Gitaarbarbaar Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hen mijn Tremonti gitaar verkocht. Had natuurlijk liever iets hogere prijs gehad maar deze jongens moeten er ook wat aan verdienen en Marktplaats zit vol valkuilen. Duidelijke uitleg vooraf van "spelr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het hele proces rondom de aankoop van mijn droomgitaar was makkelijk en klantvriendelijk. Bezorging was prima, en good bescherm (met liefde). Er was wel één punt in de procedure dat ik met hen heb moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I live in Vienna and bought recently a refurbished Godin summit Cherry red- guitar. It was delivered in a few days, perfect in shape, sounds wonderful and tune is absolutely correct up to the highest... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Was door een ongeluk gedwongen om anders gitaar te gaan spelen en ook andere gitaren te kopen. Inruil en aankoop van precies de goede gitaar was echt een feestje bij de Barbaar. Communicatie, aanbod,... Näytä lisää

1. Kitarakauppa

Yrityksen kirjoittama

GitaarBarbaar is dé plek voor liefhebbers van tweedehands gitaren. We kopen, testen, repareren en verkopen gitaren met aandacht en passie. Van bekende merken als Fender, Gibson en PRS tot unieke modellen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Elke gitaar wordt zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en professioneel afgesteld voordat hij op onze webshop verschijnt. We werken met een klein team van vakmensen die zelf ook gitarist zijn, en dat merk je in alles: van de productfoto’s en uitgebreide beschrijvingen tot de snelle communicatie en service. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, transparantie en het gemak van inruil of verkoop. We maken het proces zo eenvoudig mogelijk, of je nu een gitaar koopt, verkoopt of wil inruilen. Daarnaast verzenden we veilig en verzekerd, niet alleen binnen Nederland maar ook naar België en andere EU-landen. Bij GitaarBarbaar geloven we dat elke gitaar een verhaal heeft, en we zorgen ervoor dat die met zorg wordt doorgegeven aan de volgende eigenaar. Of je nu een beginnende gitarist bent of een doorgewinterde speler die op zoek is naar iets bijzonders, we helpen je graag bij het vinden van het juiste instrument. GitaarBarbaar is er voor gitaristen die nét wat meer verwachten van een tweedehands ervaring. Voor gitaristen, door gitaristen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

140 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gitaar was zoals geadverteerd

Gitaar was zoals geadverteerd, geen gebreken of dergelijke. De gitaar is proper en goed afgesteld toegekomen, de verzending was ook zeer snel. Zeker een aanrader

16. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prima ervaring met Gitaarbarbaar!

Nog nooit had ik gitaren gekocht of verkocht zonder ze vast te houden. Mijn ervaring met Gitaarbarbaar leerde me dat het heel goed kan. Twee vintage gitaren verkocht ik door informatie en foto’s te sturen. We werden het eens over de prijs. Ik heb de gitaren goed ingepakt en verstuurd. Het geld werd direct overgemaakt. Bij Gitaarbarbaar doen ze wat ze zeggen. Helemaal goed.

18. joulukuuta 2025

Fijne gitaarwinkel.

Via Gitaarbarbaar online een leuke gitaar gekocht voor een nette prijs. Tussentijds goed klantcontact, vriendelijk, belangstellend. Heldere communicatie en vlotte en nette levering, goed verpakt.
Gitaar voldoet volledig aan de verwachting: speelt heerlijk en klinkt geweldig!

25. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een soepele en prettige transactie!

Een soepele en prettige transactie!
De gitaar was goed verpakt, snel verzonden, en kwam snel binnen in de staat zoals beschreven en afgebeeld. Geen problemen ervaren. Vriendelijk klantcontact. 👍👍

27. joulukuuta 2025

Gewoon goed!

Fijn en snel contact en een goede deal gemaakt. No nonsens, afspraak is afspraak. Prima afhandeling, absoluut een aanrader!

26. joulukuuta 2025

Kerstkado ‘Bass gitaar Aria Pro II’

Onlangs kreeg ik van mijn vriend een prachtige bass gitaar kado ; een Aria Pro II
Ik heb ondertussen 5 gitaren maar een bass is nieuw voorbij. We wonen in België maar we zijn ze zelf gaan ophalen en alles is netjes verlopen.
Ik heb de bass meegenomen naar de muziekschool, mijn gitaarleraar was helemaal onder de indruk van de kwaliteit en de klank(hij speelt zelf ook bass). Hij zei dat als ik ze ooit zou weg doen, hij ze dan wil😀 dus dat wil wel wat zeggen.
We zijn heel tevreden over onze aankoop en kado 😊. De GitaarBarbaar : wat zijn ze super vriendelijk en attent. We kunnen ze alleen maar zeerste aanbevelen .
Diana & Roland
België

16. joulukuuta 2025

Betrouwbaar en snel

Ik had nog nooit een gitaar verkocht :) dus ik was erg benieuwd hoe dat zou gaan. Het ging heel erg soepel en snel! Ze reageren gewoon dezelfde dag. Ook als je verdere vragen stelt. Verzending wordt supermakkelijk gemaakt (en is gratis). Ze betalen een redelijke prijs. Je hoopt natuurlijk meer te krijgen. Op marktplaats zie je soms hoge prijzen, maar die gitaren zijn dus niet verkocht! In werkelijkheid krijg je gewoon weinig voor tweedehands gitaren. De Gitaarbarbaar deed meteen een goed bod. Opgestuurd en geld binnen een dag na aankomst gekregen.

11. joulukuuta 2025

Mooie gitaar besteld

Mooie gitaar besteld. Helaas was er tijdens transport een kleine beschadiging ontstaan. Ik heb hierover zeer goed contact gehad met gitaarbarbaar en ze hebben dit uitstekend opgepakt en afgehandeld.

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Alvast een aanrader als je een gitaar zoekt !!!

Kleinzoon was heel blij vanmorgen met zijn gitaar , was heel goed verpakt aangekomen en nog ruim op tijd . Gitaar is nog in heel goede staat . Hij gaat ze morgen mee naar de lessen nemen en is al heel cerieus wat de leraar zal zeggen . Hij had met de laatste les mijn burns meegenomen en nu hoopt hij natuurlijk dat deze even goed gaat spelen . Alvast bedankt

26. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super fast and personal service

Super fast and personal service. Easy to order, and Danny gave the personal touch by messaging via WhatsApp. You don't get this level of service from the other guitar (re)sellers. Guitar was in great condition and delivered to its new home within 72 hours.

15. marraskuuta 2025

Super snaren en plectrums

Super snaren en plectrums. Vooral de plectrums ben ik enorm over te spreken aangezien er geen buiging inzit er het een mooi stevig ding is. Ook de snaren zijn top en geven een mooi geluid. Een barbaarse sound🤘

7. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin