Jeg modtog dynen, som var en julegave til min søn. Min søn brød sig bestemt ikke om den tunge dyne, så jeg sendte den retur, som de selv skrev, så kunne man få pengene retur, hvis det ikke var de... Näytä lisää

We have teste 3 different products with Goodnights and we are very happy with the products. Drive School of Motivation is a school for children with special needs (autism, ADHD, OCD etc.), and we c... Näytä lisää

Alle pengene værd! Efter en længere periode med ustabil søvn, har jeg ikke et splitsekund fortrudt mit køb, af en kugledyne hos Goodnights. Jeg er især imponeret af den temperatur regulerende funkt... Näytä lisää

KÆMPE ANBEFALING Jeg har grundet senfølger efter hjernerystelse, haft utroligt svært ved at falde i søvn og sove igennem om natten og har nu haft tyngdedynen i 14 dage og sikke en hjælp. Jeg falde... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä
  2. Vuodevaatteet
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Apuvälinetoimittaja

Goodnights er en dansk virksomhed, som forhandler tyngdedyner til børn og voksne. Vores tyngdedyner er en dyne med vægt i, som har det formål at forbedre din søvn og give dig mere energi i hverdagen. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og kan mærke en positiv ændring i deres søvn kvalitet. Derfor tilbyder Goodnights 30 dages tilfredshedsgaranti. Prøv din dyne i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage. Happy days, Goodnights.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Jeg er meget glad for min dyne

Jeg er meget glad for min dyne! Den virker beroligende på mig om natten, og det føles næsten som om, at man bliver krammet igennem natten :)

21. syyskuuta 2022

Hej Sophia
Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at dynen beroligende effekt på dig.

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING
Jeg har grundet senfølger efter hjernerystelse, haft utroligt svært ved at falde i søvn og sove igennem om natten og har nu haft tyngdedynen i 14 dage og sikke en hjælp. Jeg falder hurtigt i søvn, sover ikke uroligt og mindsket mine opvågninger markant.
Jeg bruger den ligeledes også i sofaen når jeg ser film og giver virkelig en tryghed og ro på kroppen.

så bare en kæmpe anbefaling herfra både på hvad den kan hjælpe med og kvaliteten.

16. syyskuuta 2022

Hej Louise
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt, at høre dynen har hjulpet dig med, at finde ro og tryghed! Vi sætter pris på din anbefaling.

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet, jeg får helt lyst til at sove uden betræk på. Man skal lige vænne sig til at have noget tungt på når man sover, men det tager kun et par nætter. Var også nervøs for, om det blev for varmt med sådan en dyne, men det har slet ikke været tilfældet. Det har klart forbedret min søvn.

11. maaliskuuta 2022

Hej Gitte
Mange tak for din søde anmeldelse. Vi sætter pris på at dynen har været med til at forbedre din søvn og det håber vi den fortsætter med!

Fantastisk søvn

Jeg oplever ofte en urolig søvn, hvor jeg vågner mange gange i løbet af natten - og fik af en kollega anbefalet at prøve en kugledyne. Jeg havde aldrig hørt om det - men købte en hos ‘Goodnights’ - og kan virkelig anbefale det. Kugledynen virker på en eller anden måde beroligende - den har ihvertfald gjort min søvn meget bedre og rolig, og jeg vågner nu kun få gange i løbet af en nat :-) Fantastisk!!!!

10. maaliskuuta 2022

Kære TH
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade at dynen har haft en beroligende effekt som den skal!

Happy 5year old

My five year old is a different child to tug in at night. She calms down easier, finds rest and sleeps longer and with less interruptions. I know that research shows fantastic results with kids, but i’m impressed by the change I’ve seen.

7. maaliskuuta 2022

Hej Le
Mange tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre at din datter sover nemmere med vores dyne.

Super kugledyne

Jeg købte en dyne til min far og mig selv, hvilke jeg har været super glad for. Denne kugledyne har hjulpet mig med, at sove bedre og har hjulpet min far som har haft søvnbesvær.
- Alt i alt har vi været super tilfredse med goodnights produkter og kan stærkt anbefale dem !

3. maaliskuuta 2022

Hej Jakob
Mange tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at, det har haft en positiv oplevelse på både dig og din far.

Great children reviews at school for children with special needs

Drive School of Motivation is a school for children with special needs (autism, ADHD, OCD etc.), and we constantly try out new products and tools that help the children and facilitate learning.
Goodnights have developed a solution that makes no noice, yet have the much needed effect that calm the children. And at much lower costs than their competitors.

2. maaliskuuta 2022

Dear Drive School of Motivation
We are very glad for your sweet review! We hope our blankets still is making a difference.