De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Näytä lisää
Ik heb al eerder ervaring opgedaan met GOSIM. Was perfect! Nu een SIM besteld met minder GB’s. Hier had ik enige ondersteuning bij nodig, maar die was vriendelijk en ook weer perfect! De (snelle) verb... Näytä lisää
De levering is snel en zeer goed, pakketje past door de brievenbus. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Hollanti
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Makkelijk installeren en werkt top!
Het hele proces van kopen, installeren en in gebruik nemen ging gemakkelijk. Ik kocht een E-Sim voor Bonaire en kon via de Free-Wifi van de airport de E-Sim activeren. Mijn telefoon werkte prima met de bundel en doordat ik een grote bundel van ik dacht 20 of 25 GB kocht kon ik zonder problemen alles doen in die 2 weken. Prima ervaring dus en ik ben niet bijzonder bedreven in E-sim kaarten etc. maar alles spreekt voor zich als je de stappen van GoSim doorloopt. Kostte weinig moeite!
Fysieke simkaart
Ik heb via whatsapp al 3 berichten gestuurd en krijg geen antwoorden terug.
Ik ga voor 4 maanden met de camper naar Spanje en Portugal moet ik dan 4 fysieke simkaarten simkaarten kopen of kan ik ze verlengen na 30 dagen .
Of kan ik een simkaart kopen voor 1 jaar die ik kan pauzeren.
Dat zou geweldig zijn als dat kan.
Dan is het een toppie service want dan kan ik als we met de camper tussendoor een paar weken ga het activeren.
Graag een antwoord MvG Frans Janssen
Werkt ook goed met mijn esim card voor de router!
Ik heb een esim card voor mijn router in de camper en daar heb ik een esim van GoSim opgezet (via een reader en de QR-code) en dat werkt fantastisch. Gelijk verbinding en goeie wifi, dus niet afhankelijk van de wifi op de camping.
Werkt super zodra je de e-sim aanzet…
Werkt super zodra je de e-sim aanzet kan je hem gebruiken.
Ik had het voor mijn trip naar Curaçao aangeschaft en ben er erg tevreden dus voor mijn volgende trip ga ik het zeker weer doen.
Contact met Support was nuttig en heel goed
Voorafgaand aan mijn reis had ik contact opgenomen met Support om er zeker van te zijn of mijn eSIM in het buitenland zou werken (een uitzonderlijk land). De medewerker heeft me daadwerkelijk goed geadviseerd waarmee ik heel blij was.
Praktisch altijd verbinding
Praktisch altijd verbinding. Eind april 1 keer een storing maar dat was binnen 24 uur opgelost.
Balkan e SIM bevalt uitstekend.
Met de GOSIM card van 20 Gb reizen we nu door de Balkan. Elke grensovergang is een beproeving op onze tijd vanwege paspoort kontrole maar de eSIM Balkan card van GoSIM past zich naadloos aan verandering van netwerk. En de 15 min bellen is voldoende om ff met het thuisfront te checken hoe het daar gaat.
Scammers
Esim werkt niet op refurbised telefoon. Geld terug 3 keer terug gevraagt maar nooit daadwerkelijk gekregen. Bestel absoluut niet hier

Vastaus yritykseltä GoSIM
Super slecht
Super slecht. Nooit internet gehad maar wel de volle kosten. En geen contact te krijgen met service team via hun whatsapp nummer.

Vastaus yritykseltä GoSIM
simpel om te doen
was simpel om te doen en goede verbinding op vakantie
Een E-sim gebruiken is erg handig.
Een E-sim gebruiken is erg handig.
Wij hadden er ruim genoeg aan. Volgende keer nemen we een kleinere aantal.
Het koopproces van de eSIM is zeer…
Het koopproces van de eSIM is zeer eenvoudig. Mijn man heeft al vaker een eSIM via Gosim gekocht en was altijd tevreden. Het activeren van de eSIM is eenvoudig en kan al in Nederland worden gedaan, zodat je bij aankomst in het buitenland alleen nog enkele simpele handelingen hoeft te verrichten om alles werkend te krijgen.
Het probleem zit alleen altijd in de keuze voor het aantal benodigde MB,s. Wat heb je nu echt nodig….
Ik had voor een reis naar de USA een pakketje van 5GB gekocht. Binnen een dag was ik de helft van mijn data kwijt. Mijn echtgenoot had een pakket van 25GB gekocht en heeft na een maand verblijf in Amerika slechts 7 GB verbruikt, terwijl zijn. ESIM dagelijks wordt gebruikt voor onder andere navigatie software.
Kortom: we zijn beide zeer tevreden over de werking van de eSIM, maar het precies instellen/blokkeren/wijzigen van alle instellingen op de GSM, zodat de data niet heel snel worden verbruikt, blijft complex.
Super simpel in aanschaf en gebruik
Super simpel in aanschaf en gebruik. Het enige jammere is dat de eschikbare bundels groot zijn en je de over gebleven data niet kan bewaren voor een volgende keer
De esim werkte in alle landen…
De esim werkte in alle landen voornamelijk Frankrijk en Duitsland perfect met een behoorlijke snelheid zodat je prima tv kon kijken bij gebruik van de hotspot en chromecast
Makkelijk aan te schaffen en te…
Makkelijk aan te schaffen en te installeren.
Jammer dat er geen app is om je verbruik bij te houden
Gosim gaat mee over de grens.
Ik had niet verwacht dat ik het internet van Gosim dat ik in Finland had gekocht mee over de grens naar Noorwegen kon nemen. Geweldig! En nu in Zweden werkt het weer perfect. Goed gedaan Gosim!
Betrouwbaar, aanrader!
Ik had een vraag over over mijn simkaart en Rens hielp mij hartstikke goed! Betrouwbaar en prettige klantenservice.