Snabbt och enkelt
Bra värdering, inga dolda avgifter, snabb kommunikation och utbetalning. Väldigt nöjd!
Yrityksen kirjoittama
Ruotsi
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jag sålde guld i butiken och det var enklare än vad jag trodde. Tog med guldet, de värderade direkt på plats. Väldigt bra förklarat av personalen när de behövde testa mitt guld i en speciell och avancerad maskin. Det kändes verkligen tryggt. Betalningen var också smidig, skönt att kunna välja hur jag ska kunna få mina pengar. Gick väldigt snabbt hela processen och vi fick även ett kvitto på försäljningen och betalningen. Rekommenderar verkligen Guldcentrum
Köpte en guldtacka online från Guldcentrum och det var verkligen smidigt. Fick snabb återkoppling om att de hanterat min order och skickade min beställning redan dagen efter! Tydlig och bra information på hemsidan och det var enkelt att följa min beställning. Supernöjd
Sålde mitt guld hos guldcentrum och det som var mest positivt var hur mycket info jag fick under hela processen. Var självklart orolig över att skicka iväg mitt guld med posten, men det gick över förväntan. Proffesionell och snabb hantering av min försäljning och jag kunde till o med välja Swish som betalmetod! Rekommenderar verkligen Guldcentrum!
Mycket trevlig personal, hjälpsam, vänlig och alla mycket seriösa

Vastaus yritykseltä Guldcentrum
Jag kom in med en guldring som behövde förstoras. Ringen hade både stenar och mönster.
När jag hämtade den så såg den underbar ut. Storleksmässigt var den bra men hantverksmässigt var den utsökt. De lyckades återskapa mönstret där de klippt in nytt guld och lödningen syntes inte ens. (Förstorades två storlekar.)
Jag är så tacksam för er hjälp.