Healthy Heads Animal Care Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Product ´Complete Support´ is uitstekend, had vorig jaar niet gedacht dat mijn greyhound deze jaarwisseling zou halen gezien haar afnemende kracht in haar achterhand. Ze krijgt dit inmiddels al vele v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Complete support hond werkt geweldig goed al jaren voor onze Berner sennen . Ik bestel en heb het zo weer in huis. Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vrien... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Onze 11 jarige doodle kreeg moeite met bewegen. Wij merkten dat vooral aan het feit dat hij zich nooit meer helemaal uitstrekte. Terwijl hij dat altijd zeer uitgebreid deed na een dutje! Na een week H... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bewust even gewacht met een review te schrijven omdat ik het effect op een wat langere termijn wilde beoordelen. Maar de Complete Support werkt serieus goed! Al na één week merkten we verschil en kon... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Zeer tevreden ..mijn hond heeft…

Zeer tevreden ..mijn hond heeft artrose.
Zo.n last wat ze ervan had ..en tuurlijk ze is nu 10 jaartjes .
En weg gaat t niet .
Maar dat poeder..en doordat poeder kan ze lekker rennen voor haar doen dan he 😃.
Zie gewoon een blije hond weer ..en niet 1 die mank hinkte ..na een speelpartijtje,of als ze had gelegen en ze stond op ,nouuu heel triest om aan te zien .
Daarom dat poeder ,ik kan echt niet meer zonder ..of onze baily kan niet meer zonder ..
Dus bij deze 1 woord geweldig

11. kesäkuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Ik had twee proefpaketten besteld

Ik had twee proefpaketten besteld. In eerste instantie werd er 1 geleverd en deze klopte ook niet helemaal. Na gemaild te hebben is dit in orde gemaakt en zijn de ontbrekende producten meteen nageleverd.

26. maaliskuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Ik wacht al dagen op mijn bestelling

Ik wacht al dagen op mijn bestelling. Ben ik.niet gewend van u. Maar er is ongetwijfeld een goede reden.voor

14. helmikuuta 2022
Healthy Heads Animal Care-logo

Vastaus yritykseltä Healthy Heads Animal Care

Goedemiddag Monique, we zijn ons ervan bewust. We verzenden normaal dezelfde dag maar door het succes in januari zijn we out of stock gegaan. Normaal hebben we iedereen een mailtje gestuurd. Ten laatste vrijdag zullen we weer alles uitsturen.

Saanut 4/5 tähteä

Prima!

Veel info op de website en uitgebreide reviews over het product. Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig en keurig op tijd bezorgd. Nu is het nog even een paar weken afwachten of het product ook doet wat ik er van verwacht!

7. helmikuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin