Tyvärr... inte bara att dom inte har en rutin för amorteringsfritt (jämförvis med IKANO och Marginalen) under en lågkonjuktur utan deras "portal" där man ska se leasingen och sitt avtal är från 90-tal... Näytä lisää
Jeg har gennem de sidste 18 måneder haft fornøjelsen at arbejde sammen med Grenke Leasing Odense. De har en fantastisk respons tid på deres kredit vuderinger og deres pris sætning ligger helt klar... Näytä lisää
Det er svært at starte ny virksomhed i Danmark. Men grenke har en forstålese for det og giver gerne en god vejledning i deres produkter (leasing aftaler) , Selv da vi desvære skulle lukke følger... Näytä lisää
Super oplevelse! Lars har været super dygtig og hjulpet os fantastisk igennem vores opstart med virksomheden. Vi har Leaset en maskine gennem Grenke. Og indtil videre har alt fungeret som det skul... Näytä lisää
grenkeleasing ApS er en del af grenke Group, der siden 1978 har leveret et bredt udvalg af leasingløsninger til små og mellemstore virksomheder. Med stor lokal ekspertise tilsikrer vi både gennemsigtighed og høj kvalitet i vores innovative og skræddersyede finansieringsløsninger. Vores leasingløsninger favner bredt fra små finansieringsbehov på blot 3500 kr. til store Rammeaftaler. Uanset hvilken løsning der vælges, er det både nemt, hurtigt og personligt. grenke Group er en international koncern uafhængig af leverandører og banker med fokus på mindre it produkter og softwareløsninger, medico- teknisk udstyr samt alarm/overvågningssystemer.
Marielundvej 48, 2730, Herlev, Tanska
- +45 44 52 88 10
- admin@grenke.dk
- grenke.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
une étoile car nous sommes obliger mais…
une étoile car nous sommes obliger mais en réalité je pourrai ne rien mettre je le ferais une belle arnaque comme il faut du jour au lendemain il décide de restituer le matériel et ME demande une somme de malade EQUIVALENT encore A 2ans alors que je naurai plus le matériel mais ou va t on ? impossible de les joindre seul un huissier mas envoyer un email en ordonnant de régler sous peu et de restituer le matériel . a ne rien comprendre j'ai toujours payer la location .. donc en gros je continue de payer et de sa plus le matériel heu la ils ne peuvent se la mettre bien profond
"Don´t do it" !!!!!
Think about it - this unethical firm don't care if you can't pay the rents. Remember that before you sign anything.
Virkelig dårlig oplevelse hvor jeg ikke…
Virkelig dårlig oplevelse hvor jeg ikke fik oplyst at jeg var bundet i 4 år. Min virksomhed er lukket og fordi jeg ikke selv havde læst det med småt, står jeg nu med en gæld på 38000 kr for ingenting.
Worse Then Cancer
Stay well away, Worst company on the Earth
£1000 phone system and I end up to pay more then £18.000 on 7 years contract.
Internet was so bad, they don't care about.
The owner of Envera Telecom or Envera 360 put us thru this evil company.
DO NOT TRUST AT ALL.
Une entreprise invisible avec une ligne…
Une entreprise invisible avec une ligne de téléphone factice, et aucun personne car ils ne répondent pas à vos mails....
Ils prélèvent des échéances déjà réglées!!
Bref des malhonnêtes , il faut passer par un autre organisme pour être sécurisé...
A signaler à signalconso!
Hvis ondskab findes er det i dette firma - bondefangeri
Hvis i ikke ønsker at ødelægge jeres firma skal i holde jer langt fra dette fup firma, som mange andre blev jeg snydt.
I 2012 da startede en restaurant skulle jeg bruge en kasseapparat. Her fik jeg fat i iransk mand, han var høflig og rar, som IKKE repræsenterede Grenke ej havde jeg hellere ikke hørt om dem. Han sagde han selv havde flere restauranter og selv havde disse kasseapparater. jeg tog fejl.. Det var djævlen selv. løgner ikke andet en bedrager. Han solgte for Grenke fandt jeg ud af senere.
Han nævnte flere gange mundligt at jeg ikke ville binde mig til noget og jeg kunne gå ud af den aftalte vi indgik.
Det vidste sig så det var en leasing aftale og prisen var alt andet end det vi aftale samt jeg blev bundet til kontrakten.. næsten 9 år senere 15.000 kr fattigere betaler jeg stadig for en kasseapparat på en værdi af 40.000 kr... som blev taget fra mig knap 2 måneder senere. bondefangeri på det groveste.
Hold jer væk..
Ondskab findes.
ARNAQUE
ARNAQUE ne pas signer de contrat avec eux il refuse de résilier , nous condamne à payer pendant 60 mois même si nous n'avons plus le matériel , je pense qu'on va devoir aller en justice svp si des personnes sont dans mon cas piégé par cette entreprise pouvez vous me répondre afin de pouvoir avoir un bon dossier contre eux en justice MERCI
arnaque total !
arnaque total !! mes parents se sont fait avoir par cette société, qui ne voulaient rien savoir. une seule solution contactez ORGECO il y en a dans chaque région, pour ma part ORGECO IDF a très bien géré le problème. nous avons appris que Grenke est en liquidation, c'est le moment de faire pression sur ces escros.
Kan ikke anbefale Grenke leasing
Kan ikke anbefale Grenke leasing.
Firmaet er uærligt og ikke til at samarbejde med. Der er kun et formål, at lave uløselige aftaler.
Mit råd til alle virksomheder er at holde sig langt væk.
Grosse arnaque cette société ,que…
Grosse arnaque cette société ,que l'argent qui les intéresse, matériel en panne depuis plus de 6 mois et continu de vous facturé ,veule rien savoir
De loin la pire société de leasing de…
De loin la pire société de leasing de matériel au monde.
j'ai repris une société sans meubles, après 6 mois d'exploitations Grenke me demande l'argent de meubles de mon prédecésseur. Les meubles n'ont jamais été acheté, grenke avait fourni à l'ancien exploitant une somme d'argent très très importante, juste sur base d'une fausse facture. Aujourd'hui je suis au tribunal contre cette société peut reommandable. A éviter à tout prix.
so I have fallen victim to Grenke
so I have fallen victim to Grenke. We are unfortunately tied into a 7 year contract for two Samsung DS-5007S phones which will cost us in the long run over £13,000 but are only £78 pound to buy. If anyone has any free advise to get us out of this contract we will be very grateful as grenke are refusing to help us out.
Bondefangeri
Vi laver en aftale med I-charge omkring mobilladere og skærm i hallen og på skolen. I-charge lever aldrig op til aftalen og denne er opsagt. Grenke har leasingdelen og vi er bundet hos dem, selvom deres samarbejdspartner er utroværdige. Derfor kan jeg heller ikke anbefale Grenke, når de i den grad lader deres produkt sælge via uprofessionel samarbejdspartner

Vastaus yritykseltä grenke Danmark
They practice what they preach.
The corona virus period gave us some challenges which we got through easier because GRENKE took a very pragmatic attitude towards finding a solution for both Parties.
I highly recommend GRENKE as a very professional organisation that treats its customers very fairly.
Mariano A. Davies, President & CEO
OXFORD BUSINESS SERVICES APS
Please stay away from this awful…
Please stay away from this awful company they will rip you off full stop there is not one god review from this company and can understand why so please stay away they are a con artist scamming company and so so rude!!!
fup og svindel bedrageri og dokument falsk
leaser luftrensere ud til godtroende mennesker, men de må slet ikke bruges i danmark da de ikke er godkendte
til brug herhjemme.ingen ce godkendelse ingen typeplade.men i kontrakten står der både type og
serienummer.bedrageri kan straffes med fængsel,de advokater der hjælper dette firma må have dårlig
samvittighed men det har grenke ikke da de ikke har
nogen
hilsen Erik Svendsen
Very bad experience.
Very bad experience.
The contract planned that invoices had to be downloaded on their website, instead of being sent by post or mail according to usual practices.
Of course, we didn't notice that and didn't receive the invoices.
Then we refused to collect invoices by ourselves as this was not acceptable for us (we receive 3000 invoices per month).
So, instead of trying to solve the issue, Grenke sued us and terminated the lease contract. This caused the equipment to be in principle returnable and all future rental immediatly due. We got the feeling that Grenke prefers to generate litigations instead of finding solutions.
We finally had to pay a lawyer and managed after 18 months to find a repayment protocole and keep the equipment.
Horrible souvenir.
Please never work with Grenke.
Altid god og flexsipel kunde betjening
desvære skulle lukke følger de os pænt til vejs ende, uden sure miner . SKAL i havde en leasing aftale i jeres Virksomhed så kan GRENKE klart anbefales både som leverandør og kunde
forhåndværende
E GAMING FREDENSBORG
A Big déception and a Bad expérience
A Big déception and a Bad expérience. never have a contract with grenke France before read thé contract++++
Un piège qui coûte très très cher ++++
Je suis comme beaucoup tombé dans un piège terrible que je ne pouvais imaginer.
Lisez bien le contrat car lorsque vous signez avec eux même si votre opérateur vous propose un contrat de 3 ans il vous condamne à régler des mensualités pour location de matériel pour 5 ans !!!un piége
Je dois encore payer une location de matériel que je n'utilise plus que j' ai d ailleurs rendu.
J ai beau sollicité le service commercial aucune remise ni geste commercial.
Résultat 2400 euros à rembourser alors que le matériel a été renvoyé puisque j ai changé d'opérateur.
Encore une fois lisez bien la durée de location du matériel et vérifiez qu elle coïncide avec celle de votre opérateur sinon ne signer pas.
En ce qui concerne leur matériel de standard téléphonique il est de tres bonne qualité.
Be careful
Be careful. We signed a contract to lease a phone system for 5 years with a certain telephone company but we were missold ( big mistake ). There is going to be a change of lease but we have been told we have to cover the remaining payment if the new leaseholder does not take over. We pay £150 pm so total is £7200 !! Go with someone else as I don't want others to be stung.