Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Kom i kontakt med Hejmdal igennem egen læge, med henblik på et psykolog/udredningsforløb for vores barn. Vi blev lovet et stabilt forløb der ville blive fuldført, efter indledende samtaler. Det viste... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dyr oplevelse 👎🏻 Udredningsforløbet hos Hejmdal er en tynd og dårligere udgave af én af de basiske forløb man får i psykiatrien. De undersøger ikke i dybden for at lave en komplet vurdering, de skim... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas på, det er en karrusel af bagsvaskelse. Fraråder al kontakt til dette hospital. Der er nok flere retninger ind i dette hospital, men vi var meget nervøse for deres måde at håndtere forholde... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De begyndte faktisk med 0 stjerner, men de har fuldstændig ændret mit syn på dem. Jeg havde en lidt ubehagelig oplevelse, som jo kan ske. Jeg tror mange parametre spillede ind. Men efter jeg havde s... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Psykiatrinen sairaala

Yrityksen kirjoittama

Hejmdal Privathospital er et højtspecialiseret privat alternativ til udredning og behandling af børn, unge og voksne. Vores læger er speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri eller psykiatri, og vi har specialistuddannede psykologer og erfarne sygeplejersker med stort kendskab til området. Til sammen har behandlerteamet en lang række erfaringer, interesse- og specialistområder, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Derfor er vi i stand til at varetage udredning og behandling af en omfattende række psykiske lidelser. Ligeledes tilbyder vi bl.a. undervisning, psykologiske undersøgelser samt supervision. Voksne med ADHD/ADD samt autisme er blandt Hejmdals specialer, hvor vi tilbyder særlige udredningspakker. Vores medarbejdere repræsenterer mange forskellige faggrupper – alt fra psykiatere til psykologer, pædagoger og sygeplejersker. Vi vil hele vejen rundt om patientens liv og skabe et sammenhængende, meningsfuldt patientforløb. Vores overordnede mission er, at mennesker med en sindslidelse med vores hjælp bliver raske eller så velfungerende, at de kan leve et værdigt liv integreret i samfundet.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Uempatisk privat pengemaskine

Uempatisk privat pengemaskine, der efterlader mennesker i særdeles sårbare situationer, og alene har fokus på at fakturere. Burde være afskåret fra at drive denne type af virksomhed, og deres ansatte burde skamme sig over hvordan de udfører deres arbejde.

19. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jeg har selv betalt for udredning og…

Jeg har selv betalt for udredning og det medicinske forløb, som blev startet op i marts måned og stadig ingen afklaring om, hvor jeg skal være
Jeg har opmærksomheds forstyrrelse og autisme og det skaber stor frustration når i aflyser min tid 2 gange og jeg har taget fri fra arbejde, hvor sender sms på selve dagen, dernæst er det svært at få nye recepter, for mig giver det tryghed trods aflysning at jeg kan regne med medicinen og det burde i vide.

11. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Yderst kompetent behandlingsforløb for angst

Igennem PFA fik vi først udredt vores søn på 11 år og senere ham i terapeutisk og medicinsk behandling for angst på Hejmdals afdeling i Århus. Vi var skeptiske fra start, da anmeldelserne er noget blandede. Vi må dog sige, at vi har følt os i trygge hænder og særligt sessionerne hos psykologen har hjulpet vores dreng til at få det bedre.
Så de bedste anbefalinger herfra.

14. kesäkuuta 2024

Kære Jesper.
Vi er glade for at høre, at jeres dreng har haft positiv effekt af sessionerne hos psykologen - den besked skynder jeg mig at sende videre til Aarhus.
Dernæst tak for den fine anmeldelse og for at tage dig tiden til at skrive den - det betyder meget for os.

Ikke at anbefale

Vi havde valgt at få udredt vores datter hos Hejmdal og den del gik godt. Men da vi så betalte for medicin forløb til vores datter som både har ADHD og Autisme så begyndte problemerne. Første samtale var med en Psykiater der havde mere travlt med at slette gamle recepter end egentlig at lytte til os, hvorefter vores datter bliver startet på en medikament som vi havde frabedt os fordi vi i familien allerede havde haft dårlige erfaringer med det og i det hele taget var det en monster dårlig oplevelse. Efter næste samtale kommer vores datter på en ny medicin og derefter går det bedre. Men lige pludselig ud af det blå ændrer de min datters medicin som virker godt og ikke nok med det må vi betale for en ny samtale med en sygeplejske som forsikrer os for at det er en fejl. Så 600 kr. ud af lommen for deres fejl og ikke nok med det min datter er fuldstændig knust fordi hun tror den medicin som endelig har givet hende noget ro bliver taget fra hende. Så ikke nok med at det er deres fejl vi skal betale 600.- for at få rettet op på den.

Kan på ingen måde anbefale deres medicin forløb.

10. huhtikuuta 2024

Kære Bo.
Vi er rigtig kede af, at din datters medicinforløb ikke har været en god oplevelse. Hvis I ønsker det, kigger vores kvalitetsteam gerne forløbet igennem med jer. Såfremt I ønsker det, kan du kontakte mig på dama@hejmdal.dk.

HOLD JER VÆK ..

HOLD JER VÆK ...

de ser jer ikke som mennekser men en hæveautomat

2. huhtikuuta 2024

Hej Nanna.
Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vores kvalitetsteam vil gerne se på sagen sammen med dig, hvis du kontakter os på dama@hejmdal.dk.

Heimdal Odense Autister bliv væk

Heimdal Odense
En veninde er blevet udredt og jeg har stået på sidelinjen, godt rystet over forløbet:

- manglende gennemskuelighed dvs ingen oversigt over det planlagte forløb

- ENORMT mange aflysninger.

- manglende fagfaglighef Fx samtale m psykiater, der ikke er specialist i autisme og adhd, men i depression, men man betaler fuld pris alligevel….,

- skiftende personer og fagligheder også på selve dagen. Fx har du en aftale m psykiater om medicinsamtale, og den ikke bliver aflyst, så kommer du ind til en sygeplejerske, der fortæller at hov du skal skynde dig at få taget blodprøver og EKG, inden fredag, men så bliver den aftale aflyst igen igen.

- Venteværelset er fyldt med mennesker og musik.

Decideret autisme uvendeligt!!! Det skal siges min veninde har synes ok godt om de mennesker hun har talt med. Men magen til kaotisk forløb, og til fuld pris gør, at jeg især til voksne med formodet autisme fraråder dette firma.

11. kesäkuuta 2024

Kære Susanne.
Tak for din feedback - vi beklager, det har virket som et rodet forløb. Hvis din veninde har brug for, at vores kvalitetsteam gennemgår sagen, kan hun kontakte os på dama@hejmdal.dk, så kigger vi på sagen sammen med hende.

Størrer frustration efter foløb

I forbindelse med udredningsforløb, er jeg slet ikke enig i Hejmdal konklusion.
De enkelte ting som de siger er begrundelsen for deres konklusion, er ikke sande. De siger, at der er udfordringer som ikke er tilstede selvom vi ordret har sagt at de er tilstede og et problem i hverdagen. Endda begrundet med mange eksempler. Deres svar/konklusion stemmer overhovedet ikke overens med indholdet i foregående samtaler med dem og vi kunne slet ikke genkende deres opfølgning og konklusion.
Tilbagemeldingen virkede ekstrem "tynd" og man kommer derfor til at stå tilbage med en fornemmelse af, at konklusionen ikke er ordentlig gennemarbejdet eller korrekt. Virkelig dårlig oplevelse og sidder efterfølgende og er mere frustreret end inden vi startede op hos Hejmdal.

7. kesäkuuta 2024

Kære Annemette.
Vi er rigtig kede af, at udredningsforløbet ikke levede op til dine forventninger. Vores kvalitetsteam vil gerne kigge jeres forløb igennem sammen med dig, hvis du kontakter os på dama@hejmdal.dk.
Daniela, Hejmdal Privat hospital

Super godt!

Har kun haft gode oplevelser ved Hejmdal i Odense. Både administration, læger, sygeplejersker og psykologer har spillet godt sammen i at give mig en god oplevelse med hurtig udredning samt mærkbare fremskridt i forbindelse med at leve med min diagnose.
Derudover er de tilmed venlige. Kan klart anbefales. Ser frem til at færdiggøre mit behandlingsforløb ved dem.

31. toukokuuta 2024

Hej Joshua.
Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.
Jeg sender rosen videre til Odense og håber, du får et godt behandlingsforløb.

Positiv oplevelse.

Jeg har kun positive ord at sige om Hejmdal Odense og deres medarbejdere. Min datter på 29 år har lige fået en diagnose på ADHD og autisme og det har været en positiv oplevelse. Vi har været til en del samtaler hos psykolog Line, som er kompetent, sød og forstående, så vi er meget tilfredse med udredningen.

16. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Kære Gitte. Vi er rigtig glade for, at du og din datter har haft et godt forløb hos os. Derudover vil jeg sige dig tusind tak for at tage dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Jeg skynder mig at sende beskeden videre til Line - den er jeg sikker på,
vil få et smil frem hos hende.

Super godt forløb hos Hejmdal Odense

Vi har haft et godt forløb hos Hejmdal i Odense igennem vores sundhedsforsikring. Vi fik hurtigt opstart på vores søns udredelse og er mødt med forståelse og hjælp til at komme igennem forløbet. Super dygtige og kompetente medarbejdere. Efter lige knap 3 måneder så var vores søn udredt med diagnosen ADHD og en anden diagnose. Et godt netværksmøde med hjælp til at få overleveret til skolen og nu står vores søn til at kunne skifte skole til en special klasse i næste måned og få den rette hjælp. Der er tale om evt. Opstart af medicin sidst på året hos Hejmdal, men vi er informeret om at vi skal overgå til det offentlige bagefter så vi kan selv være på forkant allerede nu med at undersøge hvem der kan tage over da vi ved at der er ventetid derude.
Vi er opstartet et forløb hos Hejmdal der hedder forældre til forældre gruppe hvor vi bliver klædt på med lidt viden omk. Diagnosen og møder andre familier som man kan spare med og det er godt.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Hejmdal da vi har fået den hjælp vi havde brug for og er blevet hjulpet godt videre i et hurtigt forløb.

26. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Kære Nana. Vi er glade for, at I og jeres søn har haft en god oplevelse hos os, og at han nu kan få den rette hjælp. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på - jeg får den fluks sendt videre til Odense.
Mvh Daniela, Hejmdal Privathospital

Det hele var super fint

Det hele var super fint. Vi fik snakket om alle de ting der skulle gøres og vi fik alt det hjælp vi ønskede.

15. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Kære Lhammer. Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse, at I er tilfredse - og takker dig mange gange for at have taget dig tiden til at efterlade sådan en positiv anmeldelse. Med venlig hilsen, Daniela, Hejmdal Privathospital

Udredt for ADHD

Udredt for ADHD.
Super kompentente medarbejdere. Alt i alt et dejligt forløb 👍🏻

9. elokuuta 2023

Kære Louise.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfreds - og takker dig mange gange for at have taget dig tiden til at efterlade sådan en positiv anmeldelse.

total useriøst firma

total useriøst firma. de laver en tid man skal komme ind så min kone og jeg kunne komme ind til en samtale vedr vores søn 1,5 time før melder de afbud men uden mulighed for ny tid. og man siger at privat hospital er bedre end det offentlige min bare ... så når har vi brug 2 dage fri og skal bruge yderlige fri dage.

5. huhtikuuta 2024

Kære D.sten.
Vi beklager meget, at I har en en dårlig oplevelse med os. Det er ikke et indtryk, vi ønsker at efterlade jer med.

Saanut 2/5 tähteä

Skuffende og ufuldstændigt forløb på Hejmdal.

I april/maj 2023 kommer vi på venteliste til udredning til vores søn via vores sundhedsforsikring på Hejmdal. Første aftaler var i august 2023. Udredningen gik hurtigt og vi følte os godt modtaget.

Vi sluttede udredningen i september 2023. Hejmdal mener at vores søn muligvis har 2 diagnoser, men gerne vil medicinere for den ene del for at kunne afgøre om han har flere diagnoser. Samme dag vi får diagnosen bliver vi spurgt om vi ønsker medicin. Dette vil vi selvfølgelig gerne tænke over. Vi får at vide, at hvis vi ikke ønsker medicin, så får vi tilbudt et længere forløb med psykoeducation. Sidst på året 2023 får vi indkaldelsen til 6 x psykoeducation med opstart Januar 2024. Da vi ønsker at rykke forløbet fra eftermiddag til formiddag så det passer rent arbejdsmæssigt, får vi tilbudt nyt forløb med psykoeducation med opstart februar 2024 og med anden psykolog end det første forløb. Da vi når til få dage før opstart, får vi besked om at psykologen som skulle have samtalerne med os, er sygemeldt. Dette gentager sig 2-3 gange over de næste uger, at psykoeducationen aflyses dagen før, så forløbet bliver aldrig opstartet. Derefter hører vi ikke mere i nogen tid. Jeg rykker vores sundhedsforsikring for et videre forløb, og derefter får vi tilbudt et nyt forløb med den tredie psykolog og ny opstart af 6 x psykoeducation. Dette ændres pludselig til at indeholde 2 samtaler med opstart af medicin og psykoeducation. Jeg kontakter derfor Hejmdal og spørger hvorfor de 6 x psykoeducation pludselig er blevet til 2, og jeg får at vide, at da vores forløb er et forløb via en sundhedsforsikring, så er tilbuddet kun på 2 x psykoeducation. Vi får at vide samtidig, at hvis vi ønsker flere samtaler så kan de tilkøbes. Vi har siden september ( i 6 måneder) hele tiden set frem til 6 samtaler med en psykolog, og nu får vi altså kun 2 samtaler!
Selve udredningen gik super godt, men siden har det været ventetid og ventetid, aflysning og aflysning og derefter et tilbud om 2 x psykoeducation, selvom vi var lovet 6 samtaler. Dette lever på ingen måde op til de forventninger jeg havde til Hejmdal fra starten af.

Nu kan vi så få tilbudt medicinopstart uden mulighed for opfølgning og med udsigten til 1-2 års ventetid i det offentlige på en psykiater. Med mindre vi selvfølgelig betaler Hejmdal for psykiater-forløb. Det synes jeg på ingen måde er et godt forløb. Vores søn er jo heller ikke færdigudredt, så hvad nu? Hvem følger op på del 2 af udredningen efter medicin?

Dette var slet ikke hvad vi havde forventet af Hejmdal. Et år efter opstart er vi ikke kommet meget videre foruden at vi har en diagnose, og fortsat usikker om 2. diagnose. Og altså fortsat ikke opstartet psykoeducation/medicin.

1. huhtikuuta 2024

Kære Lisbeth.
Vi er rigtig kede af den oplevelse, I har haft hos os. Du er meget velkommen til at kontakte mig på dama@hejmdal.dk, så vores kvalitetsteam kan se på sagen sammen med dig.

Saanut 1/5 tähteä

Hold jer væk, hvis i har en udredning i forvejen.

Efter endt udredning hos en anden psykolog ønskede vi at flytte vores engagement fra Århus til København. Svaret i udredningen var let: Der skal opstartes et psykiatrisk forløb. Vi kontaktede Hejmdal, der sagde, at de havde 2 måneders ventetid, og at man skulle betale 1400 kr for at de læste udredningen igennem. Fair tænkte jeg og betalte de 1400 kr. Det, der så sker, er, at efter 1 måneds tid får jeg en ny regning for en indledende samtale på 6500 kr uden nogen som helst grund (altså ikke opstart på psykiatrisk behandling, der burde koste 6250 kr). Jeg kontakter Hejmdal for at høre, hvad der er op og ned, og får efter 40 minutter fat i en studerende, der ikke kan svare andet end, at der er skrevet, at de skal se mere materiale. Jeg kontakter Hejmdal pr. mail og får skrevet på sagen, at jeg gerne vil vide, hvad det møde handler om, og hvorfor vi skal have det. Det tilføjes sagen, men jeg har intet hørt. I går får jeg så en sms om, at hvis jeg ikke betaler 6500 kr, frafalder tilbudet. Jeg kan kun sige, at det virker som en ekstrem pengemaskine, der er tunet til at malke de offentlige kasser med masser af møder og fakturaer og på ingen måde er “tunet” til at hjælpe folk. Jeg kan kun sige, at vi er endt med at tage turen til Jylland, hvor de åbenbart stadig kan hjælpe mennesker, der står og skal bruge en psykiater. Held og lykke til alle, der gider handle med Hejmdal.

6. maaliskuuta 2024

Kære Søren.
Vi er rigtig kede af at læse, at I ikke fik den hjælp, I havde brug for hos os. Vi sætter stor pris på feedbacken, der hjælper os med at forbedre vores processer.

Saanut 5/5 tähteä

Giver de bedste anmeldelser til Hejmdal…

Giver de bedste anmeldelser til Hejmdal for at blive hørt, set og mødt af dygtige og meget kompetente medarbejdere. For hurtig udredning, god opfølgning og vejledning
Altid imødekommende, nærværende, forstående og hurtige med svar om det er på mail eller telefon.
Bliv ved med det.
Jeg og min familie kan med hjertet bestemt anbefale Hejmdal Aalborg
Hanne og famile😊

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Hej Hanne. Tusind tak for, at du tager dig tid til at skrive så fin en anmeldelse - det betyder meget for os, at du og din familie har følt jer set og hørt. Jeg har sendt roserne videre til Aalborg, og jeg er sikker på, at de giver et smil på læben.

Saanut 2/5 tähteä

Vi var så glad for at vores datter…

Vi var så glad for at vores datter kunne blive hurtig udredt hos Hejmdal igennem PFA. Vi har altid følt os godt tilpas igennem hele forløbet - lige indtil vi var afsluttet, afsluttet til hvad? Egen læge ønsker ikke behandlingsansvaret og børnepsykiater har 13 måneders ventetid.
Jeg har nu i over en uge og 3 samtaler, prøvet at få Hejmdal til at finde ud af om min datter skulle til en lægesamtale eller en samtale hos en sygeplejerske til en minimumspris på 1.200,- + medicinprisen, uden at hører en lyd tilbage.
Her står vi som vi som forældre tilbage uden én til at udskrive medicin, som ellers har haft en virkelig positiv effekt for vores datter. Det kan bestemt ikke anbefales at lade sit barn medicinerer, før der er klarhed på, hvem der kan og vil overtage medicinen før der bliver afsluttet, hos Hejmdal - for de er tydeligvis ikke selv interesseret i at fortsætte samarbejdet.

27. helmikuuta 2024

Kære Maria.
Vi er rigtig kede af den oplevelse, I har haft hos os. Det er ikke et indtryk, vi ønsker at efterlade jer med. Du er meget velkommen til at kontakte mig på dama@hejmdal.dk, så vil vores kvalitetsteam se på sagen sammen med dig.

Hurtig og proffesionel proces

Hurtig og proffesionel proces. Kan kun anbefale Hejmdal Aalborg herfra.

23. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Kære Kathrine. Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Jeg skynder mig at sende din anmeldelse videre til Aalborg. På vegne af Hejmdal Privathospital, Daniela

Saanut 5/5 tähteä

Vi har fulgt et udrednings- og…

Vi har fulgt et udrednings- og behandlingsforløb i børne- og unge psykiatrien i afdelingen i Aalborg. Vi har været tilfredse og trygge gennem hele forløbet. Vi har mødt kompetente og venlige medarbejdere hele vejen rundt.

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hejmdal Privathospital

Tusind tak fordi, du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Jeg sender din anmeldelse videre til vores Aalborg-team, så de også kan få et smil på læben.
På vegne af Hejmdal, Daniela Mazza

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin