super behulpzaam!
Toelichting:
Mijn vriendin en ik zijn op vrijdag 9 mei kort voor sluit nog snel naar binnen gelopen enkel met de gedachte om nog snel te kijken wat ongeveer het aanbod en de prijzen zijn van Hello Kitchen.
Tijdens het rondkijken werden wij aangesproken door Mischal of wij al ongeveer een idee hadden waar wij naar zochten. Kortom, dat hadden wij en voordat wij het wisten zaten wij aan tafel met Mischal onze nieuwe keuken te designen.
Hij was enorm behulpzaam en meedenkend met al onze wensen en rekening houden met het budget waar wij ons aan moesten houden. Wij hebben tot wel 50 minuten na sluit nog met Mischal aan het design van de keuken gewerkt en hij heeft ons alle apparatuur in de zaak laten zien en onze vele vragen uitgebreid beantwoord. Hij is zelfs uit zijn weg gegaan om ons de mogelijkheid te geven om hem later die zelfde avond nog te contacteren of wij akkoord wilden gaan met het aanbod van de keuken om alsnog gebruik te maken van de huidige pinker deals destijds.
Voor ons was de ervaring niks minder dan geweldig, Mischal was open over de mogelijkheden, meedenken en transparant met betrekking tot de prijzen en kwaliteit van ieder infideel product.
Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Fijn bedrijf en een hele goede klantenservice biedt!
Al verschillende malen een monteur moeten laten komen voor het afstellen van onze kastdeuren en ook 1 vervangen ivm krom gaan staan. Reageren snel op klachten en bieden altijd een oplossing.
Veel bedrijven mogen een voorbeeld nemen aan dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Vanaf het eerste gesprek zijn we goed geadviseerd door Rachid van locatie Villa Arena.
Er is goed meegedacht over de mogelijkheden en opties.
We zijn op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Fijn geholpen door medewerker Roel met goede kennis van keukens en met mee denken hoe we alles graag wilden , alles is gegaan volgens planning. Met dank aan Bas en Nathalie échte vakmensen met het plaatsen van de keuken.echt aan te raden Hello kitchen Amsterdam !

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Zeer goeie en ervaren monteurs, zou ze zeker aanbevelen

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Heel fijn geholpen door Roul van Hello Kitchen Amsterdam bij het samenstellen van de keuken en de apparatuur. De levering ging perfect. De montage super gedaan door Michiel Vermeulen. Wat een vakman en passie voor zijn werk. Het slopen en meerwerk door bedrijf West Nederland Bouw is helaas niet fijn. Een offerte van € 6000 extra om leidingwerk wat niet gedaan hoefde te worden, freeswerk en wanden die gestut moeten worden en nog meer onzin. Allemaal niet nodig. Na veel gebel hebben ze de offerte uiteindelijk teruggebracht naartoe € 365. We hebben uiteindelijk zelf een elektricien gevonden omdat we geen vertrouwen meer in dat bedrijf hadden. Alles uiteindelijk op de afgesproken datum de keuken klaar. Het is een plaatje en we zijn er ontzettend blij mee.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
het goede meedenken en adviseren van Mischal

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Vanaf het ontwerp tot en met het plaatsen is alles zeer goed georganiseerd. Ook over het plaatsen, wat uiteraard het belangrijkste is, zijn wij zeer tevreden. Door een echte vakman geplaatst zonder ook maar 1 aandachtspunt. TOP

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Wat een verschrikkelijke zaak is dit. Afspraken niet nakomen. Beschadigde keuken leveren. En dan tot 8 keer toe langs komen voor reparatie. En nog is het allemaal niet gemaakt. 3 keer beschadigde kasten geleverd. Dan nog een keuken in laten tekenen die naar onze wens is allemaal geen probleem. En vervolgens 4 weken van tevoren laten weten dat wat we willen helemaal niet gaat. Dus weer terug om het opnieuw te laten tekenen. Echt geen aanrader.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Recent een prachtige keuken mogen bestellen dankzij hulp van medewerker Rachid, vestiging Amsterdam Villa Arena, die zeer meedenkend is geweest en ons enorm heeft geholpen om de beste keuze te maken.
Heel goed geïnformeerd over de keukens, het proces en wat er allemaal bij komen kijken.
Top service!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Een deel van onze keuken bevindt zich onder de schuin oplopende trap. Een lastig hoekje. De eerste keer dat we een keukenwinkel binnenliepen en vroegen om een maatwerkoplossing voor dat hoekje, kregen we te horen dat dat niet mogelijk was. Toen we bij Hello Kitchen dezelfde vraag stelden, was het antwoord: natuurlijk kan dat. En na een bezoek en wat meten en tekenen kwam de verkoper inderdaad met een mooie oplossing. Ook bij onze andere wensen werd goed geluisterd en meegedacht. We zijn heel blij met het resultaat.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Vanaf het allereerste contact (2022)(met keukenadviseuse Suzanne) tot aan de oplevering in een woord "GEWELDIG". Na een aantal ontwerpen over een lange tijd is er gekomen tot een prachtige keuken. Suzanne is enthousiast, vriendelijk en zeer geduldig. De uiteindelijke levering is tot tweemaal van onze kant verzet door vertraging verbouwing, dat was allemaal geen probleem en geen bijkomende kosten.
Uiteindelijke levering punctueel, vriendelijk en zeer netjes gewerkt ...
We zijn zo blij dat we voor Hello kitchen hebben gekozen!!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Door omstandigheden moesten wij de plaatsing bijna 3 jaar uitstellen. Hulde voor het team in Rotterdam Alexandrium en de uiteindelijke uitlevering.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Twee jaar geleden keuken laten plaatsen bleek dat er een onderdeel vergeten was. Een mail gestuurd en binnen no time geleverd en geplaatst. TOP!

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
We zijn in het filiaal in Alexandrium geweest. Daar zijn wij heel vriendelijk geholpen! Door de recensies waren wij wat terughoudend maar nadat wij daarover hadden gesproken zijn we gekomen tot goede afspraken. Suzanne heeft ons heel erg goed geholpen. Er is ons het vertrouwen gegeven dat alles goed zou gaan, en dat is ook zo geweest! Probleemloos genieten wij nu van een prachtige keuken.

Vastaus yritykseltä Hellokitchen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.