Fantastisk naturoplevelse i godt fællesskab. Hele turen var fint tilrettelagt og forberedt med udbredt information. Flere muligheder for at tilpasse vandreturene efter egen formåen. Fint ophold på... Näytä lisää
Jeg synes som helhed at turen var godt tilrettelagt fra start til slut hermed menes også bestillingsprocedure-og svar på spørgsmål. I min optik vil rejsen dog vinde mere ved at dele holdene op - hel... Näytä lisää
Happy Hike handler om at dele glæden til landskaberne tæt på med vandringer i flot natur og godt selskab. Happy Hike tilbyder ture til den svenske skærgård nord for Göteborg og Bornholm bl.a.: • kør-selv ture på egen hånd til skærgården med hotel, lift til og fra ruterne og frokost-to-go. • fællesture til skærgården med 5 dage inkl. bl.a. transport, overnatning, forplejning, vandring og yoga. • hummerture til Marstrand inkl. hotel og transport.
Sundby Parkvej 14, 2300, København S, Tanska
- +4525210220
- maria@happyhike.dk
- happyhike.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Virkelig veltilrettelagte vandreture i…
Virkelig veltilrettelagte vandreture i den skønneste natur. Længde og sværhedsgrader var fleksible, så hver enkelt kunne deltage i det man ønskede. Hyggelig stemning, helt nede på jorden. Jeg kendte ingen fra start, men var hurtigt med i gruppens fællesskab.
Virkelig godt tilrettelagt vandretur med Happy Hike
Virkelig godt tilrettelagt vandretur i skønne omgivelser og med yoga morgen og aften.
Varieret program, hvor alle kunne være med.
Velfungerende opholdssted med gode faciliteter og god mad.
Opmærksom turleder og karismatisk yogalærer.
En fantastisk tur til Ljungskile uge 30
Har aldrig før prøvet vandreture, men må sige jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg tog med Happy Hike til den svenske skærgård. Desværre fik jeg søndag aften (dagen før vi skulle afsted) smerter i min højre fod, ved ikke hvad der er sket, men håbede det forsvandt inden vi skulle afsted mandag morgen. En dejlig tur op gennem Sverige med bus. Ljungskile var et hyggeligt sted med god mad, og rigtig gode madpakker hver dag. Den første aften til yoga, gik ikke godt for mig, da mine smerter i h.fod ikke var til at holde ud. Så resten af ugen var jeg ikke med til yoga. Men lidt mærkeligt, for så snart jeg havde sko på, var smerten minimal, og havde sportstape på, og jeg kunne sagtens gå ud, og vandre på de skønne ture. Brugte venstre fod noget mere til afsætning, men sportstape kan gøre underværker. Var virkelig fascineret af de skønne udsigter. Vi var en god gruppe, som var opmærksomme på hinanden, og Kim var en god turguide. Efter vi kom hjem har jeg været til min akupunktør mandag & torsdag, og min fod er nu ok igen. Er ikke sidste gang jeg tager til den svenske skærgård med Happy Hike.
Fantastisk naturoplevelse i godt…
Fantastisk naturoplevelse i godt fællesskab.
Hele turen var fint tilrettelagt og forberedt med udbredt information. Flere muligheder for at tilpasse vandreturene efter egen formåen. Fint ophold på hotellet med lækker morgenbuffet, klargjorte frokostmadpakker og aftensmad. De fleste var enlig rejsende og der var en utrolig god stemning og fællesskab hele ugen, selvom næsten ingen kendte hinanden på forhånd.
Tusind tak til Maria, som rejseleder.
Veltilrettelagt tur
Veltilrettelagt tur, fantastisk yoga, kan anbefales. God kombination med vandring og yoga.
Godt og varieret vandreprigram hver…
Godt og varieret vandreprigram hver eneste dag. Dejligt med valgmuligheder mht distancer.
Yogatimerne var eminente - instruktøren Søs fremragende.
Turleder Maria er en passioneret turleder, hvilket smitter af på hver eneste vandre-kilometer i uge 30.
Happy Hike gør det godt
Veltilrettelagt tur med virkelig gode vandreruter i varieret terræn og god kombi med yoga.
Fantastisk dejlig og velorganiseret tur…
Fantastisk dejlig og velorganiseret tur i den smukke Skærgård. Meget smukke vandreturer. Rigtig god indkvartering, lækre og velsmagende madpakker og rigtig god mad på stedet (morgen og aften) Vores to yoga lærer var virkelig gode. Vores turguide Kim var vi yderst tilfredse med. Sød og velforberedt. Turen levede alt i alt op til vores høje forventninger.
Uberettiget merbetaling
Efter en kombineret yoga- og vandreferie i uge 28/2026 med Happy Hike var jeg ikke happy efter at have erfaret, at jeg for tilvalgt/tilkøbt sengelinned og håndklæder (249,00 kr.) og brug af sauna (kr. 249,00) på Ljungskile Hotel & Conference tilsammen har betalt kr. 498,00 mere end øvrige deltagere på holdet, som ikke havde betalt det ekstra sammen med køb af selve vandreturen, men som alligevel havde sengelinned på sengen, håndklæder og fri/gratis afbenyttelse af saunaen til rådighed. Ud for saunaen på hotellet står det i øvrigt oplyst, at saunaen er til fri/gratis afbenyttelse for alle hotellets gæster.
Rejselederen blev konfronteret med ovenstående på turen, og efterfølgende har jeg flere gange kontaktet Maria Mellander, Happy Hike, da jeg med rimelighed mener, at jeg kan forvente at få mine kr. 498,00 tilbage, hvilket endnu ikke er sket.
Jeg synes, at det er en rigtigt skidt facon at drive forretning på, og jeg kommer naturligvis aldrig til at rejse med Happy Hike igen eller anbefale det til andre.
Dejlig 5-dages vandre- og yogatur til…
Dejlig 5-dages vandre- og yogatur til den svenske skærgård nord for Göteborg. Vandreture af passende længde og sværhedsgrad i varieret og meget smukt terræn og med gode pauser for at “fika” (svensk for kaffe og kage) og spise medbragt frokost. To timers daglig yoga (morgen og aften) tilpasset dagens vandretur og virkelig kvalificeret ledet af yoga-instruktøren Signe. Vi var indlogeret på enkelt- eller dobbeltværelser på Toftegården på øen Orust. Et typisk svensk hus i rødmalet træ med gode senge, hyggelige lokaler og en stor udendørs terrasse til morgen- og aftensmad. Hyggeligt selskab af 19 andre deltagere. Maria fra Happy Hike deltog som turleder og havde planlagt og gennemførte en virkelig god tur og var i det hele taget et godt bekendtskab 😀
Har haft en fantastisk uge med Happy…
Har haft en fantastisk uge med Happy Hike. Fine ruter, med varieret landskab og sværhedsgrad. Maria er en meget sympatisk og dygtig guide. Tak for en skøn uge. Ikke sidste gang jeg har valgt denne ferieform.
Meget smukke vandreture
Meget smukke vandreture, fantastisk sød guide, god yogalærer. Maria har lavet en virkelig dejlig kombination.
Vel tilrettelagt yoga-og vandreferie/Bohuslen/Sverige
I min optik vil rejsen dog vinde mere ved at dele holdene op - helt- fra start til slut- men er også godt klar over at det kan gøre rejsen dyrere.
Personligt synes jeg det var ret uheldigt at nogle af os betalte 2x 249 kr for ydelser der reelt ikke skulle være betalt for. Men det skal ikke tage focus for en generelt god rejseoplevelse
Vandring, yoga og fællesskab
En grupperejse lige som jeg havde håbet på.
En rejseguide, Maria, som kendte området godt og havde sammensat de forskellige vandreture med både skovstier, klippevandring og korte bådture.
En autentisk, svensk trægård, Kärlingersund retreat center, hvor konceptet var “fællesskab” med toilet og bad på gangen, afslappet stil med store sofaarrangemenger, meget lækker vegetarisk mad, gennemtænkte madpakker med opmærksomhed på madspild og saunagus om aftenen (vi havde selv medbragt olier) Selvfølgelig ingen tvang eller skæve blikke til dem, som foretrak at trække sig.
Hvis man ikke er til toilet på gangen eller ren vegetarisk mad, så skal man vælge ét af Marias andre retreat centre.
Det er ikke sidste gang at jeg vælger Happy Hike og den fantastiske, nordiske natur.
Også tak til yogalærer, Christine for nogle afstemte yogatimer, til de trætte og lidt ømme vandrekroppe.
Stor anbefaling herfra.
Fantastisk tur
Jeg har ikke været afsted endnu
Jeg har ikke været afsted endnu, så kan ikke bedømme før efter uge 30
Et lille rejsebureau med styr på sagerne.
Et lille rejsebureau med styr på sagerne. Her deles kærligheden til Skærgården i en skøn kombination af vandring og yoga. Aktiv ferie i den nordiske sommer. Jeg er begejstret og kommer igen 😊
Fantastisk vandreferie med Happy hike
Fantastisk vandreferie med Maria som den bedste turleder. Hun færdes hjemmevant i området og har nøje udvalgt forskellige, varierede ture. Flotte naturoplevelser, tilpasse udfordringer, lækre caféer. Derudover skønt program med yoga, vandreture, lækkert mad og tid på egen hånd på den skønne Kärlingesund Gård
Super oplevelse
Super oplevelse. Vi har ikke prøvet hverken vandreferie eller yoga, men denne kombi fungerer bare.
Virkelig godt koncept som Maria har fået skruet sammen. Skønt sted, spændende ruter, dejligt med mulighed for at vælge hvilket sted, man ønsker at bo.
God information inden turen. Skønne mennesker der deltog på turen.
Stor tak herfra 😊