Gitaarbarbaar Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het hele proces rondom de aankoop van mijn droomgitaar was makkelijk en klantvriendelijk. Bezorging was prima, en good bescherm (met liefde). Er was wel één punt in de procedure dat ik met hen heb moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I live in Vienna and bought recently a refurbished Godin summit Cherry red- guitar. It was delivered in a few days, perfect in shape, sounds wonderful and tune is absolutely correct up to the highest... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Was door een ongeluk gedwongen om anders gitaar te gaan spelen en ook andere gitaren te kopen. Inruil en aankoop van precies de goede gitaar was echt een feestje bij de Barbaar. Communicatie, aanbod,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Les Paul Classic gekocht. Na het ontvangen van de gitaar was ik niet eens met de conditie waarin de gitaar verkeerde, ten opzichte van wat op de site stond. Na een zeer vriendelijke en begripv... Näytä lisää

1. Kitarakauppa

Yrityksen kirjoittama

GitaarBarbaar is dé plek voor liefhebbers van tweedehands gitaren. We kopen, testen, repareren en verkopen gitaren met aandacht en passie. Van bekende merken als Fender, Gibson en PRS tot unieke modellen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Elke gitaar wordt zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en professioneel afgesteld voordat hij op onze webshop verschijnt. We werken met een klein team van vakmensen die zelf ook gitarist zijn, en dat merk je in alles: van de productfoto’s en uitgebreide beschrijvingen tot de snelle communicatie en service. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, transparantie en het gemak van inruil of verkoop. We maken het proces zo eenvoudig mogelijk, of je nu een gitaar koopt, verkoopt of wil inruilen. Daarnaast verzenden we veilig en verzekerd, niet alleen binnen Nederland maar ook naar België en andere EU-landen. Bij GitaarBarbaar geloven we dat elke gitaar een verhaal heeft, en we zorgen ervoor dat die met zorg wordt doorgegeven aan de volgende eigenaar. Of je nu een beginnende gitarist bent of een doorgewinterde speler die op zoek is naar iets bijzonders, we helpen je graag bij het vinden van het juiste instrument. GitaarBarbaar is er voor gitaristen die nét wat meer verwachten van een tweedehands ervaring. Voor gitaristen, door gitaristen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

140 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Verkoop Ibanez SR505e met koffer

Het contact met Danny was prettig en duidelijk
Ik kreeg een eerlijk en redelijk bod en de deal werd snel gesloten.
Ook de verzending (kosteloos in mijn geval) verliep prima.
Snelle afhandeling en betaling.
Ik kan de Gitaar Barbaar zeker aanbevelen!

6. kesäkuuta 2025

Aanrader!!

Goede ervaring met Gitaarbarbaar. Vriendelijke snelle communicatie en de gitaar dezelfde dag nog zeer goed verpakt verzonden. Aanrader!!

21. toukokuuta 2025

GitaarBarbaar

De GitaarBarbaar heeft mijn Fender Strat Player Plus aangekocht. Geen gedoe op Marktplaats voor mij, maar gewoon een eerlijke prijs gekregen en de afhandeling verliep prima op basis van duidelijke uitleg op de overzichtelijke website en aanvullende vakkundige en vriendelijke ondersteuning via WhatsApp. Ik ben helemaal ontzorgd en zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen die zijn gitaar wil verkopen!

21. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Barbaars goed klantcontact en service!

Bij mijn zoektocht naar een akoestische gitaar op de website van Gitaarbarbaar (Danny) uitgekomen. Het idee van Gitaarbarbaar om 2e hands gitaren door te verkopen intrigeerde me en er is volop keuze.

Via What's app was al snel een deal gesloten voor een mooie Sire Larry Carlton.
De Sire ontving ik snel en mijn verwachtingen zijn overtroffen: de gitaar was zeer zorgvuldig verpakt in een goede kist én in goede staat.
Het online kopen van een gitaar was voor mij de eerste keer en wat spannend ("gaat dit goedkomen?"), maar mijn zorg bleek onnodig. Zelden zo'n leuke online koopervaring gehad!
Bij Danny ben je in goede handen!

20. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Een mooie Fender Jaguar gescoord bij…

Een mooie Fender Jaguar gescoord bij deze zaak die de volgende dag al met de post bezorgd werd, met de goede verpakking kon ik meteen mijn inruil gitaar inpakken en terug verzenden. Bedankt voor de goede snelle service. Ik zal jullie zeker aanraden

8. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De Sire Marcus Miller Shortscale…

De Sire Marcus Miller Shortscale basgitaar die ik heb mogen ontvangen was fantastisch in een houten kist ter verzending ingepakt, werkelijk heel professioneel en zorgvuldig. De gitaar was in zeer goede staat, keurig verzorgd. Heldere communicatie via mail en app, snelle afhandeling. Totaal tien met een griffel!

17. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden met mijn Wolfgang…k

Ik ben zeer tevreden met mijn Wolfgang EvH. De gitaar is puntgaaf, zelfs nog met folie op achterkant(plaatjes bij toonregeling en pickupschakelaar. De service is uitmuntend en zeer sociaal. We hebben via WhatsApp goed contact gehad. Track trace>Post NL, zeer goed. De gitaar was goed verpakt en voorzien van extra's (plectrums, document met lijst van controlepunten)
Dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij GitaarBarbaar. Alleen nog ff sparen. Top job!!🙏🏻👍🏻🎸

8. toukokuuta 2025

Great Experience

Great Experience, I sold 2 guitars and bought 2. They offer realistically. Also condition of the guitars, they both were mint, even a Fender from the 90's. Recommended.

17. toukokuuta 2025

BARBAARS GOED

Heb een van de laatste, zo niet de laatste GB single cut gekocht! Kreeg nog een extra korting van €100! Unboxed bleek het een beauty te zijn. Looks zijn belangrijk, maar veel belangrijker is de sound. Prachtige high/low presence via diverse amps. De aktie hoogte heb ik nog verbeterd door de topkam fors in te vijlen. De brug, trusrod en pickups afgesteld voor een perfecte intonatie. De impendantie stond goed afgesteld. Lang verhaal kort: hoe krijg je het voor elkaar om voor uiteindelijk €340 een barbaarse topper te leveren? Goed bezig Danny!

10. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende ervaring van begin tot eind

Mijn ervaring met Danny was echt top. Het bestelproces verliep ontzettend soepel: duidelijk, snel en zonder gedoe. De communicatie was daarbij ook uitstekend — helder, vriendelijk en met persoonlijke aandacht, iets wat je tegenwoordig niet overal meer tegenkomt.

Hoewel ik niet dagelijks een nieuwe gitaar nodig heb, weet ik zeker dat ik bij een volgende aankoop weer bij Danny terugkom. Hij weet precies wat hij doet en maakt het hele proces prettig en betrouwbaar.

Kortom: een geweldige service en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw muzikaal speeltje!

1. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Verkoper met kennis en liefde voor gitaren. Top communicatie!

Ik kocht onlangs een Fender 1989 American Vintage Reissue in Candy Apple Red van Gitaarbarbaar en ik kon eerlijk gezegd niet gelukkiger zijn met de hele ervaring.

Vanaf het begin was de communicatie snel en duidelijk, en de aanbieding bevatte veel gedetailleerde foto's en zelfs een video - superbelangrijk als je een vintage instrument koopt. Ik waardeerde het ook erg dat het gewicht van de gitaar werd vermeld. Niet veel verkopers doen dat, maar voor mij is het een belangrijk detail, dus grote punten daar.

Wat mij nog meer vertrouwen gaf, was de checklist die bij de gitaar werd geleverd. Het was een duidelijke, stapsgewijze lijst van alles wat ze hadden geïnspecteerd en getest. Geen vage beloftes – alleen solide informatie. De gitaar kwam ook prachtig opgezet aan, klaar om direct uit de koffer te spelen.

De verzending was snel en de gitaar was zeer veilig verpakt en arriveerde in perfecte staat.

Dit was eigenlijk een beetje een aflossingsaankoop voor mij; ik had vroeger een Fender '57 Reissue en had er spijt van dat ik hem verkocht had. Deze heruitgave uit ’89 voelt als een waardige vervanger… misschien zelfs beter.

Kortom: als je op zoek bent naar een bijzondere gitaar en een verkoper die duidelijk weet wat hij doet, dan is Gitaarbarbaar de juiste keuze. Sterk aanbevolen!

16. huhtikuuta 2025

Taylor bij GitaarBarbaar 🎸

Door jaren heen klassieke gitaar te spelen en deze mooie ervaring en lessen had ik behoefte om iets anders te doen, akoestisch!! Zoeken zoeken toen hier terecht gekomen, en een Taylor ook nog, wat ik ooit is heb gehad, prachtig toch, en ja m'n gitaar ook kunnen inruilen , met mss een beetje pijn in mijn hart maar als ik iemand anders kan blij maken en dezelfde passie en zorg voor de Burguet heeft oke !!
Dolblij natuurlijk met deze Taylor, netjes ingepakt en gisteren wat getokkeld prachtig instrument en zelfs mijn vrouw zei speel maar verder 😂
Tnx Danny !! Topper
Groetjes uit België 👍🏻

21. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De Gitaarbarbaar Les Paul Goldtop.

De Gitaarbarbaar Les Paul Goldtop.

Hals - 9,5
Body - 9 (no amp. Klank/Sustain)
Toonvastheid - 10 (Stemmechanieken)
Toonzuiverheid - 9,5
Äfwerking - 10
Verpakking - 10+
(gave kist met die barbaar er op).

Ik heb de actie wat verder verlaagd waardoor ik 2 fretjes (B en E snaar, pos 12 en 13) een beetje moest bewerken. Mooie strakke rechte hals. 100 %.

Bij de brug heb ik nog wat met de G snaar zitten frummelen 😄

De klank van de twee humbuckers vind ik veelzijdig. Van dik hout zaagt men planken tot vriendelijk en helder. Ik heb er wat meer punch uit weten te halen met wat afstellen. Prima geluid.

Ik denk dat de GB Les Paul en de Epiphone versie op gelijke voet staan.. Ik zie behoudens het logo, ook weinig verschillen 🤭

Al met al een hele mooie gitaar met een lekkere hals en een stevig tot subtiel geluid. Het lage gewicht vind ik een pluspunt.
Ik mis een serienummer..😅

10. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijn om zaken mee te doen

Fijn om zaken mee te doen. Ondernemer staat open voor argumenten om tot een goede eerlijke prijs te komen. Zoals beloofd stond de aanbetaling binnen enkele minuten op mijn bankrekening. Dankjewel en tot een volgende keer.

15. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

I had a great experience dealing with…

I had a great experience dealing with Danny from Guitaar Barbaar. The communication was excellent, and the delivery was incredibly fast. Unfortunately, I was very disappointed when I received the guitar, as it arrived damaged—most likely during transport.

However, I reached out to Danny, and he immediately took responsibility for the issue. He quickly offered me several solutions to resolve the problem, showing professionalism and great customer service.

Despite the initial setback, I truly appreciate how the situation was handled, and I highly recommend Guitaar Barbaar!

29. tammikuuta 2025
Gitaarbarbaar-logo

Vastaus yritykseltä Gitaarbarbaar

Ah that’s so great to hear! Such a shame the guitar arrived damaged... That’s always disappointing, but we're really glad you appreciated how we handled it. We always try to fix things fast and fair, and it’s awesome to know that came through. Thanks so much for your kind words and recommendation, and have a lovely weekend! 🎸💛

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin