GoSIM Arvostelua

1 055
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb al eerder ervaring opgedaan met GOSIM. Was perfect! Nu een SIM besteld met minder GB’s. Hier had ik enige ondersteuning bij nodig, maar die was vriendelijk en ook weer perfect! De (snelle) verb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De levering is snel en zeer goed, pakketje past door de brievenbus. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.

Saanut 4/5 tähteä

Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Näytä lisää

1. Internet-palveluntarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.

Erinomainen

(1 055)

360 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super fijn

Super fijn, gelijk vanuit het vliegveld bereikbaar zonder enige problemen. Dikke aanrader, en volgende keer weer!

27. maaliskuuta 2026

Positieve ervaringen

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met GoSIM. Ik heb inmiddels al vier keer ESIM gebruikt, dus het werd tijd om een review achter te laten. Aan het begin wat hulp nodig gehad met installeren (ik ben toch wat ouder en onbekwamer dan de jonge generatie merk ik). De klantenservice was echter goed bereikbaar en zeer behulpzaam! Ga hier zeker meer gebruik van maken.

19. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Levering

1 kaart besteld via bol.com niet aangekomen. Bol gecontracteerd gingen naar gosim contacteren. Mail gehad van gosim gingen een nieuwe gratis sturen..niet aangekomen..heb weer een nieuwe besteld ben benieuwd nu?

18. toukokuuta 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw bericht, al begrijpen wij eerlijk gezegd niet goed waarom wij hiervoor een 1-ster beoordeling krijgen.

Wij verwerken en versturen al onze bestellingen altijd netjes en direct. Zoals u zelf aangeeft in uw review, hebben wij ook meteen een gratis vervangend exemplaar opgestuurd toen u aangaf dat de eerste bestelling er niet was. Wij doen er dus alles aan om u een goede service te bieden.

Hoogstwaarschijnlijk betreft dit een zending naar België. De postdiensten staken daar momenteel al wekenlang, wat voor enorme vertragingen zorgt. Dit is overmacht en ligt helaas volledig buiten onze controle. Het niet aankomen van de post heeft dan ook niets te maken met de kwaliteit van onze eigen dienstverlening.

Wij vinden het daarom erg jammer om een 1-ster review te ontvangen voor een situatie waar wij niets aan kunnen doen en die puur veroorzaakt wordt door de postbezorging. We hopen uiteraard dat de postbezorgers de achterstand snel wegwerken en u uw bestelling alsnog snel in huis heeft.

Fleur

Saanut 3/5 tähteä

Fijn internetverbinding op Curaçao, maar geen idee van verbruik

Fijn internetverbinding op Curaçao. Helaas kon ik niet zien hoeveel ik uiteindelijk heb gebruikt. Bij ODido kan ik precies het verloop van mijn verbruik zien. Bij mijn esim abonnement voor Curaçao heb ik dat heel erg gemist. Daarom zou ikde volgende keer een andere aanbieder proberen.

18. huhtikuuta 2026

Hoi Sharita,

Fijn om te horen dat de internetverbinding op Curaçao goed is bevallen.

We snappen helemaal dat inzicht in uw dataverbruik belangrijk is. U kunt uw verbruik bij ons gelukkig wél op de voet volgen via uw persoonlijke portal op mijn.gosim.nl.

De link en uitleg hiervoor sturen we direct na uw bestelling per e-mail, en voor de zekerheid sturen we deze informatie ook altijd nog per SMS.

Ontzettend jammer dat u deze berichten tijdens uw reis gemist heeft!

We hopen dat u een mooie tijd had op Curaçao en verwelkomen u in de toekomst graag nog eens terug, zodat u mét vol inzicht kunt internetten.

Fleur

Saanut 1/5 tähteä

Alleen maar gezeik .

Alleen maar gezeik .
Tijdens het installeren gezeik , toch extra bij moeten betalen op me eigen bundel ( €60,50) internet werkte meerdere malen niet . Wel tot 3x een nieuwe sim gekregen om dat de huidige niet werkte .
Kortom totaal geen aanrader. Waist of
Time and money . Dacht zorgeloos naar het buitenland te gaan maar integendeel erg jammer.

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä GoSIM

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je met een ontevreden gevoel terugkijkt op je aankoop, maar we willen hier toch graag wat feiten op een rijtje zetten.

Zoals je in je eigen review al aangeeft, heeft onze klantenservice er alles aan gedaan om je te helpen bij de installatie. We hebben je tot drie keer toe een nieuwe eSIM aangeboden om het werkend te krijgen.

Wat betreft de onverwachte kosten van €60,50: extra kosten op je eigen bundel zijn natuurlijk nooit leuk. Echter, wij geven als instructie altijd duidelijk aan dat je de dataroaming van je eigen (primaire) simkaart moet uitschakelen. Als dit niet gebeurt, brengt je eigen provider de kosten voor buitenlands gebruik in rekening. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Tot slot hebben we geprobeerd je situatie nader te bekijken, maar we kunnen onder de naam van deze review helaas geen enkele bestelling terugvinden in ons systeem.

Mocht je hier nog verder over in gesprek willen gaan of je juiste bestelgegevens willen doorgeven, dan mag je uiteraard altijd rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

It worked perfectly!

It worked perfectly, so happy I could use my data without any worries. Setting it up was easy and upon arrival at our destination it worked without any hickups whatsoever.
I can highly recommend it.

3. joulukuuta 2025

Top e- sim

Heel eenvoudig in gebruik, prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed! De kwaliteit en dekking was perfect. Geen minpunten!

20. huhtikuuta 2026

GoSim in de Balkan

Op reis door de Balkan werkte GoSim in alle landen perfect. De uitzondering die de regel bevestigde was Kosovo en contact met GoSim leerde dat niet alleen zij maar iedereen problemen met databundels in Kosovo hebben. Het contact wat ook nog eens snel en adequaat was. In Griekenland gebruiken we weer onze reguliere bundel maar voor de terugeis gaan we zeker weer gebruik maken van GoSim.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Niet gebruiken op de Balkan

Niet te gebruiken op de Balkan. Servië, Bos nië-H , Noord-Macedonië zijn geen EU landen. Griekenland buitengebieden slecht bereik. Bij grotere plaatsen 5G. Helpdesk reageert snel.

10. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin