Goed in aangeven wat de producten zijn smaak en alles Kwa verzending is erg onduidelijk staat snel maar wacht meer dan week staat verzonden maar track en trace staat op error en krijg dus geen enkel... Näytä lisää
Het telefoongesprek met Italië met een Nederlands sprekende mevrouw was vriendelijk en efficiënt. Het probleem met de bezorgdienst van Post.NL werd m.i. meteen aangepakt. En de bestelling werd alsnog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het duurt vaak even voordat je de zending ontvangt. De code krijg je al 2 weken eerder van Post.nl. Maar hij wordt uiteindelijk keurig geleverd. De wijn is uiteraard van goede kwaliteit.
Yritys on vastannut
Haarlem, dinsdag 9 december 2025, 20.10 uur. Levering is vlot verlopen, prima prijs / kwaliteit verhouding. Betalen via mijn bankrekening lukt niet vanwege het feit dat als ik Giordano Vini Spa reke... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De beste Italiaanse wijnen vindt je online op Giordanowijnen: verkoop van rode wijn, witte wijn, rosé wijn, grappa's en likeuren. Regionale wijnen en verkoop van geschenkmanden
Via Guido Cane 50, 12055, Valle Talloria, Italia
- giordanowijnen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering en altijd topkwaliteit…
Snelle levering en altijd topkwaliteit wijnen. Dank.

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
keurige prijs voor heerlijke grappa's…
keurige prijs voor heerlijke grappa's en wijnen. goede levering

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
Leuke en en lekkere wijnen voor een…
Leuke en en lekkere wijnen voor een betaalbare prijs

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
Berstelling gedaan op 9 februari met…
Berstelling gedaan op 9 februari met bevestiging Nummer: NL-13923451.
Tot op heden niets gezien of gehoord!!!!
Echt heel slecht

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
Geweldig kennismakingspakket met 4…
Geweldig kennismakingspakket met 4 zakjes lekkernijen en 2 flessen grappa. Duurde wel 11 werkdagen, ik wist niet dat het vanuit Italië kwam. Maar bedrijf is middels een gratis telefoonnummer goed bereikbaar.
Ik zou zo weer bestellen!

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
Sono forse 20 cliente di Giordano vini. Non e stato mai cosi caotico comr adesso
Ho fatto l'ordinazione il 6 di febraio ancora non ho ricevuto i vini
Negli ultimi forse 20 anni non era mai successo

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
48 flessen besteld en betaald en maar…
48 flessen besteld en betaald en maar 28 flessen geleverd krijgen , daar word je ook niet blij van. Doe nu ook zaken maar 20 flessen vergeten opsturen dat zou me nooit overkomen , ik dubbel check altijd alles als ik bestelling klaar maak !!!

Treurig
Ik had al doorgegeven dat ik een week voor bezorging een link kreeg met track&trace . Dus een hele week;" wij hebben het pakket nog niet ontvangen en kunnen geen bezorgdag of tijd melden"!
2 dagen na deze mail een andere mail om mijn bestelling te beoordelen. Pardon? Hoe kan ik 15 flessen wijn beoordelen die ik nog niets eens binnen heb.
Weet niet wat er binnen jullie bedrijf gebeurt, maar dit heb ik in meer dan 10 jaar nog niet eerder met een bestelling bij jullie meegemaakt. Glimlachen deed ik niet meer

Niks ontvangen
Niks ontvangen, 29 januari bestelling gedaan en betaald.
BEDANKT DAT JE VOOR GIORDANO HEBT GEKOZEN!
Jouw bestelnr. 000- 8002982-1-0
Waar blijft die bestelling?
Peter van Leer

Vastaus yritykseltä Giordano Vini
Perfecte levering en op tijd en…
Perfecte levering en op tijd en redelijke prijzen
Kwaliteit goed tot zeer goed hangt af van je smaak

Hele slechte kwaliteit.
Verzoek van Giardino aan mij om hun te bellen lukt niet. Ik word ook niet teruggebeld. Helaas.
Vervelend om te zeggen maar de wijnen waren Barolo en Nebbiolo onwaardig. Deze wijnen voldoen niet aan de in het gebied gestelde kwaliteitseisen.
Vermoeden is dat extreem goedkope wijn is opgekocht en gebotteld in flessen met Barolo en Nebbiolo etiketten. Bij sommigen werkt de illusie maar bij mij niet. Ik zou zeggen niet meer doen Giordano!