Jeg modtog dynen, som var en julegave til min søn. Min søn brød sig bestemt ikke om den tunge dyne, så jeg sendte den retur, som de selv skrev, så kunne man få pengene retur, hvis det ikke var de... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
We have teste 3 different products with Goodnights and we are very happy with the products. Drive School of Motivation is a school for children with special needs (autism, ADHD, OCD etc.), and we c... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alle pengene værd! Efter en længere periode med ustabil søvn, har jeg ikke et splitsekund fortrudt mit køb, af en kugledyne hos Goodnights. Jeg er især imponeret af den temperatur regulerende funkt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
KÆMPE ANBEFALING Jeg har grundet senfølger efter hjernerystelse, haft utroligt svært ved at falde i søvn og sove igennem om natten og har nu haft tyngdedynen i 14 dage og sikke en hjælp. Jeg falde... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Goodnights er en dansk virksomhed, som forhandler tyngdedyner til børn og voksne. Vores tyngdedyner er en dyne med vægt i, som har det formål at forbedre din søvn og give dig mere energi i hverdagen. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og kan mærke en positiv ændring i deres søvn kvalitet. Derfor tilbyder Goodnights 30 dages tilfredshedsgaranti. Prøv din dyne i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage. Happy days, Goodnights.
Yhteystiedot
Ørnevej 12, 3310, Ølsted, Tanska
- 5255 1055
- hej@goodnights.dk
- goodnights.dk
Forbedret søvn
Jeg købte en 7kgs kugledyne og min søvn er blevet forbedret meget siden.
Den hjælper på urolige tanker som man nu kan have.

Kan varmt anbefales 😎
Kundeservice halter gevaldigt
Jeg bestilte en kugledyne fra Goodnights i børnestørrelse, det viser sig så at Goodnights børnestørrelse er 100x150, og ikke 100x140 som alle andre (det står ikke på hjemmesiden), derfor kan man stort set ikke købe noget sengetøj til dynen, derfor vil vi gerne returnere den.
Men, de svare ikke på henvendelser via deres hjemmeside, de svare ikke på emails og jeg har snakket i telefon med en i dag, som lød som om at han stod i kantinen, han lovede at sende mig en returlabel, men jeg har altså stadig ikke hørt fra dem.
Organisationen er slet ikke på plads, der er manglende produktbeskrivelser og hvis de da så bare havde haft noget sengetøj der passede til dynen selv, så var det en smart strategi, men det har de heller ikke.
ORDRE #211031
Opdatering: jeg har fået refunderet mine penge, men ikke før jeg fik en arrogant mail fra Frederik:
"Hej Steffen,
Vores børnedyne er standart mål, og måler nøjagtigt 100x140 cm. ¨
Her har du et returlabel."
Desværre for ham, så er det forkert, jeg har både fremsendt billede af dynen med en tommestok ved siden af samt billede af label på kassen hvor der står 150x100, men ikke så meget som et "undskyld, der har jeg simpelthen taget fejl" kan man få ud af dem, køb din dyne et andet sted.

Vastaus yritykseltä Goodnights
God søvn=kugledyne fra Goodnights!
Jeg kan stærkt anbefale at købe en kugledyne fra Goodnights! Jeg har sovet trygt og godt, da jeg for en uge siden modtog min dyne på 9kg. Den er blød, behagelig og i god kvalitet. Jeg kan bedre overskue hverdagen igen, da jeg nu er mere oplagt og veludhvilet, det er så dejligt. Tak til Goodnights :)

Super god service
Super god service. Jeg havde problemer med at få betalingen til at gå igennem, da jeg bestilte ad to omgange til min egen familie og min demente mor. Det blev løst hurtigt og let. Jeg er spændt på om søvnen ændrer sig. Første nat sov jeg dejligt.

De bedste dyner!
De bedste dyner!! Min søvn er forbedret enormt siden jeg er begyndt at sove med goodnight’s dyner! De er dejlig bløde og gør én rolig. Jeg anbefaler dem til alle der godt kan lide at sove trygt.

Super god service!
Super god service!
Dynen virker optimalt!
Kan stærkt anbefales til alle der kan døje lidt med søvnproblemer :)

Virkelig fed oplevelse.
Virkelig fed oplevelse.
Jeg falder meget nemmere i søvn og vågner heller ikke om natten.

Vastaus yritykseltä Goodnights
Havde lavet en fejl i min bestilling
Havde lavet en fejl i min bestilling. Upåklagelig kundeservice, tog sig af det med det samme, og fik det ændret med det samme. De sendte også beløbet jeg havde betalt for meget, til første bankdag. Tak for dynen, min søn elsker den. Klar anbefaling.

Vastaus yritykseltä Goodnights
Når man har et barn med diagnoser og…
Når man har et barn med diagnoser og man som forælder famler i blinde over de mindste ting der kan gøre en forskel. Så er det en befrielse at købe og bruge Goodnights speciel udviklede kugledyne. For vi har prøvet det før troede vi. Enten er den for varm eller besværlig at ha med at gøre for vores barn. Men goodnights dyne er VIRKELIG alle pengene værd også har det givet et klart resultat. For vi dokumentere hver gang vi prøver noget nyt. Og her kan jeg med ro sige at det har givet SÅ meget, barnet sover nu kun med 1-3 opvågninger. Hvor det før lå på 5-10. Nogen gange værre. KAN VARMT ANBEFALE KUGLEDYNE FRA DETTE FIRMA.

Vastaus yritykseltä Goodnights
Alle burde have lov til at eje sådan en dyne
Efter en længere periode med urolig søvn købte jeg en dyne fra goodnight, det har givet en mere rolig søvn og langt færre opvågninger. Dynen er i en lækker kvalitet, blød, nærmeste silkeagtig.
Et kæmpe plus, er at den ikke er for varm, men regulerende.
Den bliver brugt af flere i familien 🙏
En ekstra detalje er de fine stropper der er på dynen, så den ikke falder sammen i dynebetrækket.

Alle pengene værd!
Alle pengene værd!
Efter en længere periode med ustabil søvn, har jeg ikke et splitsekund fortrudt mit køb, af en kugledyne hos Goodnights. Jeg er især imponeret af den temperatur regulerende funktion, alt imens dynen vejer en del. Dette hjælper mig med en ekstrem rolig og tung nattesøvn. Kæmpe anbefaling!

Imponerende effekt og kvalitet
En dyne som virkelig får en til at falde til ro, jeg er meget begejstret over dens effekt.
Godnights.dk kan klart anbefaledes.

FANTASTISK OPLEVELSE!
FANTASTISK OPLEVELSE!
Som søvncoach har jeg været faglig klædt på til at guide og vejlede mig selv igennem mine søvnproblemer der kom efter en trafikulykke, men jeg må erkende at kugledynen fra Goodnights lidt er det ekstra 😊
Dens tryk giver en følelse af at blive krammet i søvn, lige som at det for mig har mindsket mit kropslige uro og forkortet min indsovningsfase.
Det er vildt hvilken forskel den har gjort for mig! 👏

Vastaus yritykseltä Goodnights
Hurtig levering og dejlig…
Hurtig levering og dejlig opbevaringspose med hanke. Glæder mig til at give kugledynen videre som gave. Er sikker på dynen falder i god jord.

Vastaus yritykseltä Goodnights
Vi er super glade for den kugledyne
Vi er super glade for den kugledyne, som vores søn med specielle behov har fået fra goodnights. Den har virkelig været en lifesaver.
Vi har været på udkig efter en kugledyne i noget tid, men dem vi stødte på kunne vi læse i anmelderne, at de larmede. Det ville ikke fungere for vores søn.
Så stødte vi på goodnights og den er bare super fin 🙏🏼 Og så larmer den slet ikke. Putningen er redet og tager ikke længere flere timer. Kugledynen har nemlig en beroligende effekt pga. tyngden og fungere bare så godt.
Den kan varmt anbefales :)

Vastaus yritykseltä Goodnights
Endelig har jeg fundet en dyne som…
Endelig har jeg fundet en dyne som funker… jeg må sige, at Goodnight lever op til en bedre søvn med deres kropstemperatur regulerende silkeagtig dyne, som giver kroppen fantastisk søvn og Inner Peace, som jeg kun kan anbefale.
Michael

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.