Yritys on vastannut
Ik heb hier inmiddels al meerdere keren besteld en eerlijk… mijn hond heeft inmiddels een beter gevulde garderobe dan ik 😂🐶 De tuigjes zijn echt van super kwaliteit. Ze blijven mooi, zitten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Jaap & Co WoofWear geloven we dat honden meer zijn dan huisdieren; ze zijn volwaardige familieleden. Ons bedrijf is ontstaan uit de passie om de speciale band tussen honden en hun baasjes te versterken met Pinterestwaardige en praktische hondenaccessoires. Onze producten zijn ontworpen om niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om bij te dragen aan het creëren van waardevolle herinneringen. Of het nu gaat om een gezellige wandeling in het park of een avontuurlijk festivalbezoek, wij zorgen ervoor dat elke herinnering met je hond bijzonder is. Uiteindelijk is een morgen nooit beloofd, dus laten we vandaag samen genieten van elk moment. Let's turn moments into memories..
Meidoornstraat 5, 5712NP, Someren, Hollanti
We hebben een halsband en een riem voor onze hond besteld. Het is heel fijn en soepel materiaal, ligt lekker in de hand, is makkelijk af te nemen en in leuke kleuren te krijgen (wij hebben oud roze). Wij zijn erg tevreden!

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
De tuigjes zijn echt van super kwaliteit. Ze blijven mooi, zitten comfortabel en kunnen tegen een stootje (en geloof me, dat wordt hier getest 😅). Sterker nog: mijn hond was uit een eerder tuigje gegroeid en ik heb gewoon precies dezelfde opnieuw besteld — zo blij ben ik ermee!
En niet onbelangrijk: alles matcht perfect met de echte dogmom vibes 💅🐾 — stijlvol wandelen is hier standaard geworden. Vooral in de Denim Days set 🔥
De levering is ook altijd snel en als je een vraag hebt, krijg je snel en vriendelijk antwoord. Dat maakt het bestellen gewoon fijn. 🐶🩵🐾

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Wij zijn mega enthousiast over Jaap & Co. Ondertussen hebben we al meerdere setjes van dit merk.
Ze passen mega goed bij mijn pomeriaan, je kunt ze ook helemaal verstellen zodat hij super goed aansluit. Mocht je twijfelen over de maat krijg je super goed advies!
Ze hebben zoveel mooie designs waardoor het kiezen wat lastiger kan worden, dit konden wij ook niet zo goed waardoor we al 4 collecties hebben omdat ze allemaal zo mooi zijn. De kleuren blijven na gebruik ook nog steeds super mooi!
Ik vind het persoonlijk echt super leuk dat ze halsbanden, tuigjes, riemen en zelf de poepzakhoudertjes matchend hebben.
Ik en mijn hondje genieten elke dag weer van de wandelingen met de mooie setjes, hebben ook al een aantal complimenten gekregen.
De levering van de producten is ook super snel!
Kortom wij zijn mega enthousiast en willen niets anders meer!

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Als teckel met een grote persoonlijkheid hoort daar natuurlijk een setje bij dat niet alleen comfortabel is, maar er ook mooi uitziet. Bij Jaap & Co hebben we dat zeker gevonden. We hebben inmiddels twee setjes en zijn echt heel tevreden over de kwaliteit. De tuigjes zitten mooi aangesloten en voelen zacht, maar stevig aan
Wat ik extra leuk vind, is dat alles matcht; van tuigjes en halsbanden tot riemen en zakjeshouders. Dat maakt het helemaal af
Guusje draagt haar setjes met veel plezier en we krijgen er vaak complimenten over.
Voor ons echt een favoriet merk geworden

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Ik ben via Instagram in aanraking gekomen met Jaap & Co Woofwear en inmiddels is Bonnie zelfs ambassadeur🐾
De kwaliteit van de producten is echt top: stevig, comfortabel en vooral ook heel mooi afgewerkt. De pasvorm zit goed en je merkt dat er echt is nagedacht over zowel stijl als draagcomfort voor de hond.
Wat ik ook heel fijn vind, is de persoonlijke benadering. Je voelt de passie achter het merk en dat maakt het extra bijzonder.
Bonnie draagt haar set met plezier (en dat zegt genoeg 😉)
Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Als je op zoek bent naar het leukste merk voor hondentuigjes, dan zit je hier écht goed. Vanaf het eerste moment werd ik super vriendelijk geholpen en kreeg ik goed en persoonlijk advies, je merkt gewoon dat ze echt met je meedenken.
Mijn bestelling werd razendsnel geregeld en de verzending was ook super vlot. Toen het pakketje binnenkwam, was het echt een feestje om uit te pakken.
De kwaliteit is echt top: stevige, mooie en comfortabele tuigjes waar mijn hond én ik helemaal blij van worden. Er zijn veel leuke designs, het enige probleem is dat ik wat keuzestress ervaar door de mooie designs. En laten we het even hebben over de dogmom accessoires… zó leuk! Je wilt eigenlijk alles hebben!
Kortom: snelle service, prachtige producten en een hele fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Snelle levering & ontzettend fijn (en snel!) contact met de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Bestelling verliep spoedig. Ook toen we t artikel moesten omruilen voor een kleinere maat. Heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Het zijn super mooie harnassen,die duidelijk gemaakt zijn met de hond ingedachten. Ze gaan makkelijk aan en uit, wat voor mij erg belangrijk was, aangezien die van mij altijd graag ruzie maakt met z’n harnas. Het enige min puntje bij het groene harnas is dat de stof vrij glad is waardoor je hem regelmatig opnieuw moet afstellen.

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Tolle Produkte, qualitativ hochwertig und mit Liebe verpackt.
Ganz toller Shop mit einer ganz lieben Unternehmerin.
Kann ich nur weiterempfehlen🍀🐾.

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Me-ga enthousiast over dit mooie bedrijf van Ilse.
Ze denkt ook echt mee wat de beste maat is voor je liefste viervoeter, ook denkt ze heel goed mee in oplossingen, mocht iets niet helemaal goed gegaan zijn.
Ik kan deze webshop van harte aanbevelen, onze Kobe draagt zijn riemen, tuigjes en halsbanden met heel veel plezier, en ook het aantrekken hiervan vindt hij geen enkel probleem, dat is nog wel eens anders geweest, bij andere merken!
Daarnaast ook een groot compliment aan Ilse, wat ben jij een hardwerkende en eerlijke ondernemer! <3

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Bij Jaap & Co staat kwaliteit voor op!
Hele mooie nette harnasjes & leashes.
Ook hebben ze toffe dog mom bags :)
Makkelijk voor de poepzakjes & snoepjes en andere spulletjes in te doen voor onder de wandeling!
Je kunt ze altijd om hulp vragen als je twijfelt welk harnass nu het beste is voor je hondje betreft de pasvorm/ soort wandelingen.
Zo hebben wij zelf het Harnass Mocha Mousse die waterproof is.
Gemakkelijk uit te wassen is in de wasmachine met een fijnwasje/handwasje.
Er is voor ieder hondje wel een passend harnas beschikbaar!
Vraag zeker naar Ilse, de eigenaresse die helpt je er graag bij!
Onze hondjes shinen nog iedere dag in het Mocha Mousse harnass :)
Ollie & Lio

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Super leuke designs om uit te kiezen, soms zelfs te moeilijk om een keuze te maken. Erg fijne en duidelijke website, zeker ook omtrent maatvoering. Snel en goed contact bij vragen en snelle verzending via PostNL. Wij zijn fan!

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Mooi product en snelle service. We hebben zelf een verkeerde inschatting gemaakt in de maat waardoor we de riem niet hebben gehouden. Maar de kleur was precies als op de foto en het waterafstotende materiaal was van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Super blij met het nieuwe hondentuigje en riem!! Snelle levering ook

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Geweldige (corgi proef) set en goeie service! Via de website voor mijn corgi puppy haar eerste tuigje besteld en meer dan tevreden. Hij is stevig, verschuift niet en Corgi Proef!! Verder is het een goede dikke stof en makkelijk te wassen! De klanten service is ook top. Het pakketje was kwijt geraakt in de post en toen ik een berichtje stuurde over de problemen werden deze gelijk opgelost. Jaap en co is zeker een blijvende favoriet. TIP VAN Ons: kijk ook zeker naar de dog mom bags. Je matched prachtig met je hond en super handig door het poepzakjes vak en snoepjes tasje!

Ik ben mega enthousiast over Jaap & Co! Wat is dit een top bedrijf!❤️
De eigenaresse is echt mega lief!! Denkt altijd met je mee!! En is over alles en iedereen enthousiast!😍
Ik heb zelf een teckeltje en ik vond het echt megaaaa lastig om een goed passend tuigje te vinden voor haar. Het zat allemaal gewoon niet lekker bij haar pootjes. Of ze zagen er gewoon echt niet mooi uit.
Toen kwam ik Jaap & Co tegen op Instagram! Ik een berichtje gestuurd en uitgelegd wat mijn probleem was. Ik kreeg heeel snel een berichtje terug met alle informatie dat ze verschillende tuigjes had en dat ik ook langs zou mogen komen op kantoor om te passen omdat ik het zo lastig vond wat haar nou mooi stond en welke maat ze precies nodig zou hebben.🐶
Ik ben daar toen ook langs geweest en ik ben toen echt SUPER goed geholpen!! Lexie mocht alles passen elke kleur verschillende maten zodat we het best tuigje voor Lexie konden vinden! En wat zijn het toch mooie tuigjes!! Ik ging voor 1 maar door al de hulp die we kregen en de mega gezellige sfeer ben ik voor 2 tuigjes gegaan en ook omdat ze gewoon prachtig zijn!🙈😍
De tuigjes staan super bij Lex! De vorm de maat alles klopt en nergens schuurt het of zit het te dicht bij de pootjes het past gewoon perfect!💗
Die tuigjes zijn tot op de dag van vandaag nog steeds echt mega mooi en past echt perfect bij Lex! Ze heeft nergens last van nergens zit het in de weg echt super mooi!
2 maanden geleden mochten we ook model staan voor de nieuwste collectie!! Wat was dat gezellig!! Echt zo lief alles kon en mocht en voelde me helemaal op mijn gemak en Lexie ook want wat zijn er mooie foto’s uitgekomen. En als bedankje mocht ik ook nog de set houden!!! Echt bizarrr lief!! Wij zijn echt DIKKE fan van Jaap & Co
En zou het echt alles en iedereen zeker aan raden!
Kwaliteit is top en de uitstraling is ook echt prachtig!! Wat ik ook altijd belangrijk vind😍😍
Jaap & Co hebben de mooiste en uniekste tuigjes!! Met ook nog eens bijpassende riemen, poepzakjeshouder, dogmoms tassen! Alles wat je maar kan bedenken om er fantastisch uit te zien samen met je hondje. 🩷
Had ik al gezegd dat dit dus echt een DIKKE AANRADER is!!!😉😍💗🥰
Heel veel liefs van Juul & Lexie🐶❤️

Vastaus yritykseltä Jaapcowoofwear
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.