Gitaarbarbaar Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hen mijn Tremonti gitaar verkocht. Had natuurlijk liever iets hogere prijs gehad maar deze jongens moeten er ook wat aan verdienen en Marktplaats zit vol valkuilen. Duidelijke uitleg vooraf van "spelr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het hele proces rondom de aankoop van mijn droomgitaar was makkelijk en klantvriendelijk. Bezorging was prima, en good bescherm (met liefde). Er was wel één punt in de procedure dat ik met hen heb moe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I live in Vienna and bought recently a refurbished Godin summit Cherry red- guitar. It was delivered in a few days, perfect in shape, sounds wonderful and tune is absolutely correct up to the highest... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Was door een ongeluk gedwongen om anders gitaar te gaan spelen en ook andere gitaren te kopen. Inruil en aankoop van precies de goede gitaar was echt een feestje bij de Barbaar. Communicatie, aanbod,... Näytä lisää

1. Kitarakauppa

Yrityksen kirjoittama

GitaarBarbaar is dé plek voor liefhebbers van tweedehands gitaren. We kopen, testen, repareren en verkopen gitaren met aandacht en passie. Van bekende merken als Fender, Gibson en PRS tot unieke modellen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Elke gitaar wordt zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en professioneel afgesteld voordat hij op onze webshop verschijnt. We werken met een klein team van vakmensen die zelf ook gitarist zijn, en dat merk je in alles: van de productfoto’s en uitgebreide beschrijvingen tot de snelle communicatie en service. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, transparantie en het gemak van inruil of verkoop. We maken het proces zo eenvoudig mogelijk, of je nu een gitaar koopt, verkoopt of wil inruilen. Daarnaast verzenden we veilig en verzekerd, niet alleen binnen Nederland maar ook naar België en andere EU-landen. Bij GitaarBarbaar geloven we dat elke gitaar een verhaal heeft, en we zorgen ervoor dat die met zorg wordt doorgegeven aan de volgende eigenaar. Of je nu een beginnende gitarist bent of een doorgewinterde speler die op zoek is naar iets bijzonders, we helpen je graag bij het vinden van het juiste instrument. GitaarBarbaar is er voor gitaristen die nét wat meer verwachten van een tweedehands ervaring. Voor gitaristen, door gitaristen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

140 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service en product

Ik ben echt positief verrast door Gitaarbarbaar! De gitaar voelde meteen goed aan: geen gekke dingen, geen goedkope afwerking, gewoon netjes en solide.

Enorm te spreken over de service ook. Staan meteen voor je klaar als er iets aan de hand is en geven je het vertrouwen dat alles helemaal goed komt, en dat was ook zo!

Kortom, gewoon een goede aankoop waar ik echt blij mee ben. Aanrader!

Aanrader!

Super fijne ervaring met Gitaarbarbaar. Iemand met passie voor gitaren.

Het contact was snel en persoonlijk. Er wordt echt met je meegedacht.

Ik ga hier in de toekomst zeker vaker terugkomen!

Top!

Danny reageert snel, denkt graag mee om samen tot de juiste gitaar te komen. De verzending is snel en secuur, GitaarBarbaar heeft er een nieuwe vaste klant bij!

16. maaliskuuta 2026

Ibanez PGM900 Paul Gilbert

De Ibanez PGM900 was een gitaar die al een aantal jaar op mijn verlanglijstje stond, om mijn Paul Gilbert collectie nog completer te maken. Gisteren besteld, vandaag al in huis. Ik ben helemaal blij.

Mooie nieuwe, duidelijke en overzichtelijke website.

- Goede communicatie
- Up-to-date zenden via aangetekend t&t
- Netjes en stevig verpakt (post.nl hufter proof)

Een A++ verkoper en zeker een aanrader.
100% Top en blij....

Toppie!

Super dat een echte liefhebber van z'n hobby zijn werk kan maken. Contact via app gaat erg snel en soepel. Verstand van zaken en betrouwbaar. Gitaarbarbaar ga zo door!!

26. helmikuuta 2026

Top service van A tot Z.

Top service van A tot Z.
Een supergave gitaar ontvangen.
De manier van afleveren was heel goed, goed en veilig verpakt.
Kortom hier krijg je waar voor je geld. Ik zou Gitaarbarbaar zeker aanbevelen

Saanut 5/5 tähteä

Vergeet de dure zaken, deze man snapt het.

Deze verkoper heeft een no nonsense beleid,
levert wat beloofd is, deed er(uit zichzelf) nog gigbags bij.
En iedereen die zegt dat hij te weinig voor de inruil gekregen heeft:
Tip.
Zelf verkopen op bijv MP. Dan kom je er wel achter wat mensen je dan onderuit gaan bieden, buiten al dat gezeur aan de deur...
Kortom, gewoon goed bedrijf die aan de weg timmert. Raad ik iedereen aan.

27. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al een tijdje opzoek naar een…

Ik ben al een tijdje opzoek naar een gitaar voor mijn vader, zelf heb ik er niet zoveel verstand van maar gelukkig kwam ik Danny tegen die mij ontzettend goed geholpen heeft. Zijn nieuwe site ziet er clean en netjes uit wat makkelijk navigeert, hij heeft mij goed geholpen en in het ruime assortiment ook de juiste ondersteuning gegeven

21. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Tweede hands gitaren voor nieuwprijs…

Tweede hands gitaren voor nieuwprijs verkopen , maar bij inruil amper de helft betalen

21. marraskuuta 2025
Gitaarbarbaar-logo

Vastaus yritykseltä Gitaarbarbaar

Beste h b,

Eerlijk is eerlijk: je hebt gewoon gelijk. Het verschil tussen inkoop en verkoop is soms fors. Als ik zelf een gitaar zou verkopen, zou ik ook de hoofdprijs willen! 🎯

Die marge is echter de zuurstof voor ons bedrijf. We gebruiken het om gitaren technisch 100% te maken, garantie te bieden en onze rekeningen te betalen. Zonder die marge houdt GitaarBarbaar simpelweg op met bestaan.

Wil je de maximale prijs? Dan is zelf verkopen op Marktplaats je beste kans. Wil je gemak en zekerheid? Dan staan wij voor je klaar.

Toch bedankt voor de scherpe feedback!

Groetjes,

Danny
Team GitaarBarbaar 🎸

Super enthousiast team.

Super enthousiast team.
Perfecte communicatie ook.
Mooi aanbod van bas(gitaren) en goede inruil mogelijkheden.

Ga zo door!

14. helmikuuta 2026

Professional, Friendly Service, Highly Recommended

I just sold my first guitar to Gitaarbarbaar and I cannot recommend them highly enough. From first contact their communication was clear, concise and friendly. They offered me an honest price for my guitar and once I accepted their offer the deposit was immediately transferred to my account, as was the balance when they confirmed receipt of my guitar. A massive thank you to Danny and the Team, keep up the good work.

6. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek en wilde mezelf eens trakteren op een mooie gitaar

Ik was op zoek en wilde mezelf eens trakteren op een hoogwaardige electrische gitaar. Via marktplaats zag ik een waanzinnige mooie Fender telecaster professional 2 in een unieke kleurstelling Mercury, die te koop stond bij Gitaarbarbaar. Was gelijk verliefd, dus bestelling geplaatst.
Levering was ontzettend snel. Letterlijk 1 dag erna thuis.
Mooi en degelijk verpakt om beschadingen te voorkomen.
Fijn is ook de omruilgarantie als je toch de verkeerde keus zou hebben gemaakt.
Tevens houd Gitaarbarbaar contact met je na de aankoop om te horen van je of je nog steeds tevreden bent. Mocht er iets niet goed zijn met het instrument, gaan ze voor je aan de slag.
Kortom ik kan iedereen Gitaarbarbaar aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor een mooie gitaar.

Maurice

18. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin