Tyvärr... inte bara att dom inte har en rutin för amorteringsfritt (jämförvis med IKANO och Marginalen) under en lågkonjuktur utan deras "portal" där man ska se leasingen och sitt avtal är från 90-tal... Näytä lisää

Jeg har gennem de sidste 18 måneder haft fornøjelsen at arbejde sammen med Grenke Leasing Odense. De har en fantastisk respons tid på deres kredit vuderinger og deres pris sætning ligger helt klar... Näytä lisää

Det er svært at starte ny virksomhed i Danmark. Men grenke har en forstålese for det og giver gerne en god vejledning i deres produkter (leasing aftaler) , Selv da vi desvære skulle lukke følger... Näytä lisää

Super oplevelse! Lars har været super dygtig og hjulpet os fantastisk igennem vores opstart med virksomheden. Vi har Leaset en maskine gennem Grenke. Og indtil videre har alt fungeret som det skul... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

grenkeleasing ApS er en del af grenke Group, der siden 1978 har leveret et bredt udvalg af leasingløsninger til små og mellemstore virksomheder. Med stor lokal ekspertise tilsikrer vi både gennemsigtighed og høj kvalitet i vores innovative og skræddersyede finansieringsløsninger. Vores leasingløsninger favner bredt fra små finansieringsbehov på blot 3500 kr. til store Rammeaftaler. Uanset hvilken løsning der vælges, er det både nemt, hurtigt og personligt. grenke Group er en international koncern uafhængig af leverandører og banker med fokus på mindre it produkter og softwareløsninger, medico- teknisk udstyr samt alarm/overvågningssystemer.

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Regrettably i have fallen victim to…

Regrettably i have fallen victim to these guys also!
I run a recruitment business - we took out a telephone system with Berry Telecom. At no point we Grenke even mentioned! Next thing there is £1200 taken from my account and I am now apparently in contract with Genke to the tune of £11,000. I was also scammed by the Berry telecom sales guy. I signed a three year deal and he put through a five year deal. Disgusting.

I have now closed my office to work from home as Covid19 almost ruined us. I have asked both Berry and Grenke for support. They are demanding £11,000 plus the return of the two telephones and server. With immediate payment.
Avoid at all costs..

2. kesäkuuta 2020

Scum

Hi guys,
I am also grenke victim here.
Did any of you talk to someone to look in to this cases, if yes can you Give me some detail pls.
I need someone to give us some advise about it.
I

26. toukokuuta 2020

Avoid at all costs

Avoid at all costs
These guys are complete rip off merchants and will get you to sign a 5 year contract that is cast iron and you have no way of getting out of. Do not sign up to anything with these people.

26. toukokuuta 2020

AVOID LIKE THE PLAGUE

Just to join the general data- yes these people are a complete Scam. We are being pursued for contracts taken out with their partners in crime TETCOM where our signatures were falsified and we now apparently owe thousands of pounds. Tetcom are being taken to court and Grenke are still cahsing.

AVOID AT ALL COSTS

22. huhtikuuta 2020

Bondefangeri og svindel - Troede naivt kopibranchen var blevet bedre!

Vi skulle anskaffe en ny printer og det var kommunikeret i lerdergruppen. En af lederne fik opgaven med at finde en leverandør. Han er normalt rimelig skarp og en god købmand, men om det var pga. travlhed, manglende øjebliks detaljefokusering eller gode salgs tricks ved jeg ikke helt, men vi blev SNYDT - BONDEFANGET - TIL GRIN - PINLIGT - ABSURD og en masse andre grimme tillægsord der ikke tåler at blive skrevet på en offentlig side...

Som de fleste ejerledere godkender jeg normalt altid selv større nye kontrakter og samarbejdsaftaler, men i den uge aftalen med Grenke blev indgået, var jeg desværre taget på ferie, så det eneste jeg havde sørget for lige inden, var at udstede lederen med en fuldmagt.

Jeg skulle selvfølgelig have bedt om at få tilsendt kontrakten.

Fejlen gjorde ubetinget ferien til den dyreste min familie og jeg nogensinde har afholdt, men det sker ikke igen.

Lige nu har jeg meddelt at jeg ikke vil betale deres seneste fremsendte kvartalsregning før end jeg har fået vores advokat til at forestå en juridisk gennemgang, rådgivning og potentielt vurdere muligheden for en retslig afgørelse i byretten og / eller en politianmeldelse. Dette vil ske med mindre Grenke nægter at indgå et fair forlig om annullering / ophævelse af aftalen uden nævneværdige som yderligere omkostninger.

Der er flere forhold i kontrakten som jeg naivt troede var fortid i kopi branchen. JEG TOG FEJL.

Den leasede kopimaskine eller den mest sammenlignelige jeg kunne finde på nettet sælges som ny for DKK 58.500,00 eks. moms.

Til sammenligning betaler vi DKK 3.788,35 eks. moms pr. md. alene i leje/leasing.

Derudover betaler vi DKK 100,00 pr. md i gebyr pga. en såkaldt valgt ”betalingsform/- metode”.

Grenkes aftale er "naturligvis" uopsigelig i 60 måneder jfr. en meget lang og flersidet tillæg til kontrakten som er uhyre tætskrevet.

Opsiges aftalen ikke minimum 3 måneder før lejeperiodens ophør er følgende absurde regelsæt gældende:

Aftalen forlænges AUTOMATISK med yderligere 12 måneder.

Aftalen forlænges derefter AUTOMATISK i 6 måneder adgangen, det vil sige i teorien uendeligt.

Når vi kun regner den alm. leje/leasing omkostning + deres gebyrer koster det mit selskab DKK 233.000,00 eks. moms eller mindst 4 gange ny prisen. Forestil dig at du leaser en sprit ny bil, men ender med at betale 4 gange ny vogns prisen - nej vel?

Jeg fandt flere artikler fra Computerworld bl.a en fra 2016. Det er en tidl. salgschef hos en af Grenkes konkurrenter. Han fik nok af svindlen, bondefangeriet og forlod branchen.

Grenkes omtale som rating her på Trustpilot burde selvfølgelig inden ligeledes have været tjekket grundigt.

Min advokat håndterer sagen herfra.

16. maaliskuuta 2020

Cannot emphasize enough

Cannot emphasize enough!
DO NOT USE GRENKE!
caught up in scam taking tens of thousands of pounds from small businesses.
If you want to get rid of money, this is the place for you!!

26. helmikuuta 2020

This company is currently under…

This company is currently under investigation in their part with a media company. Do not borrow any money from Grenke Leasing as you will end up paying thousands back!
Jamm Home Bakery Omagh LTD

25. helmikuuta 2020

An absolute terrible and shocking…

An absolute terrible and shocking experience, my dad is living in a constant nightmare & sick with worry because of Grenke. My dad has been totally ripped off by a screen scam in Northern Ireland that Grenke belonged to, they are abusing small retailers trust and business. Worse they are causing a lot of stress and pressure to my family.

20. helmikuuta 2020

Disappointed to read the financial…

Disappointed to read the financial returns that Grenke received last year 2019 yet they will not try to negotiate with retailers who have been scammed by Grenke's association with Viewble Media a minute % of there overall business would be unwilling to do business with them again.

20. helmikuuta 2020

Unfortunately I got caught up along…

Unfortunately I got caught up along with thousands of others where Grenke was the leading company . Viewable media sold me a tv package worth £500-£600 max and apparently I now have over £10,000 to pay back .
Stay well away fro this company!!
Jamm Home Bakery Omagh LTD

19. helmikuuta 2020

Do not deal with this company

Do not deal with this company, they actively encourage fraudsters to sign up unsuspecting retailers into long term finance agreements for zero!!
Absolute shambles to deal with!

19. helmikuuta 2020