Good times Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om foto’s van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.

Saanut 1/5 tähteä

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besøg købt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af køen på en telefonsvarer 10 minute... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ubrueligt

Ved dekret af 20171220 har Skifteretten i Holbæk taget Good Times ApS under konkursbehandling efter begæring modtaget den 15.12.2017.

Formodentlig er ovenstående årsag til at jeg er en af mange der ikke kan aktivere et gavekort (kr 399). Alle får jo besked på at det er butikken hvor gavekortet er købt der “glemmer” at aktiverer hos den konkursramte. Den køber jeg simpelthen ikke.

25. syyskuuta 2018

Hej Peter,

Jeg kan se at du i din anmeldelse referer til, at vi (good times) er gået konkurs - sådan forholder det sig dog ikke.

Den virksomhed du henviser til hedder ganske vidst: "Good Times ApS, men denne konkurs er fuldstændig urelateret til vores virksomhed: good times.

Jeg kan dog bekræfte at vi pr. 1 februar 2018 har valgt, at lukke for alt salg og produktion af vores gavekort, hvorfor man ikke længere kan købe vores produkter.

Alle kunder der er i besiddelse af et gyldigt good times produkt, kan indløse dette på: www.goodtimes.dk.

I forhold til udfordringerne med dit eget gavekort, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig videre på: Tlf: 70 20 29 00 eller kundeservice@goodtimes.dk

Oliver
good times kundeservice

dårlig service

En skuffelse at gå i biografen for at opdage at biografbilletterne er udløbet. de vil ikke forlænge dem da de mener det er for sent jeg ringer. Øv for dårlig service

5. syyskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan kun give et thumbs up til Good Times.
Jeg forsøgte den 22. august at indløse et gavekort, som jeg modtog sidste år. Først fik jeg en fejlmelding, hvorefter jeg ved 2. forsøg fik en melding om, at jeg havde indløst gavekortet. Det i sig selv, var ikke så fedt.
Efterfølgende var jeg ikke super positiv, da jeg så de mange dårlige anmeldelser af firmaet.
Jeg forklarede min sag til Good Times via mail kl. 16.22 og dagen efter, i går, kl. 08.52 fik jeg (meget kort) svar om, at billetterne var gensendt til min mail (hvilket faktisk også VAR tilfældet:-))
Hurtig behandling og jeg fik den hjælp jeg skulle bruge.

24. elokuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

So far virkelig god oplevelse med stor…

So far en virkelig god oplevelse med stor fleksibilitet og service fra Goodtimes/ Temagavekort's side af i forbindelse med ombytning af gavekort til en ny og "opgraderet" version!
Glæder mig til at bruge kortet!
Mvh Pantone

14. elokuuta 2018

200 kr ud i kloakken.

200 kr ud i kloakken.
Kan kun tilslutte mig en lang række af dårlige bedømmelser af Good times og i vores tilfælde manglende funktion af biografbilletter som gavekort. Vi ville betale med vores gavekort men fik at vide at det ikke virkede af medarbejderen i biografen. Vi forsøgte at ringe på det nummer som var oplyst i tilfælde af gavekort som ikke virker eller er udløbet, men de var selvfølgeligt lukket. Der er nok sket det at da vores gave blev købt blev det ikke aktiveret i butikken og derfor ingen startdato på det år som det skal være brugbart. Vi har ingen bon, den følger sjældent med gaver og vi gider simpelthen ikke skulle snakke med et firma som ikke gider snakke med deres kunder, så pengene er tabt, men vi vil give en masse dårlig omtale og sørge for at rigtigt mange ikke længere putter penge i en pengemaskine som ikke har nogen funktion og som kun giver frustrationer og dårlige oplevelser for modtagerne. Vi var så heldige at de søde ansatte i biografen gav gratis sodavand og popkorn, som plaster på såret som reelt ikke skyldes dem, så tak til biografen på Ro´s torv.

27. kesäkuuta 2018

Produktet duer ikke

Produktet duer ikke! Fået et gavekort i gave, som kan indløses på hjemmesiden og jeg kan vælge et produkt. Da mine oplysninger skal bekræftes og produktet sendes til mig, duer det lige pludselig ikke alligevel, trods adskillige forsøg på forskellige browsere og måde computer, mobil og ipad

24. kesäkuuta 2018

BAD times

Som mange andre også skriver er det vist mere "Bad times", jeg har fået et brunch gavekort af min mormor, sidste jul og hun har så glemt og bede om kvitteringen da hun ikke fandt det nødvendigt.
Der skete så en fejl i butikken, som gjorde at gavekortet ikke er aktiveret. Når man ringer til "Bad times" kundeservice, for man bare at vide at de ikke kan hjælpe da de skal bruge kvitteringen.
Nu sidder jeg så med et gavekort jeg ikke kan bruge til en skid!!
Mega dårlig service!!

20. kesäkuuta 2018

Fusk og humbug :-(

Fik et gavekort til 299 kr, men da man ikke længere kan "købe" noget og deres beløber er 300 kr (1 kr mere) var jeg nødsaget til at have 49 kr i rest.

Desværre noget værre sjusk.

17. kesäkuuta 2018

Hej Charlotte,

Det er korrekt, at vi efter d. 1/2-2018 har stoppet salget af goodtimes produkter. Dette har medført at vi ikke længere kan modtage betaling/restbetaling - selvom det i dit tilfælde kun drejer sig om en krone.

Vi tilbyder til gengæld, at man kvit og frit kan ombytte sine gavekort, samt evt. restbeløb til et Temagavekort, som bl.a. kan bruges til cafebesøg, wellnessbehandlinger osv.

Hvis du venligst vil tage kontakt til vores kundeservice, så skal vi hjælpe dig med at få det fulde ud af dit gavekort.

Oliver

Saanut 1/5 tähteä

ikke muligt at indløse gavekort på nettet.

Forsøgte efter anvisningen at indløse mit gavekort på nettet, men den side hvor man skal indløse kortet virker ikke.
Jeg indtaster koden men der sker intet.
Det kombineret med de andre anmeldelser af good times gør mig noget nervøs for at mit gavekort er totalt værdiløst!

14. kesäkuuta 2018

Biografbilletter til skraldespanden

Tænk sig at Goodtimes ikke forlænger biografbilletter med 2 gange guf??? 1 år + 3 måneders gyldighed ???? Og så kan du ellers smide dem ud.....
Skulle jeg betale et tillæg så gør jeg gerne det!!! Hvis det er derfor gyldigheden er så kort??? Det er jo også helt vildt som prisen på biograf billetter stiger !!!!!! Jeg tænker at det er noget fis.....forlæng nu bare de billetter !!!!
Mod betaling såfremt prisudviklingen skulle være årsagen?????
ØV ØV Goodtimes. Jeg kan bestemt IKKE anbefale at købe jeres gavekort.
Sker aldrig igen

2. kesäkuuta 2018

Hej Jane

Nordisk Film Biografer kan tage imod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i pt. op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har de desværre ikke mulighed for at tage i mod dem.
Gavekort og gavebilletter/gufbilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort de sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på deres gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have gyldighedsdato/udløbsdato på gavebilletter, gufbilletter rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig Nordisk Film Biografer samt for andre detailbutikker.

Hvis de som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet/gufbillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne. Nordisk Film Biografers gavebilletter/gufbilletter kan bruges i over 50 biografer og gælder i et år (samt deres kutyme med at indløse billetterne pt. i yderligere op til 3 måneder). Det anser Nordisk Film Biografer som en rimelig mulighed for, at indløsning kan finde sted.

Good Times

Ubrugeligt gavekort !!

Vi har fået et brunch gavekort i bryllupsgave for snart 2 år siden. Da vi så vil aktivere gavekortet er den ugyldig. Vi ringer til kundeservice da der jo må være tale om en fejl. Men nej, det er åbenbart den butik det har solgt gavekortet der har fejlen fordi i følge good times er det købsstedets ansvar at varen er aktiveret.
Så de forventer vi skal finde ud af hvem af vores ca. 100 gæster der gav os gavekortet samt hvor den er købt, ellers kan de ikke gøre noget.
At gavekortet ikke virker er åbenbart ikke firmaets fejl, de fralægger sig alt ansvaret for deres eget produkt, ringere kundeservice har jeg dog aldrig oplevet.

15. toukokuuta 2018

Hej Tim,

Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desværre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet. Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er købt.
For at vi kan være behjælpelige, er vi nødt til at se en kvittering for købet.
Mod fremvisning af en kvittering, vil vi kunne kontakte den pågældende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt købt hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit køb, hvis der er en fejl på produktet.
Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit køb.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Rigtig god dag.

Mange hilsner Good times kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

1 år gyldighed på biografbilletter er…

1 år gyldighed på biografbilletter er simpelthen for ringe!! Det er et standard produkt. Det ændre sig aldrig!!! Og ingen mulighed for at forlænge det, ud over 3 måneder. Jeg skal ALDRIG ha sådan et gavekort mere og vil ALDRIG købe det til andre igen!! Og virkelig flabet service når man ringer til dem. Deres svar var: " nej, der er virkelig ikke noget jeg kan gøre. Det var forlænget til februar."

Opdatering:
En undskyldning til goodtimes. Det flabet svar var faktisk ikke fra dem. Jeg var sur og hidsig og blandede svarende sammen. Det flabede svar var fra nordisk film. Og jo, det var flabet. Hun kunne have sagt det på en pæn måde. Det gjorde hun ikke. Men beklager jeg sagde det var goodtimes. Jeg køber stadig aldrig deres produkter mere. Det tør jeg ikke...

11. toukokuuta 2018

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse!

Det forholder sig sådan, at Biografturs gavekort kun har 1 års gyldighed - dette skyldes modsat hvad du skriver, at biografbillet priserne faktisk ændrer sig ret meget og Nordisk film derfor har sat en begrænsning på 1 år på.
Derudover tilbyder Nordisk Film dog en forlænget periode på tre måneder efter udløb, hvor man stadig kan bruge sine billetter - dog udelukkende i deres biografer.

Din kommentar om flabet kundeservice vil vi simpelthen ikke acceptere, da du blot har fået den korrekte information oplyst - du skal huske denne begrænsning af gyldigheden er ikke bestemt af Good times, men derimod af Nordisk Film.

Beklager at du ikke har haft en god oplevelse med vores gavekort og har fået et forkert indtryk af vores kundeservice.

Du må trods alt have en god dag i det dejlige sommervejr!

Mvh.

gavekort Goodtimes

Ja, så er vi en af mange!!!- ville aktivere vores middag for 2 kort, værdi 499,-. som vi har modtaget som gave. udløbsdato 15-10-2020.
Kortet kan ikke aktiveres/ bruges. Det er ikke goodtimes- men badtimes.

24. huhtikuuta 2018

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse!

Alle vores mad-gavekort bliver allerede aktiveret i den butik de købes i - dvs. at man blot skal medbringe sit gavekort på en af vores partnercaféer, hvorefter den indlagte værdikode vil fungere som betaling.

Hvis du venligst vil indsende din værdikode til: Kundeservice@goodtimes.dk - så vil vi undersøge sagen og så er jeg overbevidst om, at du nok skal få dit gavekort brugt.

Tyveri på åben gade?

Good times bliver man lovet men jeg føler at det er Tyveri på åben gade ! Har fået en gaveæske “middag for 2” men kan ikke indløse den. Har forsøgt at ombytte til en gavekort til brunch, men intet modtaget i mailboks. 499,-kr væk ! Sig mig er det firma bygget på svindel ?

4. huhtikuuta 2018

Hej Dorthe,

Saanut 1/5 tähteä

1500 kr lige ned i lokummet!

Står med fem gavekort af en værdi på samlet set 1500kr ca.
De er tilsyneladende alle udløbet, én af dem i 2016, med en holdbarhed på 3 år. Så i følge jer har jeg fået gavekortet i 2013? Det passer jo ikke.
Et af bio kortene fik jeg i december 2017, men det udløb i 2016 - hvad foregår der her? Jeg har desværre ikke kvitteringerne, da jeg har fået dem som gave. Heldigvis for jer, for ellers var det her endt hos forbrugerombudsmanden! Aldrig har jeg oplevet noget lignende, det er i hvert fald absolut sidste gang jeg kunne finde på at bruge jer, eller anbefale jer!
Har forgæves forsøgt at ringe til jer, men får af vide at der ikke er ledige medarbejdere, hvorefter jeg bliver smidt af - super kundeservice!

2. huhtikuuta 2018

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Alle vores gavekort har en gyldighedsperiode på 3. år fra den dag de bliver købt og aktiveret i butikken - dog ikke vores "biograftur for 2" som har en gyldighed på 1. år. Når denne periode er overskredet er det desværre ikke muligt for os, at genaktivere disse gavekort - du kan dog altid tjekke din udløbsdato på www.goodtimes.dk

Jeg vil venligst opfordre dig til, at kontakte vores kundeservice omkring de gavekort, som du ikke mener kan være udløbet - her vil de have mulighed for, at fortælle dig hvor og hvornår disse gavekort er købt.

Jeg kan se, at du ikke har haft held med, at fange os på¨telefonen, jeg kan derfor anbefale at skrive en mail til os på: kunderservice@goodtimes.dk

Jeg beklager din oplevelse og håber vi finder en løsning til dig.

Afvist

Afvist! Forsøgte at bruge den på Cafe Holmen, den 31/3-17. Men caféen påstår at de ikke får deres penge fra Goodtimes. Surt show.

31. maaliskuuta 2018

Bad times.....

Bad times.....
Jeg har (måske) et gavebevis til Billetlugenpå 499 kr. ,via Goodtimes (udløbsdato 19.02.2020) da jeg endelig skulle benytte mit gavebevis hos Billetlugen , dukkede flg. op (efter at have tastet værdi-og pinkode flere gange) "intet rest-beløb på dette bevis " og hos Goodtimes eksisterede mit bevis slet ikke .
Kundeservice havde påskelukket !
Jeg håber selfølgelig på en god forklaring ,så jeg ikke skal stille mig op i køen af utilfredse Goodtimes-kunder.

29. maaliskuuta 2018

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin