Jeg modtog dynen, som var en julegave til min søn. Min søn brød sig bestemt ikke om den tunge dyne, så jeg sendte den retur, som de selv skrev, så kunne man få pengene retur, hvis det ikke var de... Näytä lisää
We have teste 3 different products with Goodnights and we are very happy with the products. Drive School of Motivation is a school for children with special needs (autism, ADHD, OCD etc.), and we c... Näytä lisää
Alle pengene værd! Efter en længere periode med ustabil søvn, har jeg ikke et splitsekund fortrudt mit køb, af en kugledyne hos Goodnights. Jeg er især imponeret af den temperatur regulerende funkt... Näytä lisää
KÆMPE ANBEFALING Jeg har grundet senfølger efter hjernerystelse, haft utroligt svært ved at falde i søvn og sove igennem om natten og har nu haft tyngdedynen i 14 dage og sikke en hjælp. Jeg falde... Näytä lisää
Goodnights er en dansk virksomhed, som forhandler tyngdedyner til børn og voksne. Vores tyngdedyner er en dyne med vægt i, som har det formål at forbedre din søvn og give dig mere energi i hverdagen. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og kan mærke en positiv ændring i deres søvn kvalitet. Derfor tilbyder Goodnights 30 dages tilfredshedsgaranti. Prøv din dyne i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage. Happy days, Goodnights.
Ørnevej 12, 3310, Ølsted, Tanska
- 5255 1055
- hej@goodnights.dk
- goodnights.dk
Kan ikke anbefales
Bestilte en kugledyne og betalte for den d 4. januar. Pengene blev trukket med det samme. Den 10. januar får jeg skriftlig besked om, at der ikke er flere dyner og jeg kan - ved forespørgsel - ikke få noget tilsvarende. Vi har i dag d 18. januar og pengene er endnu ikke refunderet. Virkelig dårlig stil! Kan ikke anbefale at handle der!!
Pas på, hvis du ikke er sikker på at beholde dynen!
Jeg modtog dynen, som var en julegave til min søn. Min søn brød sig bestemt ikke om den tunge dyne, så jeg sendte den retur, som de selv skrev, så kunne man få pengene retur, hvis det ikke var det rigtige.
Nu er det halvanden uge siden firmaet modtog dynen, men jeg har intet hørt fra dem!
Når man ringer til deres telefon, så får man teleselskabets automatiske stemme, at nummeret desværre ikke kan tage telefonen. Intet der angiver at det er det rigtige firma, man har ringet til eller noget som helst.
Og når man bruger deres kontaktformular, så får man heller intet svar.
Opdatering : Efter at have skrevet til deres mail fik jeg endelig svar og har nu modtaget mine penge retur.
Jeg elsker bare den dyne
Jeg elsker bare den dyne. Jeg sover fantastisk godt hele natten mod før, hvor jeg vendte og drejede mig, vågnede flere gange og havde svært ved at falde i søvn igen.
Virkelig lækkert sengetøj til…
Virkelig lækkert sengetøj til tyngdedyner med bindebånd, så dynen altid er på plads i betrækket ❤️
Hurtig levering 🤗
Jeg havde glemt at skrive min mail på min ordre. Da jeg efterlyste ordrebekræftelse, fik jeg svar samme dag jeg skrev og jeg fik lynhurtig en sms med pakkenummerne. Tak for hjælpe. God og hurtig kundeservice.
Et lækkert produkt og hurtig levering.
Lækre dyner MEN MEN MEN
Lækre dyner, sendt hurtigt...... men ...... Vi kunne desværre ikke vende os til dynerne og derfor benytter vi retur retten og sender dem retur.
De bliver modtaget på returlager den 23 august.
Den 5 september rykker jeg første gang, den 12 september 2 gang.
Begge gange kommer der hurtigt høflig mail retur men stadig ingen penge. DET ER IKKE IORDEN
... . Den 5 oktober endelig penge retur måtte da også kun sende 5 mails før det skete........ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️....uprofessionelt til topkarakterer, køb ikke derfra hvis der bare er den mindste risiko for at du bliver nød til at returnere noget.
Skøn tyngdedyne...
Skøn tyngdedyne med kølende effekt grundet bambus overfladen...hjælper til en dejlig dyb søvn...havde ikke forestillet mig at jeg ville blive så afhængig af den 😊
Er desværre ikke helt overbevist,synes…
Er desværre ikke helt overbevist,synes den er varm og ligge med. Men tyngden er så perfekt
Hurtig levering
Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med min tyngdedyne.
Nye dyner = bedre søvn
Min kone og jeg bestilte nye dyner.
Jeg troede det hele var salgsgas med den dyne der, der må jeg indrømme at jeg har taget fejl.
Min kone sover som en baby, det samme gør jeg.
Min dyne skulle byttes fra 9 til 7 kg., der var ingen problemer og en meget venlig kundeservice ;)
Ikke styr på logistikken
Troværdighed til dette firma skal man lede længe efter 😵💫. Bestilte en vare og valgte specifikt om levering til døren og med PostNord. Pakken er nu blevet leveret til pakkeshop med GLS. 😞 Jeg ville ikke handle her igen.
Tyngdedyner
Jeg havde tidligere modtaget en tyngde fra et andet firma. Den havde god tyngde, men var alt for varm til mig.
For nyligt bestilte jeg en ny tyngdedyne hos Goodnights, der skulle være køligere. Lynhurtig levering og ikke mindst en kølig tyngdedyne, som jeg har nydt fra den dag, jeg modtog den.
Verdensklasse
Sjælendt har jeg oplevet så god kundeservice, som den Goodnights yder. Jeg havde bestilt en tyngdedyne i en forkert vægt, og ønskede at ombytte den til en lettere. I den forbindelse oplevede jeg den mest fleksible, personlige og nærværende betjening, jeg længe har mødt. Udover den gode service, er dynen af 100% bambus og absolut topkvalitet. Jeg vil, på det varmeste, anbefale andre at handle deres tyngdedyne hos Goodnights. Det er simpelthen produkter og kundeservice i verdensklasse!
Super kvalitet og god service
I 3 måneder har jeg haft i min klinik, HARALDUR.EU - Massage, en kugledyne fra Goodnights.dk.
Mine klienter roser dagligt kugledynen og den måde den "omfavner" en, og er med til at give ro og tryghed.
Til forskel fra andre kugledyner jeg har haft i klinikken, så har dynen fra Goodnights.dk er god størrelse og er lang nok til høje personer. Bambusbetrækket gør den også ekstra blød.
En god nattesøvn😴
Jeg har igennem længere tid haft søvnproblemer men efter at jeg har anskaffet mig en dyne fra Goodnights er det blevet så meget nemmere at falde i søvn. En stor anbefaling her fra🌟🌟🌟🌟🌟
Et lækkert produkt og en god søvn
Et lækkert produkt og en god søvn! - Hvad mere kan man ønske sig!
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering og godt produkt.
Dynen har hjulpet mig med med en bedre og mere rolig søvn og at det er bambus giver bare noget ekstra - kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Goodnights
Har hjulpet mig med at sove tungere.
Har hjulpet mig med at sove tungere.
plejede at vågne mange gnage i løbet af natten, nu sover jeg 8-9 timer uden problemer
tak goodnights
Købte min dyne for et par måneder siden…
Købte min dyne for et par måneder siden og alt uro jeg har haft om natten er nu forsvundet. Virkeligt en god effekt!
Derudover, så vil jeg gerne rose Goodnights for deres service i forbindelse med valg af dyne. Kan kun anbefale at anskaffe sig en kugledyne igennem Goodnights.