Tyvärr... inte bara att dom inte har en rutin för amorteringsfritt (jämförvis med IKANO och Marginalen) under en lågkonjuktur utan deras "portal" där man ska se leasingen och sitt avtal är från 90-tal... Näytä lisää

Jeg har gennem de sidste 18 måneder haft fornøjelsen at arbejde sammen med Grenke Leasing Odense. De har en fantastisk respons tid på deres kredit vuderinger og deres pris sætning ligger helt klar... Näytä lisää

Det er svært at starte ny virksomhed i Danmark. Men grenke har en forstålese for det og giver gerne en god vejledning i deres produkter (leasing aftaler) , Selv da vi desvære skulle lukke følger... Näytä lisää

Super oplevelse! Lars har været super dygtig og hjulpet os fantastisk igennem vores opstart med virksomheden. Vi har Leaset en maskine gennem Grenke. Og indtil videre har alt fungeret som det skul... Näytä lisää

1. Rahoituslaitos

grenkeleasing ApS er en del af grenke Group, der siden 1978 har leveret et bredt udvalg af leasingløsninger til små og mellemstore virksomheder. Med stor lokal ekspertise tilsikrer vi både gennemsigtighed og høj kvalitet i vores innovative og skræddersyede finansieringsløsninger. Vores leasingløsninger favner bredt fra små finansieringsbehov på blot 3500 kr. til store Rammeaftaler. Uanset hvilken løsning der vælges, er det både nemt, hurtigt og personligt. grenke Group er en international koncern uafhængig af leverandører og banker med fokus på mindre it produkter og softwareløsninger, medico- teknisk udstyr samt alarm/overvågningssystemer.

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Lisez bien les contrats et surtout…

Lisez bien les contrats et surtout conditions de résiliation pour éviter de mauvaises surprises avec ces prestataires financiers comme grenke quand vous signez c'est souvent pour 5 ans et non resiliable.. Faut payer jusqu'au bout même si vous cessez votre activité pour X raison... Signez avec le fournisseur mais en ce qui concerne de signer avec grenke pensez à rédiger un courrier stipulant que vous refusez les termes du contrat de celui-ci,cela évitera bien des frais si vous souhaitez anticiper une résiliation avec eux

27. elokuuta 2021

Voleur

Voleur - arnaqueur- escroquerie
Contrat hyper bien ficelé chez eux alors que eux ne sont pas en ordre du tout vis à vis de ce qu’ils vous promettent et ne vous apportent pas le contenu de ce pourquoi vous avez signé !!! … donc au bout d’un moment vous décider de résilier l’abonnement sauf que leurs conditions générales ont sûrement été faites par des experts … ce qui fait qu’ils vous réclament des sommes astronomiques de factures impayées - d’indemnité des résiliation etc !!!
Et ce 10 ans après n’avoir plus eu aucun contact avec !!!! Beaucoup de personnes sont au tribunal contre eux !! Ne vous laisser surtout pas faire!

11. heinäkuuta 2021

Branchens mest uetiske selskab

Branchens mest uetiske selskab, de tilsidesætter al god skik. De tilsidesætter god forretningsskik i relation til kreditvurdering etc, den er nærmest ikke eksisterende.Har kun et råd hold jer langt væk fra dette selskab.

27. kesäkuuta 2021

Hej Ole
Vi er meget kede af din anmeldelse. Vi har nogle meget faste og fyldestgørende procedurer vedrørende kreditvurderinger.
Hvis du har spørgsmål eller en sag du vil have yderligere gennemgang af, vil jeg anbefale dig at kontakte os på admin@grenke.dk.

Med venlig hilsen
Madeleine - GRENKE

NUL stjerner herfra

NUL stjerner herfra.
Jeg vil advare alle imod at gøre forretning med I-Charge og Grenke leasing.
De overholder intet - de tilsidesætter alt god skik og moral, og de blæser på alle regler og love.

23. kesäkuuta 2021

Kære Jan

Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse.

GRENKE er en selvstændig, uafhængig virksomhed, der ikke har noget med I-charge/Tefa at gøre.

Leasing foregår således, at GRENKE finansierer udstyret fra den leverandør, som kunden selv vælger. Den månedlige ydelse, aftalens varighed, samt vilkår for opsigelse, fremgår af kontrakten, som underskrives ved aftalens indgåelse.
Der underskrives også en leverancegodkendelse, hvor det bekræftes at udstyret er modtaget og virker efter hensigten.

Har man problemer med udstyret, er det leverandøren af udstyret man skal rette henvendelse til. Dette på samme måde, som hvis man havde anvendt sin kassekredit til at finansiere udstyr. Her er det heller ikke banken man henvender sig til, men leverandøren af udstyret.

Da jeg ikke kender din sag, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til os på admin@grenke.dk. Oplys gerne dit aftalenummer.

Birgitte - GRENKE

Nous sommes actuellement en procès avec…

Nous sommes actuellement en procès avec Grenke arnaque qui nous réclame près de 2500€ après résiliation d'un contrat bidon de matériels défectueux. Evitez absolument cette entreprise d'escroquerie bien organisée. Grenke location ne mérite aucune étoile. Cette entreprise d'arnaque fait partie du groupe CISCOM ET KEYYO COMMUNICATION.

23. kesäkuuta 2021

Steer clear of Grenke at all costs.

Steer clear of Grenke at all costs.
Taking advantage of small business owners who are just trying to save a little money.
I'm having to close my business due to I'll health but have to pay £1000 for a contract that finishes in 2025 all for a cheap card machine.
They are the worst of humanity.

25. toukokuuta 2021

Pas på Grenke!!!!!

Pas på Grenke!!!!!! Du hænger på regningen genbem flere år, og det glemmer de at oplyse når telefonsælgeren ringer op.
Advarer alle mid deres fusker forretning.

16. toukokuuta 2021

Hej Anders

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med GRENKE. Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god oplevelse og service. Den konkrete aftales varighed, samt vilkår for opsigelse, fremgår på kontrakten som du har underskrevet ved aftalens indgåelse.
Vi vil meget gerne hjælpe dig. For yderligere gennemgang af din sag, vil jeg anbefale dig at kontakte os på admin@grenke.dk. Oplys gerne dit aftalenummer.

Med venlig hilsen
Madeleine - GRENKE

Unprofessional outfit

Totally unprofessional and unethical outfit. They refinanced the provision of existing telephone equipment (originally supplied 2/15) in 7/19 when our telephone services supplier TelecomsGB persuaded us to upgrade our system. This new lease was for 7 years but no new equipment was supplied and so they have refinanced old equipement over 11 years. Throughout this 'changeover' all communication was with TelecomsGB and Grenke are now refusing to accept it was old equipment they refinanced. Suggest no one deals with Grenke as they hide behind e-mails and legal terms and will not liaise direct

12. toukokuuta 2021

GLACIALE ET GLACANTE

OUI J AI AVEC ATTENTION LES AVIS OUI CETTE ENTREPRISE EST GLACANTE PAR SON CARACTERE TOTALEMENT INHUMAIN OUI VOUS POUVEZ ETRE GRAVEMENT MALADE EN REA NEPHROLOGIQUECETTE ENTREPRISE NE VEUT RIEN SAVOIR J AI EU LE CAS AVEC U AUTRE LEASER QUI ANNULE MENSUALITES ET A RESILIER LE CONTRAT SANS RIEN DEMANDER AU VU DES GRAVES PROBLEMES DE SANTE QUI ONT DEBOUCHE SUR UNE INCAPACITE DE TRAVAIL ALORS OUI FAIRE DE L ARGENT SUR LE MALHEUR DES AUTRES CA A QUELQUE CHOSE DE GLACANT

10. toukokuuta 2021

Entreprise inhumaine à éviter de tout…

Entreprise inhumaine à éviter de tout urgence

Mon pere etait médecin generaliste, il louait un ordinateur de fonction chez eux
Atteint d’une forme grave du covid il est entree en reanimation le 12 novembre et est mort le 18 janvier
Nous les avons appelé plusieurs fois depuis novembre pour leur demander de suspendre son contrat : ils nous ont répondu « il est encore en vie, on vera quand il sera mort. »
En janvier nous les avons appelé suite au deces pour annuler le contrat définitivement.
Ils nous demandent de régler le trimestre janvier- mars soit 1500€
Cet ordi est éteint depuis novembre 2020 et pourtant nous devons le payer jusqu’à mars 2021.

Aucune discussion n’est possible avec eux
Ils se cachent derriere « leurs contrats »

N'allez pas chez eux
Ils vous feront payer jusqu’au dernier centime, et ce meme si vous restez 5ans dans le coma (situation confirmée par une de leur salarié ce jour soit le 7 mai 2021)

Faites passer l’info
Et allez ailleurs

7. toukokuuta 2021

Meget tilfreds

Vi har 2 gange leaset vores udstyr gennem Grenke leasing og vi kan kun fortælle vi har fået en rigtig god service. Vi vil til enhver tid bruge dem igen.

9. huhtikuuta 2021

Kære Kent,

Mange tak for dine pæne ord. Vi bestræber os på at levere god service til vores kunder og står gerne til rådighed.

Birgitte - GRENKE

Yderst dårlig

Yderst dårlig, bondefangeri. Umuligt at komme ud af, medmindre du vil betale en yderst høj regning for dette. Bundet i 5 år, uden at få det at vide. Dårlig kundeservice, som ikke vender tilbage. Det hele er yderst uprofessionelt.
Spring for din egen og din virksomheds skyld over dette firma.

8. huhtikuuta 2021

A FUIR .

A FUIR .
je demande une simple copie de facture et la résiliation de mon contrat.
Un paiement que j ai effectué depuis 10 jours et ils n ont pas encore soit disant été comptabiliser.
Donc je ne peux pas recevoir mes factures et ma résiliation.
Je leur explique que le courrier arrive difficilement a l adresse et on arrête pas de me répéter la même chose.
Pas sympa su tout.
Vraiment côté serviabilité très très mauvais.
Mais apparemment je ne suis pas la seule cela me rassure

24. maaliskuuta 2021

Helt igennem uærlig forretningsmodel!

Helt igennem uærlig forretningsmodel!
På trods af en “løbetid” på 36 måneder bliver de ved med at sende fakturaer, for “man skal da selv opsige aftalen”...

Så ender man med at betale alt for meget for produktet - men det er jo “bare ærgerligt”, kontrakten er jo underskrevet!

18. maaliskuuta 2021

stor snyd

Jeg åbnede en enkeltsmand firma og fik samtale omkring at lease tandblegning udstyr. Da jeg lige startede, spurgte jeg, hvad så hvis jeg skulle lukke min forretning efter et halv år, for jeg ved ikke hvordan bliver det. Deres forhandler sagde at vi finder ud af, at han tager den bare fra mig og sælger videre. Udover leasing aftale der pludselig er kommet forsikning betaling. Blege maskinen gav ingen resultater, folk blev bare sur efter de dyre behandlinger og de ikke har opnået resultater.
Jeg skulle lukke mit firma pga for lidt kunder og pga jeg skulle returnere pengene tilbage til utilfredse kunder. Det vidste sig at ingen vil tage udstyr og at jeg hæfter for det 3 år frem. Snyd og svineri.

24. helmikuuta 2021

Rubbish and Scam People

Do something else with your money.
Don’t get in contact

They Rip off small companies
Long contracts and very expensive phone systems, TV’s and much more.

Horrible Experience

30. tammikuuta 2021

Awful Company

Worse company we deal with.
We’ve been put in a 7 years contract from a telecom company here in uk.

£1000 phone system and we end up to pay over £18.000

They are good in damage small business

Stay well away

RUN RUN RUN