Vi har brugt GoService op til flere gange gennem en årrække, og hver gang er vi blevet behandlet godt af personalet. De nye ejere der kom denne gang er særdeles venlige og servicemindede. En klar... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
GoService rykkede hurtigt og flyttede for os i en akut situation. De var utrolig rare og flinke. Til selve flytningen var de effektive så hele processen gik rigtig hurtigt. Virkelig god service.
3 flinke og flittige gutter stod for min flytning og det kunne ikke have været bedre. De kom til tiden, flyttede vores over 100 flyttekasser og mange møbler i løbet af en halv dag. Og prisen var meget... Näytä lisää
DON'T! Aftale om levering af flyttekasser: 1 uge senere. Pris for flyttekaser: "Gratis" - men LÆS det med de små bogstaver!!! Levering+afhentning koster 1000, og du bliver opkrævet depositum! Aflå... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
GoService.dk – én platform til alle dine servicebehov GoService.dk er en moderne serviceplatform, der gør det nemt at få løst opgaver inden for flytning, rengøring og byggeri – hurtigt, effektivt og uden besvær. Vi forbinder kunder med professionelle håndværkere og serviceudbydere, så hele processen bliver enkel og gennemsigtig. Uanset om du skal flytte, have malet, gjort rent eller renovere, sørger vi for, at opgaven bliver udført korrekt første gang. Vores fokus er kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. Med et stærkt netværk af erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer vi, at du altid får en løsning, der matcher dine behov.
Yhteystiedot
Herstedvang 7, 2620, Albertslund, Tanska
- +45 61 40 44 94
- info@goservice.dk
- goservice.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Tak til Go service for jeres altid gode…
Tak til Go service for jeres altid gode service :-)
Det er anden gange vi bruger Go service til en flytning - første gange sidste år fra vores 80 kvm lejlighed til 120. Nu fra sidstnævnte til et hus i Taastrup. Begge gange en fornøjelse 😁
Goservice lever virkeligt op til deres…
Goservice lever virkeligt op til deres navn.
Under hele forløbet med flytningen, havde jeg fået snakket med god del af deres kundeservice, super flinke medarbejdere de har :)
Utrolig venlige og serviceminded…
Utrolig venlige og serviceminded mennesker, som ydede en yderst professionel og personlig service.
Vores flytning fra Roskilde til Glostrup blev til en hyggedag :-)
Hurtig og effektiv flytning.
Hurtig og effektiv flytning.
Jeg vil på set varmeste anbefale Goservice Flyttefirma. Vi havde to flinke fyre fra dette firma til at flytte for os som gjorde et fantastisk arbejde med højt humør og smil på læberne hele vejen igennem. Man kan tydeligt se at fyrene havde det hyggeligt imens de arbejdede og non derfor gjorde det så godt.
Min lille familie skulle flytte fra…
Min lille familie skulle flytte fra Roskilde til Hvidovre til vores nye hus:). Alt blev flyttet på rekordtid og alt blev placeret i de respektive rum. Vores 8-årige søn var imponeret over de seje og stærke flyttemænd :)
Fornuftig pris og fremragende…
Fornuftig pris og fremragende flyttefirma. De ved, hvad de laver. En, på forhånd udarbejdet, inventarliste som jeg skulle lave, gjorde at begge parter vidste, hvad det skulle flyttes. Man kunne på den måde også undgå overraskelser og prisændringer på flyttedagen.
Flytning d
Flytning d. 2. September i Greve. Vi benyttede os af Goservice, da min gamle mor skulle flytte fra hendes hus til plejehjem. De ringede til os fra kontoret dagen før for at sikre sig at vi var klar til flytningen. på flyttedagen ringede flyttemændene for at fortælle om deres ankomst om 30 min. De var professionelle og de fik os til at føle os i trygge hænder.
Go Service flyttede for min datter
Go Service flyttede for min datter, som skulle flytte fra Amager til Østerbro for 2 uger siden. De knoklede op og ned af mange trapper med tunge ting. De fik planlagt flytningen i god tid og vi fik en god vejledning, som gjorde at flytningen kunne gå hurtigt og uden problemer.
Super god flytning
Super god flytning, to flyttemænd, som var løsningsorienteret og ingen opgave var for besværlig for dem, selv vores meget specielle sofa, som kræver meget tålmodig at flytte ned af vores smalle opgang. GoService kan være stolte af deres medarbejder for deres fremragende indsats.
Jeg må indrømme at jeg til at starte…
Jeg må indrømme at jeg til at starte med blev snydt af flyttefolkenes fysiske udseende, men nøøøøj de kunne da løfte som om ting ikke vejede noget hehe :) Jeg kunne give jer 10 stjerner, hvis jeg kunne, tak for en super god dag!
GoService flyttede for mig tilbage i…
GoService flyttede for mig tilbage i august. Planlægningen gik snildt og flyttemændene var flinke og kom til tiden. Flyttekasserne fik Vi også leveret og hentet til tiden og uden problemer.
Rigtig godt firma
Rigtig godt firma, god kommunikation under hele flytteprocessen.
Flyttemændene var gode og hårdtarbejdende.
Fremragende flyttefirma!
Super dygtige flyttemænd
Min bedre halvdel og jeg brugte Goservice til vores flytning.
Vi ringede ind til dem 2 dage inden vores flytning, for at høre om vi kunne rykke flyttedatoen 1 dag frem.
Det var intet problem, og flyttedagen blev rykket uden yderligere udfordringer.
De skal have mange tak for deres fleksibilitet, samt nogle super dygtige flyttemænd.
Flyttede d
Flyttede d. 31. oktober fra mit hus, som jeg fik GoService´s hjælp til.
Da jeg skulle indhente tilbud, ringede jeg til mange forskellige firmaer, og et fællestræk for mange af disse flyttefirmaer, er at de ikke altid er lige nemme at få fat i.
Hvilket endte med at være den afgørende faktorer for at valget faldt på GoService.
Deres kundeservice er altid til at få fat i, og de er super hjælpsomme.
De får ros herfra 🌹
Jeg benyttede mig af goservice til…
Jeg benyttede mig af goservice til flytning af en lille 2-værelses lejlighed med smal opgang.
Flyttemændene klarede opgaven uden problemer, trods den smalle opgang.
Jeg kan klart anbefale goservice, fair pris, super kundeservice og et professionelt stykke arbejde.
Kæmpe svindel firma
Kæmpe svindel firma! Stjålet 1800kr under flytningen! kom ikke på flyttedagen, før vi ringede og så gik der yderligere et par timer før de mødte op på adressen, to mænd i privat tøj, som stank langt væk af hash. Derfra gik flytningen nogenlunde, kun med nogle småskader på nogle møbler😕 Både ifht. Levering og afhentning af flyttekasser, overholdt de ikke aftalerne og ringede i stedet sent om aftenen, fordi de lige var i nærheden og ville komme forbi. Da jeg havde ringet til dem gennem et par måneder ifht. Mine penge, blev chefen i firmaet agressiv over telefonen og beskyldte mig for at forsøge at snyde dem!?!😳 siden da, har de spærret mit nr og når jeg ringer op, går den direkte på optaget.....:(
GoService flytning var en rigtig dårlig…
GoService flytning var en rigtig dårlig og dyr oplevelse. Flyttemændene var meget venlige og hjælpsomme. Jeg var blevet lovet at mine møbler ville blive pakket i tæpper, hvad ingen af dem blev. Jeg står nu tilbage med at mine 2 gamle familiearvestykker var blevet beskadiget og flere glas i rammer knust. Trods gentagne henvendelser vil firmaet ikke erstatte det ødelagte (dybe ridser i træet). Efter flere gange at have lovet at behandle sagen, og jeg ingen ting hørte konkluderede de at de ikke havde erstatningspligt, da jeg skulle have opdaget det inden flyttemændene gik. Siden har jeg ikke kunnet komme i kontakt med firmaet. Ingen anbefaling herfra.
Umulige at komme i kontakt med. Skylder 1200,- for flyttekasser.
Vi har lavet en skriftlig aftale om at få 3 flyttemænd. Der dukkede kun to flytte mænd op. De var dygtige. Alt går fint omend langsommere end planlagt.
Da vi kommer til at skulle have afhentet de tomme flyttekasser 14 dage senere og få vores 1200,- tilbage for flyttekasserne dukker de ikke op som aftalt 12/10 og vi hører ikke fra dem og kan ikke komme i kontakt med dem og har ikke kunnet komme i kontakt med dem siden.
Vores anmeldelse af knust glas i plakat som burde dækkes af deres forsikring som de reklamerer med er en del af prisen og som vi derfor har betalt til svarer de ikke på. Jeg har henvendt mig til dem via deres form på internettet og ved at ringe adskillige gange og indtale beskeder. Hører absolut intet.
På den bagrund kan jeg bestemt ikke anbefale nogen at flytte med GoService.
Jeg håber på at de ringer og får styr på deres forretning med mig, indtal da står denne anmeldelse ved sin magt.
Mads Tuxen
Super arbejde leveret af et godt team
Super arbejde leveret af et godt team.
Det har været en fantastisk oplevelse at bruge GOservice. De knoklede igennem til sent om aftenen og leverede oprigtigt en god service. De holdet få pauser og tog hensyn til alt fra møbler til børn der legede i huset.
Kan varmt anbefales ✌️
Alt i alt god oplevelse 👍
Alt i alt god oplevelse 👍
De kom en time for sent til vores flytning, men det var til at tilgive, da de kom med 3 flyttemænd istedet for 2, som aftalen var.
De blev hurtigt færdige med flytningen og vi nåede alle vores planer til aftenen.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.