Good times Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,0

Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om foto’s van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... Näytä lisää

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... Näytä lisää

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besøg købt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af køen på en telefonsvarer 10 minute... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Køb ALDRIG Goodtimes gavekort

Har lige fundet ud af at min biograftur for 2 er udløbet for kort tid siden. Har kontaktet Goodtimes, men de afviser helt at refundere.

Køb ALDRIG Goodtimes gavekort - det er ren spekulation i at de udløber og aldrig bliver indløst!

19. heinäkuuta 2019

Bad experience!

Bad experience!
I have got a card from Goodtimes like a gift from a friend and normally it should be valid 3 years beginning with the date when he bought it.
I was with this card after one year to an restaurant and it was no more valid because they changed the name from "Goodtimes " to "Gogift".
So they force me now to use that value on their web site shop were they have products at two or three times prices than normal.
I just want the money back,not to be forced to buy something what I don't need.
And it is not normal to happen this kind of things.

12. kesäkuuta 2019

Fup og fidus!! Det er grotesk!

Jeg står nu med et gavekort, som jeg har fået i gave som ikke længere har værdi. Eftersom at 'good times' er solgt, eller gået konkurs eller hvad der nu er sket. Dog kan man ombytte sit gavekort.. Eller det kan man ikke, fordi BUTIKKEN hvor gavekortet er købt i for 1½ år siden ikke har aktiveret det! GoGift som nu ombytter gavekortene fralægger sig ALT ansvar, og siger at de har gjort at de kunne.. Og de mener til og med at de kan og må fralægge sig alt ansvar - det er fuldkommen grotesk!

Men NEJ! Så stopper vi lige! Det er ikke BUTIKKENS ansvar, det er JERES ansvar!

Så en god oplevelse blev det ikke til, det blev til en dårlig oplevelse og ENORMT dårlig service.

HOLD JER VÆK FRA BÅDE GoGift og good times!

21. toukokuuta 2019

Jeg er rasende

Jeg er rasende, fik til jul i 2017 en boks på brunch for 2, og nu er den ugyldig, og der fortælles jeg kan få gaver i stedet for, og henvises til en side der ikke er aktiv længere, det er da tyveri. Jeg har godt nok fundet en side hvor jeg skulle opgive en kode bestående af tal og bogstaver, det er der ikke på mit produkt , og så sidder man her og føler sig godt snydt. Inga Johansson Frydsvej 7 6040 Egtved.

23. maaliskuuta 2019

Reklamerer med at man kan få ombyttet…

Reklamerer med at man kan få ombyttet sit gavekort til anden udbyder, når nu firmaet er lukket.
Udfylder en ombytningsformular med den efterspurgte værdikode d. 12/3.. Får en mail tilbage om at der vil gå 3-8 dages behandling.
På præcis 8 dagen får jeg en mail om at de ikke kan finde den opgivne værdikode, og at jeg derfor ikke kan få ombyttet mit gavekort, som i øvrigt er gældende til 31-10-2019.
Hvor mange andre end jeg, har været udsat for dette❓

19. maaliskuuta 2019

Bruger dem aldrig mere

Vil anbefale, at man holder sig væk fra produkterne og i stedet giver pengegaver.
Udløber din oplevelse, så er pengene tabt.
Det er jo ikke ligefrem derfor, at man giver en gave.

Bruger dem aldrig mere.

12. helmikuuta 2019

Ikke særlig brugervenlig hjemmeside

Ikke særlig brugervenlig hjemmeside. Skodudvalg af "gaver". og SPILD af penge, eftersom gavekortbeløbet ikke passer med de gaver man kan få. Derfor er der 49 kr. til rest, som man ikke kan bruge det en skid, og som man heller ikke kan få refunderet, men som derimod ryger lige ned i lommen på firmaet, uden man får noget for pengene.

14. tammikuuta 2019

12 mdr. gyldighed... Det er jo en joke.

Har fået gavekort for over 300 kr til biografbilletter. Da jeg har gået længe med sygdom og mangel på overskud, var det først forleden at jeg havde tænkt mig at indløse dem. Jeg finder så ud af at der kun er 12 mdr. gyldighed. Det er simpelthen under al kritik!!!
I ved UDMÆRKET er folk ikke altid får læst det med småt. Så I tjener kassen på at folk glemmer at indløse dem inden de udløber. 12 mdr!!! Det er for frækt. Alle andre gavekort har omkring de 3 år.
Det er simpelthen så grisk og med FULDT overlæg. Da mine gavekort lige præcis har overskredet de 12 mdr. skal jeg smide for over 300 kr ud i skraldespanden.
KØB ALDRIG HOS GOOD TIMES. Det er svindel og humbuk

7. tammikuuta 2019

Dårligt firma!!!!!!

Lige som så mange andre skriver, så kan man ikke indløse sit gavekort på hjemmesiden ej heller få oplyst hvor h..... man kan bruge gavekortet!! Hold kæft en amatør forretning!

22. joulukuuta 2018

Man kan ikke indløse sin værdikode

Man kan ikke indløse sin værdikode - ligesom jeg kan se i andre nedenstående kommentarer ikke kun gælder mig. Gavekortet har en værdi af 499 kr.

Virkelig usmageligt!

Lige før det var en opgave for operation X...

3. joulukuuta 2018

Jeg troede jeg var heldig da jeg fik et…

Jeg troede jeg var heldig da jeg fik et en boks med bif billetter. Jeg blev nødt til at forlænge udløbsdatoen og tænkte at alt var som det skulle være. Min mand og jeg tager afsted for at bruge vores bif biletter og har i den anledning fået barnepige til vores lille søn og køre flere kilometere for at komme i biffen i Roskilde og her går det så galt for stregkoden virker ikke og personalet i biffen fortæller os at vi skal kontakte goodtimes for at få det løst det gør vi og de siger så det et nordisk film der står til ansvar. Jeg venter stadig på svar på hvad der nu skal ske og de fortæller mig at de kun kan tage sig af det med biletterne og at det bare er ærveligt at vores aften ikke blev til noget og de udgifter vi har på det....... Jeg kan ikke anbefale goodtimes og hvis jeg får noget der fra igen vil jeg hellere bytte det til noget andet eller smide det ud......

27. marraskuuta 2018

Acceptabel services

Acceptabel services! Købte en oplevelsespakke som jeg ville indløse, hvor den allerede siger den er indløst. Derved ringer jeg til goodtimes kundeservice og der er intet hjælp få. Selv om det ikke er min fejl. Jeg køber aldrig flere derfra! Heldigvis er der også smartbox og goodreams man kan købe fra! Som jeg vil anbefale til alle!!

21. marraskuuta 2018

ER BRUGT AF ANDRE

Hej.
Ville i Søndags indløse en pakke, åbnede den og indtastede kode, men den var allerede blevet brugt, kontakte (goodtimes)gogift, men der var ikke noget at gøre, sagde de.
Så derfor køb ALDRIG (goodtimes)gogift pakker, da det kan være at pakken er brugt når du selv vil bruge den??

20. marraskuuta 2018

KAN IKKE INDLØSES

KAN IKKE INDLØSES

Jeg kan simpelthen ikke frostå hvordan man kan sælge gavekort men have en hjemmeside som ikke virker til indløsning.
Det er simpelthen det ringeste jeg længe har oplevet. Nu kan jeg se at op til flere har skrevet at de ikke kan indløse deres gavekort og alligevel har goodtimes ingen intentioner om at gøre noget ved sagen. Nu sidder vi her med bestilte billetter til biografen men uden at kunne komme afsted idet vi ikke kan indløse vores gavekort, og selvfølgelig har goodtimes ingen hotline i weekenden hvor man som regel har brug for deres hjælp..

17. marraskuuta 2018

Gavekort til bio

Fået gavekort, som herefter er udløbet
Da jeg ringer ind, får jeg at vide at der er ærgerligt og at de ikke kan ombytte det.
virkelig dårlig service

24. lokakuuta 2018

Fuldstændig til grin

Mega ringe service.
Jeg som forbruger af deres produkt bliver straffet, og kan ikke indløse min værdikode, fordi butikken jeg har købt produktet i har lavet en fejl, da DE har glemt at aktivere koden.

Det er fuldstændig til grin og urimeligt at goodtimes, som virksomhed ikke tager højde for fejl og problemer som disse og blot udmelder, at de ingenting kan stille op.....

Vil ikke anbefale nogen, at benytte goodtimes produkter.

15. lokakuuta 2018