1. Kultakauppias
  2. Kulta- ja hopeakauppayhtiö

Tietoja yrityksestä Guldcentrum

Yrityksen kirjoittama

Med över tre decennier av oöverträffad erfarenhet i guldsmedsbranschen ser våra värderare och guldsmeder till att varje kund får den bästa servicen.

Med sådan expertis och kunskap erbjuder Guldcentrum ett omfattande urval av guldmynt, guldtackor, guldmynt samt övrigt investeringguld och silver. Oavsett om du letar efter mynt eller tackor i storlekar på 1 uns eller större storlekar som 10 eller 100 uns har de något som passar dina behov - allt med bekvämlighet som högsta prioritet för maximal kundnöjdhet!

Vår webbutik på nätet guldcentrum.se ger dig enkel tillgång till dessa tjänster som även kan hittas i vår butik i Malmö om du föredrar personlig hjälp.

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Jag sålde guld i butiken och det var…

Jag sålde guld i butiken och det var enklare än vad jag trodde. Tog med guldet, de värderade direkt på plats. Väldigt bra förklarat av personalen när de behövde testa mitt guld i en speciell och avancerad maskin. Det kändes verkligen tryggt. Betalningen var också smidig, skönt att kunna välja hur jag ska kunna få mina pengar. Gick väldigt snabbt hela processen och vi fick även ett kvitto på försäljningen och betalningen. Rekommenderar verkligen Guldcentrum

12. toukokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Köpte en guldtacka online från…

Köpte en guldtacka online från Guldcentrum och det var verkligen smidigt. Fick snabb återkoppling om att de hanterat min order och skickade min beställning redan dagen efter! Tydlig och bra information på hemsidan och det var enkelt att följa min beställning. Supernöjd

10. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Sålde mitt guld hos guldcentrum och det…

Sålde mitt guld hos guldcentrum och det som var mest positivt var hur mycket info jag fick under hela processen. Var självklart orolig över att skicka iväg mitt guld med posten, men det gick över förväntan. Proffesionell och snabb hantering av min försäljning och jag kunde till o med välja Swish som betalmetod! Rekommenderar verkligen Guldcentrum!

7. maaliskuuta 2025

Absolut välrenommerat företag

Mycket trevlig personal, hjälpsam, vänlig och alla mycket seriösa

3. lokakuuta 2024
Guldcentrum-logo

Vastaus yritykseltä Guldcentrum

Hej Berit,

Det verkar som att du kanske har råkat lämna ditt omdöme hos oss av misstag. Vi arbetar inte på det sätt du beskriver, till exempel genom att skicka fakturor för att avbryta köp, och vi har inga sådana rutiner. Vi har också noterat att ett identiskt omdöme finns på en annan aktörs sida Guldcentralen, vilket stärker misstanken om en förväxling.

Vi skulle uppskatta om du kan kontrollera detta och eventuellt justera eller ta bort omdömet om det gäller en annan verksamhet. Tack för att du hjälper oss hålla informationen korrekt!

Mvh
Guldcentrum

Mycket duktig guldsmed

Jag kom in med en guldring som behövde förstoras. Ringen hade både stenar och mönster.
När jag hämtade den så såg den underbar ut. Storleksmässigt var den bra men hantverksmässigt var den utsökt. De lyckades återskapa mönstret där de klippt in nytt guld och lödningen syntes inte ens. (Förstorades två storlekar.)
Jag är så tacksam för er hjälp.

5. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin