Virkelig veltilrettelagte vandreture i den skønneste natur. Længde og sværhedsgrader var fleksible, så hver enkelt kunne deltage i det man ønskede. Hyggelig stemning, helt nede på jorden. Jeg kendte i... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk dejlig og velorganiseret tur i den smukke Skærgård. Meget smukke vandreturer. Rigtig god indkvartering, lækre og velsmagende madpakker og rigtig god mad på stedet (morgen og aften) Vores to... Näytä lisää
Fantastisk naturoplevelse i godt fællesskab. Hele turen var fint tilrettelagt og forberedt med udbredt information. Flere muligheder for at tilpasse vandreturene efter egen formåen. Fint ophold på... Näytä lisää
Jeg synes som helhed at turen var godt tilrettelagt fra start til slut hermed menes også bestillingsprocedure-og svar på spørgsmål. I min optik vil rejsen dog vinde mere ved at dele holdene op - hel... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Happy Hike handler om at dele glæden til landskaberne tæt på med vandringer i flot natur og godt selskab. Happy Hike tilbyder ture til den svenske skærgård nord for Göteborg og Bornholm bl.a.: • kør-selv ture på egen hånd til skærgården med hotel, lift til og fra ruterne og frokost-to-go. • fællesture til skærgården med 5 dage inkl. bl.a. transport, overnatning, forplejning, vandring og yoga. • hummerture til Marstrand inkl. hotel og transport.
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dagsturene var dejlige
Dagsturene var dejlige, maden var virkelig lækker, kombien med yoga og vandring er så god. Yogalæren der var med var meget dygtig. Gruppen var en anelse for stor til at alle kunne nå at connecte på få dage i min optik.
Helt uacceptable indkvarteringsforhold m.v.
Med en turpris på 10.000 kr. for fire nætter i Skærgården, forventede vi et ophold af en vis standard, men virkeligheden viste sig desværre at være en ganske anden:
Vi fik et mørkt enkeltværelse på 8-9 kvm med to meget smalle senge uden opbevaringsmuligheder med udsigt til rod. I det omfattende turprogram stod, at der var delt badeværelse, så vi regnede med wc på værelset. Det var der dog ikke.
Vi fik fat i turlederen og bad hende se vores værelse da vi selvfølgelig ikke var tilfredse med det, det afslog hun imidlertid, måske fordi hun nok vidste, at vi ikke havde fået, hvad vi betalte for, for turen var nemlig overbooket. Hun oplyste, at en af os kunne få hendes hytte, der lå et stykke fra hovedbygningen så man skule ud og trave, når man skulle på wc om natten. Det var selvfølgelig ikke optimalt, at vi skulle bo to forskellige steder, da vi gerne ville have et dobbeltværelse, men vi var nødsaget til at gå med den mulighed, da vi ikke kunne være to personer på det værelse, vi havde fået tildelt. Vi så med det samme, at hytten ikke kunne låses udefra, og det bad vi turlederen om sammen med personalet at få fikset - det gjorde hun desværre ikke. Meget stressende under aftensmaden at skulle forholde sig til en ikke tilstedeværende turleder og et meget lidt imødekommende personale. Sent på aftenen fandt vi så ud af døren heller ikke kunne låses indefra (gæsten der boede i nabohytten var også meget utryg ved at hendes dør heller ikke kunne aflåses). Det blev en lang nat uden søvn, da man som det mindste må kunne regne med at sove bag en aflåst dør. Næste morgen var der allerede kø ved toiletter og badeværelser og snak ved kaffemaskinen om de uacceptable indkvarteringsforhold, man skulle selv lave kaffe på en alm. kaffemaskine til 8 kopper til 29 personer og der var en termokande og man skulle selv vaske sine ting op. Disse i bedste fald efterskolelignende forhold var ikke oplyst i turprogrammet. Under morgenmaden gjorde vi turlederen opmærksom på de nye problemer. Hun ønskede desværre ikke at få løst dem, men foreslog i stedet at vi tog hjem, så det gjorde vi og vi har også indgivet en klage til Rejseankenævnet.

Maria er en fantastisk turleder
Maria er en fantastisk turleder
Velsmagende mad
Skøn natur
Sommerdrøm i Skærgården
Helt igennem skøn oplevelse at være på fem dages vandring kombineret med yoga morgen og aften - og bo i unikt hurlumhejhus af et yoga retreat center med den skønneste yogasal og indbydende mad hver dag.
Maria Mellander kender hver en krog af smukke Skærgården i Bohuslen og formidler sin viden kompetent og personligt. Turene har været varierede og tilpasset mange forskellige behov på en gang. Man er i gode hænder med Maria.
Havde også total optur over Signe Winthers kompetente yoga, der ud over at byde på velvære, smidighed og sindsro gjorde det muligt at stå op og gå langt igen næste dag stort set uden stive, ømme lemmer.
Dejlig oplevelse at stifte bekendtskab…
Dejlig oplevelse at stifte bekendtskab med H. H. - fin service 😊
Dejlige vandreturer i den svenske skærgård
Dejlig tur med afvekslende vandreturer i den svenske skærgård.
Skønt at kombinere vandring og yoga. Søde mennesker, fine værelse, god mad, badesø og sauna.
Maria er en sød og vidende guide, der gør det bedste for gruppen.
5 fantastiske vandre/yoga dage
Er lige kommet hjem fra 5 fantastiske vandre/yoga dage i den smukke svenske skærgård.
Happy Hike med kan varmt anbefales og en stor tak til Maria som var en super turleder
Pia M
Førstegangs-vandrer
Var på min første vandretur til den svenske skærgård og giver en varm anbefaling til Maria Mellander Mouritzen og Happy Hike!
Velorganiseret dagsprogram med et skønt mix af yoga og vandreture.
Happy Hike levede helt op til mine…
Happy Hike levede helt op til mine forventninger om at få de smukkeste vandreture i den svenske Skærgård.
Yogaen var i særklasse både morgen og aften - yogalæren formåede at tilpasse niveauet for alle, så der blev mulighed for at få “ indre opmærksomhed “ og dermed blive klar til kommede vandretur.
Maden på Kärlingsund var en nærende og sanselig oplevelse. Retreat Centret er en skøn gammel gård med masse af atmosfære.
Maria/ turleder formåede på bedste vis at dele ud af sin store viden og passion omkring Skærgårdens historie, hvilket berigede turen på alle måder.
Veltilrettelagt ferie i særlig atmosfære
Kombinationen vandring og yoga var et virkelig fint koncept. Kärlingesund Retreatcenter havde en særlig atmosfære og lå i skønne omgivelser. Maria havde forberedt meget afvekslende ruter i det skønne landskab. I det hele taget var alt veltilrettelagt med et højt informationsniveau. Og tak for muligheden for at stå på og af ved Danmarksterminalen i Gøteborg.
En sansemættet oplevelse af de få
Gennemført, sansemættet oplevelse for den som ønsker at komme helt væk fra hverdagen og være fuldt til stede i sin egen krop. Smukke vandreture, dejlig yoga, bademuligheder, sauna, dejlig, vegetarisk mad og fortryllende omgivelser på Kärlingesund Retreat Center. Både yoga og gåture kan afpasses efter dagsform og det individuelle niveau. Forvent ikke et 5-stjernet hotel og all-inclusive, det kan fås mange andre steder. Forvent derimod en autentisk og smuk oplevelse af de få.
Super dejlig tur
Super dejlig tur. Kärlingesund Retreate Center har en særlig atmosfære. Turene er veltilrettelagt, meget afvekslende og med den ene panoramaudsigt efter den anden og turleder Maria Melander kender området ganske godt. Kombinationen med vandring og yoga er godt tænkt
Veltilrettelagt vandreferie
Veltilrettelagt vandreferie med base på det skønne pippihus-agtige Kärlingesund Retreat Center. Vandreturene var afvekslende og vildt smukke med mulighed for at tilpasse efter deltagernes dagform. Maria er en fremragende turleder, der både før og under rejsen informerer tydeligt og grundigt både om vandreturene og om det sted, vi bor. Det var lækkert med yoga morgen og aften og Signes yoga var ukompliceret og et dejligt supplement til vandreturene. Jeg har været afsted med Happy Hike to år i træk og været meget glad for det begge gange.
Fantastisk tur til skærgården
Turen er rigtig godt tilrettelagt fra start til slut. Smukke omgivelser og helt fantastiske vandreture toppet med virkelig god yoga morgen og aften. Kan varmt anbefales.
Utrolig dejlig tur til skærgården
Utrolig dejlig tur til skærgården. Der var en fin grad af information op til turen, og turleder Maria er virkelig behagelig og sikrer, at man hele tiden ved, hvad der skal ske - uden at det bliver for meget. Dejligt varierede ture i smuk natur - og kombinationen med yoga er genial. Kursusstedet Gräsviken er ikke et femstjernet hotel, men passer fint til denne type aktiv rejse. God aftensmad alle dage og skøn kage om eftermiddagen. Man indgår i en gruppe, hvor man selv kan vælge til og fra på den sociale konto, hvilket fungerer rigtig godt for mig. Alt i alt var det en yderst anbefalelsesværdig tur, som gjorde godt for både krop og sjæl.
Tanket godt op med oplevelser efter…
Tanket godt op med oplevelser efter Grundlovs og pinseferie der blev brugt på 45 fantastiske km vandring med Happy Hike i mest sol og en enkelt regnvejrsdag i den svenske skærgård ved Fiskebackskill, Grundsund, Åbyfjorden, Gullholmen, Gøta Elv og 8 timers yoga i Grasvikens Kapel ved Trollhättan samt masser af fika 🇸🇪☀️

Vastaus yritykseltä Happy Hike
De bedste ruter i den smukke svenske skærgård
Virkelig skønne, smukke, varieret og veltilrettelagte ture i den svenske skærgård. Turguide Maria er virkelig sød, kompetent og også fleksibel i sin planlægning. Stedet Gräsviken er et lækkert nyrenoveret sted lige ned til en dejlig badesø, venligt personale og gode faciliteter. Dejlig skånsom og tilpasset yoga af kyndig yogalære Signe Aagaard.
Plads til forbedring er maden som gerne må være med mere fokus på sund kost, en sauna der kan blive ordentlig varm og bedre plads i yogasalen, som ellers er en skøn salg med udsigt til naturen.
Men det var første gang til Gräsviken, så jeg er sikker på, at der bliver fulgt op på overstående.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale turen og vil ikke selv tøve med at tage afsted igen.

Vastaus yritykseltä Happy Hike
Utrolig tålmodig og venlig hjælpsomhed🤗
Happy Hike har udarbejdet et informationsrigt program for vandre/yoga tur til Sverige.
Happy Hike har udarbejdet et fyldestgørende informationsmateriale omkring deres vandre/ yoga tur til Sverige. Dette materiale giver dig svar på alt hvad du har brug for at vide før afrejsen.
Tænker det kun kan blive en oplevelsesrig tur med dette program.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.