Tyvärr... inte bara att dom inte har en rutin för amorteringsfritt (jämförvis med IKANO och Marginalen) under en lågkonjuktur utan deras "portal" där man ska se leasingen och sitt avtal är från 90-tal... Näytä lisää
Jeg har gennem de sidste 18 måneder haft fornøjelsen at arbejde sammen med Grenke Leasing Odense. De har en fantastisk respons tid på deres kredit vuderinger og deres pris sætning ligger helt klar... Näytä lisää
Det er svært at starte ny virksomhed i Danmark. Men grenke har en forstålese for det og giver gerne en god vejledning i deres produkter (leasing aftaler) , Selv da vi desvære skulle lukke følger... Näytä lisää
Super oplevelse! Lars har været super dygtig og hjulpet os fantastisk igennem vores opstart med virksomheden. Vi har Leaset en maskine gennem Grenke. Og indtil videre har alt fungeret som det skul... Näytä lisää
grenkeleasing ApS er en del af grenke Group, der siden 1978 har leveret et bredt udvalg af leasingløsninger til små og mellemstore virksomheder. Med stor lokal ekspertise tilsikrer vi både gennemsigtighed og høj kvalitet i vores innovative og skræddersyede finansieringsløsninger. Vores leasingløsninger favner bredt fra små finansieringsbehov på blot 3500 kr. til store Rammeaftaler. Uanset hvilken løsning der vælges, er det både nemt, hurtigt og personligt. grenke Group er en international koncern uafhængig af leverandører og banker med fokus på mindre it produkter og softwareløsninger, medico- teknisk udstyr samt alarm/overvågningssystemer.
Marielundvej 48, 2730, Herlev, Tanska
- +45 44 52 88 10
- admin@grenke.dk
- grenke.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kan kun sige en ting.
Kan kun sige en ting.
Hold jer langt væk fra dette firma, spec hvis de arbejder sammen med I-Charge/Tefa

Vastaus yritykseltä grenke Danmark
Je suis rentré dns une spiral…
Je suis rentré dns une spiral infernale! Je suis également une victime comment puis je faire?
ARNAQUE MONUMENTALE
ATTENTION. J'ai fait affaire avec Grenke sans en avoir le choix et je me fait arnaquer. Ils ne respectent pas le contrat signé, ils poursuivent les prélèvements automatiques au delà du contrat sans avertissement. Et par surcroit, ils tentent de nous faire croire que nous sommes responsables de la situation!
Les cowboys du leasing
Client depuis plusieurs années d'AVENAO (Dealer SolidWorks), ces derniers me proposent, alors que j'ai l'habitude de payer la maintenance de ma licence en une fois chaque année, d'opter pour un contrat de leasing mensuel de 3 ans, garantissant le maintient du prix, et ce sans aucun frais. C'est plutôt tentant, et je passe le cap; hélas, le cap de Bonne Espérance s'est très vite transformé en Cap Horne dès l'instant où le leasing a été pris en charge par Grenke.
Les frais en tous genres sont apparus :
- Frais de dossier
- Frais d'assurance
- Double facturation
J'ai très vite eu le sentiment de faire face à une grosse boîte soucieuse de faire de l'argent à tout prix, dotée d'une véritable machine de guerre pour l'envoi de rappels et autres, mais sans jamais accepter le dialogue. Il m'aura fallu plus de 2 mois pour enfin faire valoir mes droits, c'est lamentable.
Kan man give 0 stjerner - rent bondefangeri
Kan man give 0 stjerner? Grenke opererer 100% på ren bondefangeri. Og på erhverv kommer de afsted med det.
Har leaset en elcykel gennem Grenke. Cyklen er defekt, og går i stykker 7 gange. Da jeg jil hæve købet viser det sig at jeg er rettighedsløs. Grenke har skrevet sig juridisk ud af al ansvar. Deres kunde Two-wheel Company som ikke længere ejer cyklen vil heller ikke løse det, eller tage cyklen tilbage. Trods det at den har været i stykker mere end den har kørt. Senest er den ikke serviceret ifht. aftalen. Nu skal der ek advokat på deres scam!!
Svar til Grenke: Jeres svar giver ikke rigtig mening. I henviser til TwoWheel og Twowheel henviser til jer. Man bliver fanget imellem 2 virksomheder der ikke vil forholde sig til at defekt produkt. Det er bondefangeri. Man kan som leasingtager intet gøre udover at beholde et defekt produkt.

des escrocs
des escrocs qui s'acharnent sur les entreprises modestes au point de les mettre en péril. A fuir de toute urgence.
Leverer defekt leaset udstyr, og lader kunden betale!
Leaset udstyr leveres defekt, der klages til Grenke Leasing, som meget positivt blot meddeler, at de får en ud at lave det, da de påstår leaset udstyr er forsikret ved dem, og at de nok skal håndtere sagen.
Reparatøren afhenter den leasede maskine og vi fortsætter med at betale den månedlige ydelse, da vi jo naturligvis forventer at få materiellet tilbage og herefter blot frikøber maskinen til det aftalte beløb. Maskinen er ikke en maskine virksomheden har anvendt overhovedet og derfor spekuleres der ikke i, at den ikke er kommet tilbage endnu.
Da virksomheden så senere ikke skal fortsætte sin drift stopper betalingerne til Grenke Leasing og så hører man fra dem.
De meddeler, at der ikke længere er betalt leasingydelse rettidigt, og de derfor ophæver aftalen, de skal have det leasede materiel tilbage og de gør aftalen op, så vi skal kompensere for den resterende kontraktværdi pålydende ca. 40.000 dkk,- Maskinen kostede ved forhandleren 26.000,- og der har været betalt leasingydelse i over et år og alligevel skal de have kompenseret tæt på det dobbelte af hvad aktivet kostede fra ny.
Vores likvidator afviser da vi oplyser, at de selv har aktivet og de vælger så uden tøven blot at fastholde deres krav over for selskabet og samtidig går de efter inddrivelse hos mig privat, da jeg ved aftalens indgåelse blev anmodet om at være selvskyldner kautionist. (Så de forsøger altså at få pengene 2 steder..)
Jeg afviser naturligvis også deres krav, og det medfører en stævning. Jeg bliver her anbefalet af min advokat, at lade dem forhandle og indgå et forlig i stedet for en retssag.
Samtidig med advokaternes forhandlinger bliver jeg kontaktet af forhandleren jeg købte maskinen af, som oplyser mig, at han har købt aktivet tilbage. Jeg oplyser forhandleren, at de var defekte ved ankomsten til os og Grenke Leasing havde skulle stå for reparation, men den er aldrig kommet tilbage. Efterfølgende kontakter jeg Grenke Leasings kundeservice for at høre dem hvad det er som foregår..
De kender nu intet til hverken at maskinen skulle være til reparation og ej heller, at de skulle have solgt dem videre til nogen. Medarbejderen jeg taler med kalder endda ud over kontoret, for at høre om nogen kender til sagen - ingen reaktion.
Min advokat mener en retssag er usikker for mig, da jeg ikke har dokumentation på, at reparatøren udsendt af Grenke leasing faktisk har taget maskinen med sig, og han mener derfor jeg bør forhandle med dem uden for retten. Min advokat og Grenke Leasings advokatfirma (Lund Elmer Sandager) indgår et forlig, hvor beløbet nedsættes til ca. 33.000,- og må afdrages med 1000,- om måneden. Jeg underskriver aftalen og overholder afdragsplanen. Hvad de så vælger ikke at fortælle mig er, at de samtidig registrer mig i RKI for en gæld på ca. 37.000,-.
Jeg antager det er en fejl og kontakter Lund Elmer Sandager og oplyser dem om problemet - De nægter at fjerne registreringen før det hele er betalt ud, de opfører sig derudover dybt uprofessionelt & arrogant- De vil ikke en gang korrigere beløbet så det stemmer overens med virkeligheden.
Jeg har derfor blot besluttet at betale sagen ud og lade det være det, men vil fraråde alle at bruge Grenke Leasing! Det er en dyr fornøjelse…

Inhumain
Inhumain, arnaqueur
Cette société est une honte, je ne comprend même pas pourquoi elle n'a pas été fermée.
Surtout fuyez si on vous propose un crédit avec grenke.
Nous avons acheté, en accord avec notre fournisseur, une chambre de maturation en plusieurs fois...... Surprise de voir que les prélèvements continuent encore et toujours apres l'échéance, nous les contactons, ils finissent par nous répondre que ce n'est que de la location de longue durée et que nous devons payer le Matériel ou le restituer, le matériel nous l'avons payé et même plus que payé pour le coup, par dessus tout il aurait fallu également faire un courrier 3 mois avant. 24mois c'est 24mois, c'est stipuler sur le contrat alors en attendant opposition à tout ça sur le compte et nous nous retrouverons au tribunal
A éviter
Typique de l'entreprise qui vous fait souscrire des contrats avec reconduction tacite + restitution à votre charge...
STOP..
STOP... lad dig ALDRIG besnakke af det svindlerfirma. og er du allerede i deres net... og har erfaret deres svindel, så ring til Jan på 23925879.

Vastaus yritykseltä grenke Danmark
DEN DÅRLIGSTE FIRMA NOGENSINDE!!
DEN DÅRLIGSTE FIRMA NOGENSINDE!!
Giver mindre end nul stjerner
På trods af en leasingaftale på 36 måneder, skal man åbenbart selv opsige aftalen ellers forlænges det med 12 måneder!!!
Hold jer væk fra dette firma og aldrig lave aftaler med det firma. I vil fortryde det

A fuir !
A fuir !! Continuent de prélever après restitution du matériel ! Arnaque je confirme !
Ce sont des voyous !
Je ne comprends pas que les pouvoirs publics laissent ce type de société se comporter de la sorte
Grenke grosse arnaque
Grenke location nous fait un procès et nous réclament une grosse somme d'argent car nous avons pas payé la fin de notre contrat "nos caisses" ne fonctionnaient plus et nous les avons pratiquement jamais utilisées. Si des personnes sont dans le même cas que moi pouvez-vous me contacter.
Shady company to stay away from.
Société à fuir
Société à fuir, ils sont capable de vous louer du matériel défectueux et d'exiger de mener le contrat à son terme.
Associé à la société VEDIS qui vous installe le matériel et se décharge de tout problème.
Fuir ces 2 sociétés.
Des méthodes d'acquisition de clients douteuses
Un contrat souscris avec Grenke sans mon consentement alors que je n'ai jamais rencontré un interlocuteur grenke mais une autre entreprise aux pratiques douteuses, une arnaque bien rodée...
service clientèle catastrophique
Une Conseillère qui lors ce que vous contestez un terme du contrat que vous trouvez pas du tout clair et sujet à contestation qui vous répond ca c'est typiquement français de vouloir tout contester et qui vous raccroche au nez derrière sans vous écouter. je laisse chacun à sa propre interprétation.
Très content de mon contact
Très content de mon contact avec une conseillère (Julie) qui a été à l'écoute et réactive, j'ai résilié un contrat par anticipation, bien entendu que les loyers restant à courir leur reste dû, mais les 10% de majoration n'ont pas été appliqué!
Je vais à contre courant des avis et post, cette personne a été très humaine et a très vite répondu à mes demandes!
Encore merci!
Escroquerie pure et simple
En effet, une vraie bande d'arnaqueur; vous recevez votre tableau d'amortissement qui par exemple est de 36 mois donc pour vous au bout de 36 mois votre matériel est payé et c'est en ordre et bien non , surprise, en fait on vous fait signer leur conditions générales en je ne sais combien de ligne illisibles et au fait , 3 mois auparavant vous devez envoyé un courrier de renon comme quoi vous avez payé votre matériel et que vous désirez arrêter de payer, non mais incensé! Donc le temps que vous vous apercevez de cela c'est 3 mois plus tard évidemment étant donné que la facturation se fait par trimestre et là on vous annonce cela donc d'office vous êtes repartis pour 3 mois : total : 6 mois supplémentaires et pour couronner le tout on vous donne un montant de rachat qui ne se trouve nulle part ! Une vraie escroquerie! Alors un bon conseil, avant de signer chez eux, réfléchissez bien!
Ha inget att göra med detta…
Ha inget att göra med detta blufföretag. De är rena bedragare.