Kæmpe anbefaling. Jeg køber kun sko fra Gogsig til min nu 2 årige datter. Hun har aldrig gået i andet og hun elsker skoene. Kvaliteten er virkelig i top og jeg kan se hvor godt min datter bevæger si... Näytä lisää
Jeg er selv hyppig bruger af barfodssko generelt så det føltes bare så naturligt at mine børn også skulle! Det er jo bare et kæmpe bonus man får lov til at støtte op omkring danske virksomheder - især... Näytä lisää
Super sko og min søn elsker at have dem på. Men han kan ikke selv tage dem på, da det kun er den ene side der kan åbnes op. Så han får trådt på hælklappen hele tiden eller maser mine fingre når han... Näytä lisää
Vi går KUN med Gogsig’s fantastiske sko og støvler herhjemme. De er fantastiske - komfort i top og understøtter samtidigt børnenes motoriske udvikling med den måde de har udviklet barfodsskoene på.... Näytä lisää
Gogsig designer og producerer barfodssko til både børn og kvinder – med fokus på sund fodudvikling, naturlig bevægelse og nordisk design. Vores sko kombinerer komfort, kvalitet og et enkelt æstetisk udtryk, så fødderne kan bevæge sig frit og naturligt. Hos Gogsig tror vi på, at godt fodtøj skal støtte livet i bevægelse – fra de første skridt til hverdagen på farten.
Tanska
- gogsig.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Sko med omtanke for de små
Sko med omtanke for de små. Vores børn skal have sko de kan udvikle deres balance, hvor der er plads til deres tær og ikke får unødvendig støtte til at kunne gå, vi kommer aldrig til at købe andet, og servicen ved det her firma er helt i top, største anbefaling
Wow!
Det er sjældent jeg bedømmer, men denne virksomhed fortjener det!
Jeg bestiller et par sko og et par sandaler. Inden bestillingen har jeg via Instagram fået vejledning og svar på alle mine spørgsmål. Da jeg modtager skoene hjælper de igen via. Instagram med størrelsen. Vi er i tvivl om størrelsen på sandalen og køber dem hjem i en anden størrelse som så desværre er for lille.
Jeg indleverer returpakken. Og dagen efter får jeg en besked fra GLS om at den er leveret hos virksomheden og ikke engang 30 minutter efter er pengene via MobilePay tilbage på min konto.
Fuldstændig usædvanlig god service hele vejen igennem.
Og skoene er så gode, stilrene og min søn på 1,5 år er meget glade for dem!
Vi har ihvertfald fundet det skomærke han skal bruge de næste mange år.
Er ALTID super tilfreds!
Jeg har efterhånden købt fodtøj, til min pige, hos Gogsig i flere år, og jeg er aldrig blevet skuffet! Designet er gennemtænkt og skoene er intet mindre end fantastiske! Jeg bliver så glad, hver gang jeg kan give min datter et par nye sko fra Gogsig. Jeg kan se på min datter at hun nyder at have fodtøj på, som er skabt til føddernes udvikling. Firmaet er også meget lydhør overfor deres kunders behov, og der findes designs til hver en smag. Prikken over i'et ville være "blinke sko", som jo virkelig er i højsædet hos alle børn. Fortsæt det gode arbejde 💪
God kvalitet, glad barn
Kvaliteten af skoene er god og imødekommer alle behovene til mit barns udviklende fødder - til en overskuelig pris! Det er anden gang jeg køber herfra og igen er jeg godt tilfreds.
Sko af super god kvalitet og pasform
Sko af super god kvalitet og pasform, som sidder perfekt på de små fødder, samt super god og hurtig service! Kan kun give mine varmeste anbefalinger 😊
God kundeservice og hurtig levering
Smart størrelses vejledning, som kan printes og nemt anvendes derhjemme. Hurtig levering og nem ombytning af størrelse uden noget bøvl overhovedet.
Vi har købt min datters sko der de sidste par år (hun er 3 år) og det vil vi fortsætte med, så længe hendes fodform passer til Gogsig-skoene :-)
Fedeste sko
Fedeste sko, lette at få af og på. Samt sidder helt fantastisk på vores søns føder.
De bedste sko til små fødder
De bedste sko til små fødder. Vi køber kun Gogsig til vores børn
Altid god service
Så fine sko, hurtig levering og hurtig svar på mail og sociale medier. De er også søde til at hjælpe med størrelser, spørgsmål osv.
Utrolig lækre sko
Utrolig lækre sko, og fantastisk med en guide til selv at finde skostørrelse. Særligt genialt med mulighed for at printe størrelsesguide.
De eneste sko som passede min datter med det samme
De bedste sko på markedet !
Vi prøvede alle mulige sko til vores datter - og de var alle for smalle i bredden og til hendes vrist. Men Gogsig passede hende bare så flot med det samme. Vi fik dem anbefalet af vores fysioterapeut til vores datter.
Det eneste minus - det er at så vidt jeg har forstået skal man selv betale 50 kr for at få skoene returneret på deres hjemmeside. Det synes jeg er ærgeligt da det kan være vildt svært at finde den rigtige skostørrelse i første hug. Man kan håbe når de måske bliver større (og det er jeg ikke i tvivl om at de gør) at de så måske ser lidt på den ordning - det blev jeg selv lidt ærgelig over.
Alt i alt vil jeg dog sige at weboplevelsen er 4/5 og at skoene er 10/5 !!! Fantastisk
Virkelig gode sko til de små fødder
Hurtigt og nemt....totalt ynglings sko…
Hurtigt og nemt....totalt ynglings sko herhjemme ❤️🥰
Mega god kundeservice
Mega god kundeservice. Venlige, imødekommende og meget hjælpsomme. Købte et par sko, der havde en brist og derfor knækkede i remmene efter kort tids brug. Trods jeg ingen kvittering havde fandt Gogsig mig i deres mailsystem og sendte et par nye sko samme dag. Klar anbefaling!!
Super fine sko
Super fine sko, vores datter har kun brugt Gogsig, lige siden sin første sko. Vi har dog erfaret at vinterstøvlen ikke er varm nok (overhovedet), så i vintersæsonen må vi nok klare os med et andet mærke. Det var en dyr lektie :-) men sådan er det. Håber at Gogsig forbedrer modellen så vi i fremtiden kan købe vinterstøvlen og have tillid til at vores børn ikke får kolde fødder.

Vastaus yritykseltä Gogsig