Banner for Hellokitchen

Hellokitchen Arvostelua 1 288

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

We hebben in 2024 een keuken uitgezocht bij Hello Kitchen in Duiven, waren gelijk verliefd . In begin 2026 was ons huis eindelijk klaar. Zijn toen weer langs Hello Kitchen geweest en weer met heel vee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne ervaring met de verkoopbegeleiding van mijn nieuwe keuken! Vanaf het eerste moment werd ik echt fijn geholpen. Ze nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, dacht actief mee ov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hello Kitchen Duiven is overgenomen en hoe… wat een hele fijne ontvangst! Elke keer weer.. cooker kapot.. Jaimy en zijn team dachten mee aan een goede oplossing. De kids vonden de oliebollen h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De verkoper was erg open, vriendelijk en meedenkend in het gehele proces. Mijn wensen kwamen terug en samen hebben we het qua budget goed op elkaar kunnen afstemmen. Ik kreeg echt het gevoel gehoord t... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Työtasot
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Keittiötarvikkeet

Tietoja yrityksestä Hellokitchen

Yrityksen kirjoittama

Hello Kitchen. You imagine. We create.
Bij Hello Kitchen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droomkeuken! In onze stijlvolle showrooms ontdek je een breed scala aan keukens, van strak en modern tot warm en gezellig. Of je nu houdt van een minimalistische uitstraling of juist een knusse sfeer wilt creëren, wij hebben dé keuken die perfect bij jou past. Al leverbaar vanaf €5.000!

Onze keukenexperts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van jouw ideale keuken. Met talloze mogelijkheden in opstellingen, kleuren en materialen zorgen we ervoor dat jouw keuken volledig aansluit op jouw wensen en stijl.

Bij Hello Kitchen maken we het kiezen van een nieuwe keuken een leuke en inspirerende ervaring. Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends en ontwerp samen met ons jouw perfecte keuken!

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

1 ster is nog teveel..het zijn oplichters!

1 ster is nog teveel..wat en vreselijke oplichters bij Hello Kitchen in Duiven. Vriendelijk tot je hebt getekend, daarna begint het drama en draaien ze je een poot uit bij elke aanpassing. Apparatuur gaat 2-3x over de kop. Aannemer via hen rekent dezelfde absurde tarieven.
Gelukkig konden we van het contract af door hun rekenfout wb de maatvoering, waarvan ze ons de schuld gaven...snel overslaan deze winkel!!

10. maaliskuuta 2025

Beste meneer, mevrouw,

Heel erg spijtig om van u te horen dat u het bovenstaande ervaart. Helaas kunnen we op basis van uw review uw dossier niet achterhalen om na te kijken wat er exact is gebeurd.
Kunt u ons hiervoor uw (order)gegevens doorgeven via Trustpilot? Bij voorbaat dank.

Nicole de Rooij - Hello Kitchen
------------------------------------------
03-04-2025
Beste meneer, mevrouw,

Uw gegevens hebben we intussen mogen ontvangen en naar aanleiding van uw review hebben we u afgelopen maandag gesproken. Hierbij hebben we uw situatie inclusief de situatie van uw keukenruimte nogmaals besproken en toegelicht. Het is spijtig dat we niet samen met u tot overeenstemming zijn kunnen komen en we wensen u succes met de aankoop van uw nieuwe keuken.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige keuken, vlotte en professionele montage!

We zijn echt enorm blij met de nieuwe keuken, het is prachtig geworden en echt onze droomkeuken! In de winkel zijn we fijn geholpen, ondanks vanuit ons af en toe enige keuzestress hebben we het uiteindelijk na steeds wat aanpassingen perfect kunnen rondmaken! De bezorging, maar ook de zeer professionele monteur hebben de levering en het snelle plaatsen en installeren fantastisch gedaan. Er zijn nog een paar kleine dingetjes die op korte termijn worden opgelost, maar daar hebben wij alle vertrouwen in dat dit goedkomt en is door de monteur opgepakt. Kortom, bedankt voor alles en wij gaan genieten van onze keuken!

7. maaliskuuta 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat leuk dat wij je nieuwe keuken mochten verzorgen en wat heerlijk om te lezen dat je er nu zo van aan het genieten bent, daar doen we het allemaal voor!

Saanut 1/5 tähteä

Leuk tot aan de betaling... 5 jaar later.

Zo'n 5 jaar geleden kochten wij hier een keuken. Goed meegedacht, wij waren zeer tevreden. Bij het plaatsen van de keuken bleek de oven niet te passen. Vanaf dat moment werden onze ervaringen minder prettig. Er was in de fabriek een fout gemaakt, maar we werden volledig in de steek gelaten en mochten het zelf oplossen. Vreemd dat onze 1-ster review van destijds er niet meer op staat.

Een paar jaar geleden begon het folie van de deurtjes los te laten. Bijzonder, want bij verkoop werd ons verteld dat het om gespoten hout ging ipv plakfolie. Deze schade zat nog binnen de garantieperiode, dus we hebben de winkel bezocht om dit te bespreken. Hier werden we doorverwezen naar de algemene klantenservice. Er zat inmiddels een nieuwe eigenaar op de winkel, die van niets wist.
Na het opsturen van foto's naar de klantenservice en daar 5x achteraan bellen en mailen, kregen we te horen dat deze deurtjes niet meer leverbaar zijn. En wederom, mogen we het zelf maar uitzoeken. Wij zitten nu met een keuken die overal afbladdert, en onze kleuter haalt haar handjes er aan open. Maar de fabriek kan geen nieuw deurtje leveren, en dus worden wij niet geholpen. Er wordt geen andere oplossing geboden door Hello Kitchen.
Het is absurd dat dergelijke schade, binnen de garantietermijn, überhaupt mogelijk is, maar al helemaal de manier waarop hierop gereageerd wordt door het bedrijf is schandalig.

Lieve mensen, koop hier geen keuken!!! Je wordt als koning behandeld tot het moment dat je betaald hebt.

5. maaliskuuta 2025

Beste mevrouw Fidder,

Graag ontvangen wij van u de (order) gegevens van uw keuken zodat we kunnen meekijken in uw keukenorder. U kunt uw gegevens doorgeven via het privé bericht.

-------------------------------------------------------------------
11-5-2025
Beste mevrouw Fidder,

Naar aanleiding van ons eerdere verzoek hebben wij zover we kunnen nagaan nog geen nadere gegevens van u mogen ontvangen. Zou u deze alstublieft alsnog aan ons kunnen doorgeven via het eerdere privé bericht van Trustpilot. Bij voorbaat dank.

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een prachtige keuken…

Wij hebben een prachtige keuken uitgezocht bij Hello Kitchen in Duiven.
Met behulp van vakkundig personeel hebben ze ons geholpen de keukenruimte zo goed mogelijk te benutten
Ook de levering en montage is super goed geregeld
Echt een top team!!
Zeker een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!!

10. helmikuuta 2025

Beste Trudy,

Jij deelt jouw inspiratie, wij creëren de keuken en regelen de rest! Dank je voor de top review.

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een keuken gekocht bij Hello…

Onlangs een keuken gekocht bij Hello Kitchen Amsterdam. Rachid, de eigenaar van dit filiaal heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van diverse keuzes. Inmiddels is de keuken geplaatst (met dank aan monteur Jeffrey) en het is een 'plaatje' geworden. Lof voor allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

25. helmikuuta 2025

Beste Anna Maria,

Wat een mooie ervaring! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en dat de keuken helemaal naar wens is. Geniet ervan!

Nicole Akkermans - Hello Kitchen

Saanut 5/5 tähteä

Absolutely Amazing Experience with Hellokitchen & Maik!

We couldn’t be happier with our new kitchen, and it’s all thanks to an incredible specialist, Maik van der Kroft from Hellokitchen. From start to finish, the entire process was seamless, professional, and beyond our expectations.

Maik’s expertise, attention to detail, and creative approach turned our vision into reality—even better than we imagined! He guided us through every step, offering brilliant solutions and ensuring that every element was both functional and stunning. The craftsmanship, quality, and design are simply outstanding.

Not only was the service top-notch, but the communication was also excellent. Maik and the Hellokitchen team were always available to answer our questions, making the entire experience stress-free and enjoyable.

If you're looking for a company that truly cares about their work and delivers perfection, Hellokitchen is the one! We are beyond grateful and highly recommend them to anyone dreaming of their perfect kitchen.

Thank you, Maik & the Hellokitchen team—you made our home even more special!

26. helmikuuta 2025

Dear Natalia,

We are happy to hear that Maik helped you so well. Have fun with the new kitchen!

With kind regards,

Slechte klantenservice!

We zijn heel erg teleurgesteld met de afhandeling tijdens de levering van de keuken. Ook echt meerdere keer hierover gemaild, eindelijk pas vandaag hebben jullie een reactie gestuurd, die wij niks aan hebben.

Ondanks dat wij punten bij levering hebben echt gehouden, vervalt de vochtgarantie wegens aparte reden dat andere ruimtes (behalve keuken) nog gestuct moeten worden!

We wisten niet dat andere ruimtes niet gestuct mogen worden. Deze informatie hebben we niet van jullie eerder ontvangen.
Sowieso dat is voor nu niet van toepassing want zoals wij tegen de bezorgers hebben gezegd, weten we nog niet wanneer het stucwerk bij de andere ruimtes gaat gebeuren.

Wanneer we de andere ruimtes gaan laten stucen na dat de keuken al gemonteerd is, natuurlijk doen we ons best om te voorkomen dat de vocht bij de keuken komen.

Kijk, stel dat een keuken geleverd is naar een huis dat al af is. Maar wat als binnen 5-jaargarantie periode, wilt de eigenaar zijn huis laten stucen? Hij heeft wel de optie om de garantie te gebruiken wanneer hij een klacht van de kasten heeft. Dat zal voor ons echt oneerlijk zijn!

Bovendien, we hadden weinig keuzes tijdens de levering van de keuken. We moesten “on the spot” de beslissing maken tussen twee keuzen:
• Keuken teruggenomen door de bezorgers volgen nog moeten we de transportkosten/opslagkosten betalen, of
• Keuken nemen maar de vochtgarantie komt te vervallen.
De opties die jullie hebben gegeven zijn erg beperkt en totaal niet in ons voordeel!

Gezien dat wij fijne service hebben ervaren bij de aankoop van de keuken, hadden we gehoopt dat de klantenservice betere oplossing voor beide partijen gaf tijdens de levering.

Helaas dat is niet het geval. We moesten de lastige beslissing nemen om de keuken te overnemen ten koste van de vochtgarantie want we willen graag deze zo spoedig mogelijk monteren.

Dus ja, we zijn toch heel erg teleurgesteld en niet blij mee met de service.
---

Reactie op Twan Knoops:

Let bij levering van uw keuken op het volgende:
- Zorg dat u aanwezig bent bij de levering van uw keuken
- Maak voldoende ruimte vrij voor de levering van uw keuken, het liefst nabij de keukenruimte
- Dek de vloer af met stucloper om beschadigingen te voorkomen
- Zorg dat leidingen juist liggen op het moment dat we de keuken bij u leveren zoals met verkoop is afgesproken
- Maak de ruimte glasdicht en vochtvrij vóór het moment van leveren.
- Heeft u de keukenruimte gestuct? Zorg dan dat deze droog is vóór levering

Dit zijn de enige informatie/instructies die wij van jullie (automatische mail) hebben ontvangen.
Zoals al eerder gezegd, hebben we alle punten gehouden en de keuken alvast goed in orde gemaakt (al gestuct en droog, ook glasvrij en vochtvrij) voor de levering. We hebben ook de linkjes met video's gekeken. Nergens vermeld dat andere ruimtes niet mogen gestuct worden.

We verwachten niet veel meer van jullie eigenlijk. Vooral nu zegt jullie reactie al genoeg over jullie.
We blijven bij onze mening dat jullie reden om de garantie weg te nemen van een klant die een keuken van €20000 voor betaald heeft heel belachelijk en oneerlijk is.

11. tammikuuta 2025

Beste Gigi,

Wat ontzettend vervelend dat de service op uw keuken niet verloopt zoals u graag wenst. Kunt u mij, via het privébericht van Trustpilot, uw (order) gegevens doorgeven zodat ik dit intern kan overleggen voor u. Bij voorbaat dank.

-----------------------------------------
17-02-2025

Beste Gigi,

In verband met uw review hebben we uw dossier en de specifieke situatie nogmaals uitgebreid intern opgepakt en besproken. Er is u voldoende informatie gegeven over waar uw keukenruimte aan moet voldoen bij de levering van de keuken. De keukenruimte was bij de levering niet in orde gemaakt en daarom kunnen we u niet anders berichten dan dat we ons standpunt hierover handhaven.

Uitstekend geholpen

8. helmikuuta 2025

Beste meneer/mevrouw,

Zo doen wij dat. Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de 5 sterren.

Aanrader!!

Rachid is een topper! We zijn zo blij met Hello kitchen in Amsterdam! Professioneel, geduldig en goede prijs/ kwaliteit verhouding!! We zijn erg blij en zeker een aanrader !

5. helmikuuta 2025

Beste Rachel,

Dat klinkt echt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom! Dank je voor deze positieve 5 sterren review.

Koop geen keuken bij Küchendirect / Hello Kitchen 23027000084

Ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht bij Küchendirect / Hello Kitchen.
Mijn advies: niet doen!
Alles wat fout kan gaan, gaat ook fout.
De keuken was maanden te laat, onderdelen niet volgens afspraak, niet goed ingemeten zodat plaatsing niet kon zonder hak werk. Maar het ergste: na eindelijk een keuken te hebben gaat er nu om de zoveel tijd weer iets kapot. - fineerlaag laat los - kast oven kapot - onderkastje wasbak stuk - cooker kapot en nu de kraan van de cooker. (Keuken is nog geen 6 jaar!!!)
De reactie: helaas buiten garantie periode, ze geven 2 jaar garantie op apparaten en werkbladen en 5 jaar op kasten.
Tja dat zegt genoeg over de kwaliteit, gewoon iedere 5 jaar een nieuwe keuken kopen.

17. tammikuuta 2025

Beste meneer Kerkhof,

Wat vervelend om te lezen dat u deze problemen heeft. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag mee in uw keukenorder.

---------------------------------------------------------------------------
19-02-2025

Beste meneer Kerkhof,

Mijn collega van de klantenservice heeft u een prijzen aangeboden voor het vervangen van onderdelen voor uw kraan. Helaas kunnen wij de service op uw keuken niet geheel kosteloos oplossen daar de keuken buiten de kosteloze garantie is. Uiteraard bieden wij u wel gereduceerde prijzen aan. Voor vragen en voor akkoord kunt u reageren op de door de klantenservice gestuurde mail.

Een open gesprek

Vind het een ontspannen sfeer, goed gesprek wat duidelijk is met wat er op je af komt qua tijdschema en kosten. En het meedenken over de indeling en de opzet van de keuken

22. tammikuuta 2025

Beste Gene,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom, gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken. Leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service en veel geduld

Begin mei 2024 liepen wij spontaan binnen op zoek naar een eerste indruk voor onze nieuwe keuken.
Onze aanbouw moet nog gerenoveerd worden, en wij waren voornamelijk op zoek naar inspiratie. Ondanks dat we geen afspraak hadden nam Mischal heel veel tijd voor ons en heeft hij meteen een keukenplan voor ons getekend met goede ideeën. Wij zijn toen om ons heen gaan kijken, maar uiteindelijk vorige week toch terug gekomen bij Mischal. Samen met zijn collega Sylvana heeft hij toen (met enkele kleine aanpassingen van ons) een prachtige keuken getekend die wij meteen hebben besteld. Helaas moet de aanbouw eerst nog gerenoveerd worden, maar wij verheugen ons ontzettend op het eindresultaat over een half jaar. Machiel en Sylvana, heel erg bedankt voor het geduld, de open communicatie en de goede service.

23. joulukuuta 2024

Beste Framcois en Jolanda,

Hartelijk dank voor de mooie review waarin jullie je ervaring met ons delen. Het doet ons goed dat jullie zo tevreden zijn over het advies van mijn collega's. Het duurt dan nog wel even maar wij wensen jullie alvast heel veel kookplezier toe.

Saanut 1/5 tähteä

KOOP HIER JE KEUKEN NIET!

KOOP HIER JE KEUKEN NIET!
We zijn tevreden de winkel uitgelopen na het uitkiezen van de keuken, hierna begon de ellende.

We hebben een afspraak gemaakt om de keuken op 5 december te laten plaatsen. Hier hebben we ook een bevestigingsmail van gekregen. Toen ik belde of ze al een tijdsindicatie hadden kreeg ik doodleuk te horen dat de keuken 6 weken vertraagd was! De reden hiervoor was meerwerk, er was wat extra elektra nodig wat al lang was ingepland in de week voor de plaatsing van de keuken. Dus er was geen enkele reden om de keuken 6 weken later te laten plaatsen. Hierbij heb ik op mijn strepen gestaan en aangegeven dat zij ook niet hun voorwaarden naleven. Na heel veel boze telefoontjes is de keuken uiteindelijk op 19 december geleverd. 2 weken later dus zonder een goede reden. Prima, afgehandeld. Geen fatsoenlijk excuses gekregen, maar goed. Vervolgens komen we er vandaag achter dat de kraan defect is geleverd. We krijgen weer te horen; sorry mevrouw vandaag gaat het niet lukken, misschien volgende week. Zitten we nu dus met een niet functionerende keuken en nog geen concrete oplossing. Dus mocht je een hoop gezeur aan je hoofd willen en een hoop geld neerleggen voor een keuken, koop hem dan bij Hello Kitchen

20. joulukuuta 2024

Beste mevrouw Pop,

Wij kunnen ons voorstellen dat dit een vervelende situatie is. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag even mee.

------------------------------------
10-01-2025

Beste mevrouw Pop,

Het is zeer vervelend om te vernemen dat de plaatsing van uw nieuwe keuken niet verlopen is zoals verwacht en dat u daarna met een defecte kraan geconfronteerd werd. Hiervoor hebben we vanuit onze klantenservice in overleg met u een afspraak kunnen plannen op 24 december en is de kraan inmiddels ook voor u vervangen. Via deze weg ook onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak en we wensen u nog veel kookplezier toe

Super goed geholpen

Super goed geholpen, waardoor we een prachtige keuken hebben.

3. joulukuuta 2024

Beste Aschwin,

Geniet lekker van je nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor je mochten verzorgen!

Slechtste klantenservice ooit!

Het is allemaal heel vriendelijk tot er iets mis gaat. Bij de levering en installatie is het balkonhek beschadigd en is een flinke kras op een vloer van nog geen week oud gemaakt. Na het melden worden meerdere beloftes gedaan over contact die allemaal niet worden nagekomen. Na 10 mails en 2 telefoontjes kan ik offertes mailen. Die worden meteen afgewezen. Voor de kras op de vloer kan ik een pen van de bouwmarkt vergoed krijgen! Compleet onacceptabel voor een vloer van nog geen week oud. Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice!!

21. marraskuuta 2024

Beste Malu,

Graag nemen wij uw klacht in behandeling echter ontbreekt in uw review uw (order) gegevens. Zou u deze alstublieft willen delen met ons via het privé bericht dat u heeft ontvangen vanuit Trustpilot? Alvast bedankt.

Babs Boomsma - Hello Kitchen
-------------------------------------------------------------------------------------------
Update 26-11-2024

Beste Malu,

Wellicht is onze oproep om uw ordergegevens te sturen aan uw aandacht ontsnapt. Graag willen wij deze alsnog ontvangen zodat uw dossier er op nageslagen kan worden. Bij voorbaat dank.

Saanut 3/5 tähteä

Hello kitchen Heerlen

In eerste instantie heel goed geholpen en kregen we heel veel tips een vervolg afspraak gemaakt en de verdere details uitgewerkt tot dat de offerte klaar was liep alles heel rustig na het bespreken van de offerte begint de verkoper er op te hameren dat hij een speciale prijs maakt en we moeten meteen beslissen als hun de keuken mogen leveren vervolgens komt er een verhaal dat hij ook de tijd heeft vrij gemaakt voor ons en dat hij in die tijd dat hij met ons bezig was ook een andere klant had kunnen helpen nu is het zo dat we 2.5 uur bij onze laatste afspraak binnen zijn geweest en al die tijd de eninge klant waren in de winkel dus welke andere klant....... het kwam er gewoon op neer dat we onder druk werden gezet
We stonden op dat moment met de mond vol tanden en het even laten bezinken wat er daar allemaal gebeurt is
We hebben wel vandaag een mail terug gestuurd dat hun absoluut niet onze keuken gaan leveren en we opzoek gaan naar een andere leverancier

15. lokakuuta 2024

Beste Arjan,

We betreuren het dat je niet tevreden bent met de manier waarop de offerte besproken is. Het is belangrijk voor ons dat klanten zich op hun gemak voelen tijdens het bespreken van hun aankoop. We zullen je feedback intern bespreken.

Saanut 5/5 tähteä

Hellokitchen heeft 100% waargemaakt wat…

Hellokitchen heeft 100% waargemaakt wat mij verkocht is daarbij de kwaliteit en servies gewoon top .
En de kers op de taart vakkundig , vriendelijk personeel niets is hun te veel
100% tevreden heid

19. syyskuuta 2024

Beste Rob,

100% tevreden over onze collega's, de service en de kwaliteit. Dat horen we graag. Dank je wel en gefeliciteerd met jouw nieuwe Hello Kitchen keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen en duidelijke communicatie en mooi resultaat

We zijn goed geholpen, nemen de tijd voor je. Alles werd heel duidelijk gecommuniceerd via email, ook de leverweek en montagedatum.
De monteurs waren heel vriendelijk en namen alles goed met ons door.

16. elokuuta 2024

Beste Anne,

Van aankoop tot en met plaatsing tevreden, dit is wat wij graag horen. Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaring.

Saanut 4/5 tähteä

Goed gedegen advies bij aankoop.

Prettig advies met aankoop. Goed contact met verkoper die gericht meedenkt met de behoefte van de klant. Niet alleen ten aanzien van de apparatuur en toebehoren maar ook voor wat betreft de styling.
Aanbeveling installateur en stukadoor ook prima.
Fijne mensen om over de vloer te hebben.
Logistiek levering keuken. Personeel zeer vriendelijk en gaan netjes te werk. Datum van levering vrijdags niet ideaal vanwege het weekend.
Monteur voor het plaatsen van de keuken deskundig en prettig in de omvang.
Minpuntjes:
- foutieve levering bijbehorend kastje, geen juiste
kleur vwb frontdeurtjes wel de goede kleur met
bijbehorende wandstukken.
- 1 Afdekplaatje vergeten bij een lade
- zelf verpakkingsmaterialen afvoeren. monteur heeft
wel alles netjes verdeeld.
Aanbeveling:
Klanten wellicht een eerste voorlichting geven in de
nieuwe apparatuur. Met name als met geen ervaring heeft met inductiekookplaat.
Uiteraard zit er bij alle apparatuur en uitvoerige uitleg,
maar een korte demonstratie zou wenselijk zijn

2. elokuuta 2024

Beste Simon,

Dank je wel voor deze uitgebreide positieve beschrijving van al jouw ervaringen met Hello Kitchen vanaf het advies tot en met de montage. En onze dank voor jouw aanbevelingen.
Leuk dat we jouw nieuwe keuken mee mochten creëren, geniet ervan!

Saanut 5/5 tähteä

Door mijn bijzondere omstandigheden kon…

Door mijn bijzondere omstandigheden kon ik snel worden geholpen. Ik ben heel blij met de vak kennis en fijne manier van communiceren.

2. elokuuta 2024

Beste mevrouw Koolen,

Wat fijn dat wij jou snel konden helpen! Dit is wat je ook mag verwachten van Hello Kitchen.

Thea Bouma - Hello Kitchen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin