De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Näytä lisää
Ik heb al eerder ervaring opgedaan met GOSIM. Was perfect! Nu een SIM besteld met minder GB’s. Hier had ik enige ondersteuning bij nodig, maar die was vriendelijk en ook weer perfect! De (snelle) verb... Näytä lisää
De levering is snel en zeer goed, pakketje past door de brievenbus. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.
Yrityksen kirjoittama
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Hollanti
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Het bestellen van je eSIM is eenvoudig
Het bestellen van je eSIM is eenvoudig. Helaas kn je niet bij iedere eSIM een bundel bijkopen en moet ik een complete nieuwe eSIM installeren. Maar ook dart is een fluitje van een cent.
eSim bestelt voor de Verenigde Staten
eSim bestelt voor de Verenigde Staten. Vragen gesteld, geen fatsoenlijk antwoord. Uiteindelijk mijn sim veel te vroeg geactiveerd terwijl dat niet mijn vraag/verzoek was.
SimkaartAmerika blijkt niet unlimited!
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik sterk geknepen en kon ik eigenlijk niks meer. Contact gezocht met GoSim via WhatsApp en email. Via WhatsApp uiteindelijk een nieuwe eSIM gekregen. Dit koste wel het nodige app contact.
Voor mijn dochters iPhone overigens een Verizon 15 dagen eSIM aangevraagd. Dit werd via WhatsApp wel netjes geregeld!
Eenvoudig toe te voegen als e-sim
Eenvoudig toe te voegen als e-sim. Op bestemming direct gebruik van kunnen maken.
Het is heel makkelijk om e-sim te…
Het is heel makkelijk om e-sim te bestellen en te activeren, en tevens wanneer je meer data nodig hebt te upgraden. Werkt heel goed in de gekozen bestemming en communicatie is heel duidelijk. Met een woord top!
Beste....
Beste....
Wij zijn met 3 personen 12 dagen naar Turkije geweest.wij hadden alle 3 een bundeltje van 10GB e-sim van jullie het werkte perfect...jullie zijn voor ons de beste.en wij gaan eind augustus weer naar Turkije dan gaan we naar Alanya met z'n 2en...en nemen dan ieder weer een bundeltje van 10 GB mochten wij hier te kort aan hebben je kan ter plaatse toch bij kopen...wij houden ons erg aanbevolen voor de korting...dank u wel.
Aanrader, handig en goed!
De informatie via de website was duidelijk. De aankoop verliep prima en snel. Het installeren verliep niet helemaal goed en daarvoor zocht ik hulp. Ik kreeg gelijk een heel duidelijk en juist antwoord terug en kon ik het verhelpen. Top! Kortom, zeer tevreden.
Ervaring: wisselende kwaliteit en onhandige termijnen
Op zich was de ervaring OK echter was de snelheid niet overal goed daar het ontvangst niveau soms laag was. Verder zou een abo per week handiger zijn dan een maand. Soms heb je iets van 6 weken nodig i.p.v vast te zitten aan maandelijkse abo's. Service via whatsapp of chat is ok.
Een prima oplossing voor Costa Rica
Een prima oplossing! Eenvoudige installatie en daarna werkend in zowel de steden als in de natuur. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Alles makkelijk geregeld en het werkte…
Alles makkelijk geregeld en het werkte perfect. Na 14 dagen deed 1 e sim raar. Een appje gestuurd en ik kreeg binnen 15 minuten een nieuwe e sim. Super service. Bedankt!
E-sim van Go sim werkte prima
E-sim van Go sim werkte prima in Turkije en Rusland! 👌🏻
Goed en snel internet direct op…
Goed en snel internet direct op locatie.
Heel tevreden
Gebruikt voor reis naar Balkan land
Gebruikt voor reis naar Balkan land. Goed bevallen, alles werkte naar behoren.
Prima ervaring met GoSim.
Prima ervaring met GoSim.
Via GoSim een e-sim gekocht voor een 4 weeks vakantie rondreis door de Dominicaanse Republiek. Op vrijwel alle locatie had ik goede verbinding met het internet. Provider van mijn e-sim was Orange France.
Werkte direct bij aankomt in Egypte
Werkte direct bij aankomt in Egypte. Geen torenhoge rekeningen meer
Eenvoudig installeren van de e-sim en…
Eenvoudig installeren van de e-sim en overal in de Balkan data beschikbaar.
Zou mooi zijn als de bundel onbeperkt geldig was. Nu vervalt het restant na 42 dagen en ik had nog de helft over.
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf, meerdere simkaarten nu gekocht voor gebruik in Europa. Klantenservice is erg fijn, echt 24/7 support. Voor het laatst problemen tijdens WK, bleek achteraf foutje in mijn router te zijn maar de klantenservice was midden in de nacht bereikbaar.
Verder goede snelheid op de simkaarten en echt erg goed bereik.
Alles top!
Alles top! Ich hab schon mehrmals gosim verwendet, und es hat immer alles bestens funktioniert. Der Kundenservice ist schnell und freundlich!
Trage activatie, zou ik niet weer doen
De activatie was niet real-time en duurde een paar uur. Dit stond niet duidelijk vermeld bij de aankoop, anders had ik niet gekocht.