Giordano Vini Arvostelua 2 433

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Haarlem, dinsdag 9 december 2025, 20.10 uur. Levering is vlot verlopen, prima prijs / kwaliteit verhouding. Betalen via mijn bankrekening lukt niet vanwege het feit dat als ik Giordano Vini Spa reke... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goede wijn ..prijs .kwaliteit.. Misschien tip .. Vaste klanten belonen met soort punten systeem...voor iedere bestelde euro 1 punt 100 punten mag je fles wijn uitzoeken t w.v. 7.50 als voorbeel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik koos ervoor om te betalen nadat ik een factuur ontvangen had. Bij het pakket zat wel een factuur maar banknummer en begunstigde correspondeerden niet met elkaar. Uren ben ik bezig geweest om prob... Näytä lisää

1. Elintarvikkeet, Juomat & Tupakkatuotteet

Yrityksen kirjoittama

De beste Italiaanse wijnen vindt je online op Giordanowijnen: verkoop van rode wijn, witte wijn, rosé wijn, grappa's en likeuren. Regionale wijnen en verkoop van geschenkmanden

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

De wijn nog niet ontvangen.

De wijn nog niet ontvangen.
Duurt wel erg lang!!

15. huhtikuuta 2026

Beste Klant,

hartelijk dank voor uw review.

Wij hebben geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen maar zonder succes.
Uw bestelling is aan PostNL overhandigd en als het goed is wordt uw pakket vandaag, 29/04/26 bij u thuis bezorgd.
De levering is altijd in 10 tot maximum 14 werkdagen, alle goederen worden rechtstreeks vanuit Italie verzonden.

Wij blijven tot uw beschikking en wensen u alvast een fijne dag.

Saanut 5/5 tähteä

Ik kende de wijn niet maar het was een…

Ik kende de wijn niet maar het was een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Ook netjes verpakt, dus ik kijk gauw weer een bij jullie binnen!

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Giordano Vini

Fantastisch en hartelijk bedankt! Jouw voldoening overtreft zelfs een goed glas wijn :)

Saanut 1/5 tähteä

Duurt te lang voordat geleverd wordt.

Duurt te lang voordat geleverd wordt.

11. huhtikuuta 2026

hartelijk bedankt voor uw review.

Uw bestelling is onderweg en wordt op 27/04 aan PostNL overhandigd.  Binnenkort krijgt u ook de Track & Trace per email toegezonden.
Alle goederen worden vanuit Italie verzonden en worden in 10 tot 14 werkdagen bezorgd.

Wij blijven tot uw beschikking .

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling is keurig afgeleverd…

De bestelling is keurig afgeleverd zonder betaling vooraf. De kwaliteit is super.

29. maaliskuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Ik hebt een bestelling geplaatst op 6…

Ik hebt een bestelling geplaatst op 6 april jl. tot op heden ik heb niks ontvangen en wil ik de bestelling annuleren, ik zal geen bestelling meer plaatsen , als nog deze bestelling zal doorgaan reken de periode van 17 t/ met 21 april 2026 waar ik met vakantie ben , naar 22 april ben wel thuis maar ik wil geen bestellingen meer ontvangen dus annuleer mijn bestelling Met vriendelijke groet, Ioana Dinita

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Giordano Vini

Het spijt ons zeer voor het ongemak. Om u tegemoet te komen, nodigen wij u uit om onze klantenservice te contacteren op het nummer 800 22 83 11 of ons privé te schrijven, zodat we samen de snelste en meest passende oplossing kunnen vinden. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en dat u uw mening met ons hebt gedeeld

Mooi op tijd

Mooi op tijd

26. maaliskuuta 2026

Bestelling nimmer ontvangen!

Bestelling ruim 3 weken geleden geplaatst tot op heden niets ontvangen!

4. huhtikuuta 2026

Beste Klant,

hartelijk dank voor uw review.

Uw bestelling is onderweg en wordt as maandag 20/04 aan PostNL overhandigd.
De bezorging is in 10 tot 14 werkdagen, de goederen worden vanuit Italie verzonden.
Van het weekend krijgt u ook de Track & trace via de mail, of anders kunt u die ook terugvinden in uw private area op de website bij uw bestellingen.

Wij blijven tot uw beschikking en wensen u een fijne dag.

MVG
KLantenservice

Heerlijke wijn

Ik verheugde me er weer op om het pakket met heerlijke wijnen te mogen ontvangen. Helaas heeft Postnl mijn pakket kapot laten vallen en hebben zij het geretourneerd. Het pakket is nu al zo'n 2 weken onderweg om het retour af te leveren. Zo jammer want de wijnen van Giordano smaken heerlijk.

22. maaliskuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Duur erg lang

Heb hier een aantal flessen Grappa gekocht. Eigenlijk iets meer dan dat ik wilde maar ging voor gratis verzenden. Ik heb op 26 maart de bestelling gedaan en het is inmiddels 5 april en nog niks gezien. Nu las ik in de reviews dat er op de website zou staan dat het twee weken zou duren voordat de bestelling binnen is. Dus wat dat betreft kan het nog op tijd zijn. Wat ik jammer vind is dat dit tijdens het bestellen niet duidelijk is hierom zie ik niet zoveel voordeel meer om het te bestellen en zal de volgende keer weer naar de plaatselijke wijnboer lopen.

5. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

hartelijk bedankt voor uw review.

Wij zijn een italiaans bedrijf en alle goederen worden rechtstreeks vanuit Italie verzonden, de bezorging is gemiddeld in 10 werkdagen, als u daarmee rekening houdt dan is een bezorging in 10 werkdagen geen probleem.

We hopen nog van u te horen 🍷️

MVG

22. maaliskuuta 2026

Nog niet geleverd

19. maaliskuuta 2026

Beste klant,

hartelijk bedankt voor uw review.

Uw bestelling is onderweg en wordt op 2 april aan PostNl overhandigd.
Alle goederen worden rechtsreeks vanuit Italie verzonden, en het durrt ongeveer 10 tot 14 werkdagen voor de bezorging.
U heeft een email gekregen met de track & trace als het goed is.
Mocht dat niet zo zijn neem dan even contact met ons op (   0800 0228 311 of via de mail customer.service@giordano-vini.com)

Wij blijven tot uw beschikking en wensen u een fijne dag.

Giordano vini "voortreffelijk"

Mooie aanbieding en heerlijke lekkernijen voor een zeer aantrekkelijke prijs

5. maaliskuuta 2026

14. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Goede wijn en een fijne webshop.

Goede wijn en een fijne webshop.
Bezorging duurt een beetje lang maar dat ben ik inmiddels gewend.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Giordano Vini

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin