Windscherm keurig geleverd en verpakt. Mooi product Vraag aan @info werd goed afgehandeld. Voor de doe-het-zelver zou de handleiding iets duidelijker (stapsgewijs en ook op de hoekverbindingen) mogen... Näytä lisää

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was i... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Glazz
Yrityksen kirjoittama
Glazen deuren en wanden op maat
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlYhteystiedot
Marconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Hollanti
- 0858884114
- info@glazz.nl
- glazz.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
nette service
de wand was zo goed ingemeten dat de kookplaat even er uit moest. Dit hebben ze netjes in overleg gedaan en ook weer netjes terug geplaatst

My "Glazz" is perfect
The "Glazz" is perfect; the packaging and provided products to install it were adequate and most of all the customer service amazing! I had to ask few questions along the way and i would always get a super fast professional and friendly reply!
Nb: Post.nl delivering the package is as useless as ever. But that's not Glazz fault.

Uitstekend service en product
Dit was de 2de bestelling bij Glazz. En ondanks dat het een envoudige maatvoering was kwam er iemand langs voor de maten en advies over de dikte. De prijs was beter als bij de lokale glashandel en de glasplaat werd perfect verpakt binnen een paar dagen geleverd.
Top!

Prettig bedrijf
Goede voorlichting en correcte, prettige behandeling. Netjes afgeleverd ook keurig volgens tijdsplanning.

Prachtige schuifglaswand met…
Prachtige schuifglaswand met bijbehorend paneel geplaatst door zeer vriendelijke en vakkundige monteurs.

Achterwand keuken
Achterwand keuken
Fijn dat we eerst proefmonsters konden ontvangen. Het inmeten bleek later op de millimeter nauwkeurig. Eindresultaat is schitterend. Blij mee.

Vastaus yritykseltä Glazz
Keurige monteurs die heel netjes…
Keurige monteurs die heel netjes werkten. Ook de maatvoering was van te voren en volgens afspraak nauwkeurig gedaan.

In 1 woord: perfect.
Onze glaswand in de keuken past perfect en is zeer netjes geplaatst door vriendelijke monteurs. Alle gemaakte afspraken m.b.t. levertijd en levering zijn 100% nagekomen. Kortom: wij zijn zeer tevreden over Glazz!

Vastaus yritykseltä Glazz
Van begin tot het eind goed…
Van begin tot het eind goed tevreden.Inmeten ging vakkundig met goed advies. En het plaatsen werd netjes uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Glazz
Goede service en kwaliteit!
Op de website stond 12 werkdagen levertijd. Ik had het product snel nodig dus om die reden contact gezocht met de klantenservice. Eventueel wou ik het wel ophalen maar dat bleek niet nodig.
Ik werd op een vriendelijke manier persoonlijk te woord gestaan en men ging hun best doen om het z.s.m. te verzenden. Binnen 2 dagen had ik het product al binnen. Dit is gelukkig ruim op tijd en helemaal naar wens.
Kortom, ik ben zeer tevreden!

Top!!
Heldere informatie op de site.
Duidelijke prijs vooraf en goed afspraken en top geinstaleerd

Vastaus yritykseltä Glazz
Glazz doet wat hij beloofd
Glazz doet wat hij beloofd. Ben heel netjes geholpen en zeer tevreden met mijn mooie nieuwe glazen deuren en douchewand. Monteur heeft goed werk geleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ging simpel en snel goed advies gekregen
Ging simpel en snel goed advies gekregen

Vastaus yritykseltä Glazz
Perfecte kwaliteit en volgens afspraak…
Perfecte kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Vastaus yritykseltä Glazz
Keurig en precies zo afgeleverd zoals…
Keurig en precies zo afgeleverd zoals afgesproken. Top

Vastaus yritykseltä Glazz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.