Windscherm keurig geleverd en verpakt. Mooi product Vraag aan @info werd goed afgehandeld. Voor de doe-het-zelver zou de handleiding iets duidelijker (stapsgewijs en ook op de hoekverbindingen) mogen... Näytä lisää

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Glazz
Yrityksen kirjoittama
Glazen deuren en wanden op maat
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlYhteystiedot
Marconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Hollanti
- 0858884114
- info@glazz.nl
- glazz.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Glazen douchedeur op maat
na een inmeet afspraak gemaakt te hebben werd er snel ingemeten. een ander ploegje kwam de douchedeur na 3 weken plaatsen. prima geregeld, enige minpunt is dat alle rommel van boren en aluminium op maat zagen niet is opgeruimd.

Vastaus yritykseltä Glazz
Betrouwbaar bedrijf, geolied proces en vakkundige inmeting en plaatsing.
Duidelijk en zelf te doorlopen offertetraject. Leidt tot vaste prijs na opdracht.
Inmeten en plaatsen zeer deskundig en goed.

Mooi materiaal.
Mooi materiaal.
Gied verpakt
Snelle en nette bezorging
Eenvoudig en mooi te verwerken

Vastaus yritykseltä Glazz
De achterwand keuken is prachtig
De achterwand keuken is prachtig. Wij hebben deze plaat laten inmeten en twee monteurs hebben deze bij ons geplaatst. Die waren overigens erg vriendelijk. Super tevreden zijn wij met deze achterwand.

Douchecabine
Alles is naar wens verlopen,inmeten door monteur en de installatie helemaal happy met de douchecabine

Vastaus yritykseltä Glazz
Exact gekregen wat ik had besteld
Exact gekregen wat ik had besteld, zeer makkelijke website om de maten van de ruiten te bestellen.

strakke levering
strakke levering
netjes verpakt
zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Glazz
Zeer tevreden met mijn glasplaat bestelling bij Glazz.nl
De website was zeer duidelijk en het uitzoeken van de juiste glasplaat was erg eenvoudig.
Bij het bestellen was aangegeven dat de levertijd ca. 2 a 3 weken zou duren en dat klopte ook.
De levering was qua datum en tijd goed aangegeven.
De glasplaat was heel goed verpakt en zag er prachtig uit.
Kortom, zeer positieve ervaring met Glazz en zou er zeker weer bestellen!

Vastaus yritykseltä Glazz
Een dikke pluim voor Glazz.
De monteur, die kwam inmeten, had heel goeie tips.Lars en Wowa, de jongens die de deurkwamen afhangen, deden hun werk met plezier en keurig netjes. De contacten in het voortraject waren prettig en helder. Al met al een dikke pluim voor Glazz. Een aanrader met 5 sterren!

Super tevreden klant!
Vandaag hebben twee monteur een douchedeur bij ons geplaatst. Super tevreden met het eindresultaat en ze waren ook erg vriendelijk. Vanaf het begin liep het contact erg soepel. Super fijn bedrijf met lieve werknemers. Ik ben heel blij en zal jullie zeker aanraden bij anderen!

Top gedaan!
Glazz heeft gisteren bij ons een glazen schuifwand geplaatst.
Contact was zeer goed en snel. Wand is snel ingemeten door zeer vriendelijk monteur. Uiteindelijk heeft hij de wand zelfs nog een week eerder geplaatst als afgesproken. Hij werkte zeer netjes en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Vastaus yritykseltä Glazz
De monuteurs waren vriendelijke mannen…
De monuteurs waren vriendelijke mannen alles is heel snel gemonteerd ik ben heel blij met de eindresultaat

ZEER SLECHTE SERVICE!!!!!
ZEER SLECHTE SERVICE!!!!!
Alles betaald vanaf eerste week mei voor een keuken achterplaat.
Tot 4x verkeerde afmetingen genomen door hun EIGEN monteurs.
ADVIES: NOOIT ZAKEN DOEN MET ZO’N ONGEORGANISEERDE GROEP!!!!

Vastaus yritykseltä Glazz
De deur is erg mooi en keurig…
De deur is erg mooi en keurig geplaatst, krijg er veel complimenten over.
Ze komen afspraken na en de monteurs geven goede uitleg en....... zijn ook nog eens erg vriendelijk. Zal het zeker bij vrienden aanbevelen.

perfecte montage
Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was in dit geval niet eenvoudig. Kortom zeer tevreden over product als ook montage.

Hele mooie douchewand
Bestellen, inmeten en plaatsen ging heel soepel. We hebben een mooie douchewand gekregen.

Zeer tevreden!
Goede website, vakkundige opmeting, advies en plaatsing.
Daarnaast is een productiefoutje meteen gezien en gemeld door degene die plaatste en is dit naar volle tevredenheid hersteld!

Vastaus yritykseltä Glazz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.