Saanut 5/5 tähteä

Ik had wat twijfel bij de aankoop van tweedehands boeken (ik koop ze meestal nieuw voor mijn dochter) De studieboeken zijn echter enorm duur en ik probeerde het eens tweedehands. Dit was erg go... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben een boek bij boekshare besteld en betaald. Het boek blijkt echter niet meer beschikbaar. Van boekshare krijgen we een bericht dat we niet het volledige aankoopbedrag (70,50) terugkrijgen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt voor de aankoop van een studieboek van Boekshare. Alles verliep prima en de kwaliteit van het boek was goed. Toch gestopt met mijn studie en begin dit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De ervaringen op Boekshare kunnen natuurlijk verschillen door de verkopers. Afhankelijk van de kwaliteit van het boek dat de verkoper opstuurt, de snelheid van opsturen etc. De customer service... Näytä lisää

1. Antikvariaatti ja käytetyt kirjat

Yrityksen kirjoittama

Boekshare is hét platform waar studenten eenvoudig hun studieboeken kunnen kopen en verkopen. Wij geloven dat studeren betaalbaar en duurzaam moet zijn — daarom maken we het mogelijk om boeken een tweede leven te geven. Of je nu net aan een nieuwe studie begint of juist je oude boeken wilt doorverkopen: via Boekshare vind je binnen no-time wat je zoekt. Eerlijk, veilig en zonder gedoe. Boekshare is ontstaan uit de ervaring van studenten zelf. We weten hoe duur studeren kan zijn, en hoe frustrerend het is om dure boeken na één semester ongebruikt op de plank te zien liggen. Met Boekshare bouwen we aan een community waarin studenten elkaar helpen, boeken delen en elkaar inspireren. 📚 Betaalbaar studeren 🔄 Duurzaam delen 🤝 Gemaakt door en voor studenten

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had wat twijfel bij de aankoop van…

De studieboeken zijn echter enorm duur en ik probeerde het eens tweedehands.

Dit was erg goed bevallen. De kwaliteit van de boeken was erg goed en de snelheid van levering was goed (binnen 3 dagen geleverd)

27. maaliskuuta 2026

Superfijn om te horen!

Perfect platform voor studieboeken

Platform: 10/10
Customer service: 10/10
Voorwaarden: 10/10

Erg goed platform voor zowel verkoop als inkoop van studieboeken.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Top!! jij erg bedankt voor je review

Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden met mijn bestelling

Erg tevreden met mijn bestelling. Mijn boek kwam snel binnen en klantenservice is top!

Ze reageren snel en doen moeite om je te helpen

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Fijn om te horen en bedankt voor je review :)

Fijne website voor studieboeken

Boekshare is een veilige en betrouwbare website. Het boek wat ik bestelde kwam binnen 2 dagen aan en de communicatie voelde goed.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Fijn om te horen en bedankt voor je review :)

Saanut 5/5 tähteä

Great website for selling my school…

Great website for selling my school books.

Unfortunately no English website but the customer service is very helpful also in English.

2. maaliskuuta 2026

Thanks Maurice

Saanut 5/5 tähteä

Erg blij met mijn bestelling van…

Erg blij met mijn bestelling van Boekshare. De boeken kwamen op tijd binnen en waren van prima kwaliteit.

Flink bespaard op studieboeken voor mijn rechten studie!

27. helmikuuta 2026

Fijn om te horen.

Bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Props voor de customer service

Props voor de customer service. De reactie tijd is erg snel, ook in de weekenden. Via WhatsApp ook goed bereikbaar.

Via het account wordt je goed op de hoogte gehoudem van de bestselling.

Ik zou Boekshare daarom zeker aanbevelen.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Top, bedankt voor je review!

Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben een boek bij boekshare…

Wij hebben een boek bij boekshare besteld en betaald.
Het boek blijkt echter niet meer beschikbaar.
Van boekshare krijgen we een bericht dat we niet het volledige aankoopbedrag (70,50) terugkrijgen, omdat zij de “boel draaiende moeten houden” zo staat in hun reactie en daarom houden zij dus 7,05 euro voor zichzelf. Dit is toch een vreemde gang van zaken.

26. helmikuuta 2026

Beste Chantal,

Op basis van je naam konden we niet achterhalen om welk boek/welke bestelling dit gaat.

Dit lijkt niet te kloppen. We gaan er van uit dat een verkoper het bestelde boek niet meer had en hierdoor de verkoop wilde annuleren. Dan houden wij echt niet zomaar €7,05 in. We gaan er van uit dat hier wat mis is gegaan bij de annulering of in de communicatie van de annulering.

Zou je ons kunnen e-mailen op info@boekshare, een contactformulier in kunnen vullen op onze website of ons kunnen appen op: 06-30873279, dan kijken we wat er aan de hand is.

We horen graag van je.

Update:
- We hebben je gevraagd om informatie te delen via Trustpilot, geen reactie gehad
- Op basis van de naam Chantal kunnen we geen bestelling vinden van het bovenstaande bedrag
- We hebben geen enkele e-mail ontvangen die dit probleem omschrijft voordat deze review was geplaatst, dit is dus niet bij ons gemeld
- Ook na onze vraag om ons een e-mail te sturen of te whatsappen hebben we geen reactie gehad

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van mijn boeken en…

Snelle levering van mijn boeken en betaalbaar. Goed alternatief voor dure nieuwe studieboeken.

20. helmikuuta 2026

Fijn om te horen.

Bedankt voor de review

Saanut 5/5 tähteä

Very good initiative for students based…

Very good initiative for students based in The Netherlands. I think the platform is very user friendly and honest for it’s users.

Also the person helping me on whatsapp helped me because I had some problems with uploading some of my books.

I recommend this website to any (international) student studying in The Netherlands!

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Thanks for your review! :)

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar voor het eerst gebruik…

Toch gestopt met mijn studie en begin dit jaar mijn studieboeken aangeboden via Boekshare. Dat ging erg makkelijk van het uploaden tot de uitbetaling.

Eerlijk voor zowel de koper als verkoper en klantenservice is ook goed te bereiken via de telefoon of e-mail.

Aanrader dus

12. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk contact te krijgen via app

Makkelijk contact te krijgen via app. Oplossingsgericht
Snelle reactie
Boek snel ontvangen.
Zeer tevreden en zou deze site zeker aanraden.

10. helmikuuta 2026

Goede ervaring gehad.

Goede ervaring gehad.

Prima bestelproces. Had tussendoor nog een vraag en Boekshare is prima telefonisch (via whatsapp) bereikbaar!

Goed platform dat duurzaam is!

7. helmikuuta 2026

Leveringsprobleem opgelost

Na bestelling van een boek werd het boek door de verkoper niet in het tijdsframe dat daarvoor staat opgestuurd. De verkoper reageerde ook niet op mijn vraag via de berichtenservice. Ik wendde mij tot het platform en toen bleek dat een servicemedewerker van Boekshare al elders (Bol.com) een ander exemplaar had besteld voor mij. Dat arriveerde de dag erna bij mij thuis. Supergoed geregeld. Ik had zelf inmiddels ook al een exemplaar bij de Bruna besteld en die kan dus retour

5. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne site en service

Ik heb mijn schoolboeken erop gezet en dat ging echt heel makkelijk. Ik had 2 boeken die ik niet erop kon zetten contact opgenomen met Bookschare en snel reactie gekregen waardoor ik ze erop kon zetten. Uitbetalingen gaan ook heel makkelijk. Bij het verkopen krijg je een mail met het verzendlabel waardoor het heel makkelijk is om te versturen.

2. helmikuuta 2026

Fijn om te horen!

Saanut 5/5 tähteä

De ervaringen op Boekshare kunnen…

De customer service is echter altijd betrouwbaar en van kwaliteit. Ze helpen je graag verder. Of het nou gaat om het zetten van een nieuw boek in de database of het kijken naar de verzending, ze helpen je!

Mijn review is dus gebaseerd op het platform zelf dat goed werkt en de customer serivce die behulpzaam zijn.

22. tammikuuta 2026

Fijn om te horen!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn tweedehands boeken zagen er zo…

Mijn tweedehands boeken zagen er zo goed als nieuw uit. En dat voor een klein bedrag.

Erg blij met de levering en de kwaliteit

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Boekshare

Fijn om te horen. Dank voor je review :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin