De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Näytä lisää
Ik heb al eerder ervaring opgedaan met GOSIM. Was perfect! Nu een SIM besteld met minder GB’s. Hier had ik enige ondersteuning bij nodig, maar die was vriendelijk en ook weer perfect! De (snelle) verb... Näytä lisää
De levering is snel en zeer goed, pakketje past door de brievenbus. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Moest zelf een keer extra de telefoon herstarten voor gebruik.
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Hollanti
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Activeren van simkaart lukt niet
Activeren van simkaart lukt niet. Wel een mailtje dat alles geactiveerd is en over drie uren het internet zou moeten werken! Na 24 uren nog geen internet en klantenservice is compleet waardeloos! Dus mijn advies is begin er niet aan! WAARDELOZE TROEP
Nu al weken geen internet van GOSIM! Reactie van GOSIM is compleet gelogen en er kan geen internet gebruik zijn!! Grote oplichterij en klanten service is waardeloos! Je komt geen streep verder! Graag het geld wat betaald is terugstorten!!!

Vastaus yritykseltä GoSIM
Gosim is altijd goed bereikbaar
Gosim is altijd goed bereikbaar! Zelfs in de avond. Denken mee, lossen op! Nu 2 jaar in Turkije gehad op vakantie. Altijd goed bereik en ook hotspot mogelijk znd beperking. Nu hebben ze me geholpen voor Marokko! Als je een esim moet hebben dan zeg ik Gosim it!
E sim zo geregeld binnen paar minuten…
E sim zo geregeld binnen paar minuten heb je de code. En voor een redelijke prijs. Tenminste voor mij wel. Heb ook een fysieke kaart besteld maar heb deze na een week nog steeds niet in huis helaas. Maar dit kan ook bij PostNL liggen. Ik hoop de dat euro kaart dit ik heb besteld het goed gaat doen in Noorwegen.
€36 weg!
Moest e-sim direct na installatie verwijderen, in een mail stond inderdaad dat daarmee de e-sim verviel en contact moest worden gezocht. Dat daarmee ook meteen het betaalde bedrag, zonder ook 1 mb gebruikt te hebben verloren was, werd er niet bij vermeld. Vervolgens na contact, niets meer mogelijk en geen reactie meer. Zeer slechte service
Makkelijk in het gebruik duidelijke…
Makkelijk in het gebruik duidelijke uitleg.
Simpele optie voor op reis
Simpele optie voor op reis. Werkt eenvoudig en eenvoudig
Ik kreeg heel snel en gericht antwoord…
Ik kreeg heel snel en gericht antwoord op mijn vraag, al was het vroeg in de ochtend.
Na fit gesprek werkte alles goed.
Simkaart gekocht in Nederland en in…
Simkaart gekocht in Nederland en in Frankrijk werkt het perfect, niet alles opgemaakt van de 500 gig maar 200 gig gebruikt. In Duitsland aan gekomen werkt het niet meer . Een middag met de helpdesk gehangen . Maar niets werkte.
Moest een nieuw simkaart kopen.
Verder niets meer van ze gehoord.
Vind het niet netjes
Vandaar 2 sterren
Gr Mark
Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren en het bereik was super goed. En fijn dat de sim standaard meer dan een maand geldig is voor een vast bedrag.
Eenvoudig en simpel geregeld.
Alles duidelijk en het werkt
Alles duidelijk. Handig dat ik een link kreeg om snel te zien hoeveel tegoed ik nog had.
Goede service met instalatie simkaart
Perfecte service
Ik was opzoek naar een gewone simkaart voor Europa deze werd snel geleverd . Als het installeren even niet lukt, kun je met WatsApp prima je vraag stellen maakt niet uit of het binnen kantooruren is er wordt direct gereageerd en alles prima uitgelegd en mee gedacht tot alles werkt.
Probleem met verbinding prima opgelost…
In de mei vakantie hadden we een probleem met de verbinding. Toen is de afspraak gemaakt om in de zomervakantie gratis alsnog data te krijgen. Ook nu even problemen met de verbinding. Dit is op afstand met een paar berichten netjes opgelost! Dankjewel
Topbedrijf
Een goed bedrijf om je eSim of fysieke sim te kopen maar waar ze echt uitspringen is de geweldig service. Je kunt ze bijna dag- en nacht bellen met vragen en ze helpen je geweldig. Duidelijke antwoorden op vragen, goede uitleg.................echt top!
Betaalbaar en betrouwbaar
800GB Europa
Erg tevreden, simkaart van 800GB gekocht voor Europa. 700GB uiteindelijk verbruikt. Altijd op volledige snelheid gebleven en geen kleine lettertjes. Top!
De klanten service is echt waardeloos.
De klanten service is echt waardeloos.
Ik kreeg problemen met mijn data waardoor ik vrijwel geen verbinding had ookal heb ik een premium abbonement afgesloten.
Onmogelijk om ze aan de lijn te krijgen of via de live chat. Op whatapp duurde het ook dagen voor ik een reactie kreeg.
Een groot deel van de reacties waren ook gewoon niet nuttig. "Je hebt nu slechte verbinding" no shit sherlock.
Vervolgens werd ik genegeerd.
Beter om data te regelen via je eigen provider ookal id het duurder.
Je wilt niet zonder data zitten.
Simkaart Amerika
Wij hadden de simkaart Amerika. Vanaf het moment dat je landt, werkt het. Goed bereik, snel internet, niet te duur en wat ook fijn was dat je een Amerikaans Nummer kreeg. Handig omdat hotels vaak om een nummer vragen. Alleen in Death Valley en Big Sur geen bereik, maar daar hadden andere providers ook geen bereik. Volgende keer kies ik weer voor simkaartAmerika!
Goede verbinding
Goede verbinding, snel contact met de klantenservice en een zeer goede prijs!