Zeer prettige en uitgebreide website om te bestellen. Gereedschapcentrum heeft alles wat je nodig hebt. Een zeer snelle bezorging, prettige email met overzicht, factuur en track & trace. Artikelen kom... Näytä lisää
Ik heb ondertussen meerdere dingen besteld en zeer tevreden over de service. De site heeft veel informatie en is heel overzichtelijk, de bezorging is snel en producten zijn in orde. Ik had 1 ding wat... Näytä lisää
Goede spullen, snelle levering en prettige prijzen! Al moet je wel opletten dat alles dat je wil ook leverbaar is…anders dan verzenden ze pas zodra ze het laatste te leveren product binnen hebben.... Näytä lisää
Fixami dat is het moederbedrijf achter gereedschapcentrum verfwebwinkel enz ! Eerst ben ik misleid door gereedschapcentrum gebruikte producten ,niet nakomen levertijden er is moeilijk tot geen cont... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Hollanti
- 0138894444
- info@gereedschapcentrum.nl
- gereedschapcentrum.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel leveren ging goed
Snel leveren ging goed, echter bij retour krijg je slecht 75% terug. ivm openen doos.

super beroerde service
Makita elektrische kettingzaag gekocht met 2 reserve kettingen, toen ik er 1 wilde vervangen bleek de maat / ketting niet te passen verkeerd geleverd maar je kan ze dan niet retour sturen omdat het te lang geleden is. Dus als je als bedrijf een foutje maakt wat kan dan los je hem niet op maar laat je je klant ervoor opdraaien, vrij aparte manier van zaken doen!

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Gemakkelijke bestelling en snelle…
Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Super snelle levering en goed verpakt.
Super snelle levering en goed verpakt. En een scherpe prijs.
Scherpe prijs
Goede spullen, prima prijs en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Duidelijke webshop snelle levering…
Duidelijke webshop snelle levering communicatie concurrerende prijzen groot assortiment dus veel keuze

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Hele goede prijzen en snelle levering
Eerlijk advies en snel verzonden
Ik heb 19 januari advies gevraagd mbt 2 merken accu schroefboormachine (FESTOOL en Makita) Daarbij kreeg ik eerlijk advies dat merk A voor meer professioneel werk en merk B voor meer doe-het-zelf en semi professioneel werk is. Deze meneer gaf echt advies om gewoon merk B te nemen, want die is net zo goed en een stukje goedkoper. Aangezien ik merk B weet dat het goed is en mee bekend ben heb ik deze ook besteld. De volgende dag werd het netjes afgeleverd. Alleen was 1 dingetje dat ik miste. Klantenservice gebeld daarover. Klantenservice gaf het door aan haar leidinggevende zodat het gecheckt kon worden aan de hand van camera beelden bij inpakken. Wat schets mijn verbazing: ik kreeg de volgende dag een mail met track & trace code dat het ontbrekende dingetje verzonden is. Zoals ik zelf doe heb ik teruggebeld en daarvoor heb ik aan de klantenservice gevraagd of ze haar collega wil bedanken voor de nalevering. Tevens kreeg ik zelf een bedankje terug, omdat hun dat nog nooit zo iets te horen hebben gekregen van persoonlijk van een klant. Dus een tevreden nieuwe klant. Ik hoop dat in de toekomst het zo blijft.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Alles netjes geleverd zoals beschreven.
Alles netjes geleverd zoals beschreven.
bestel hier vaker en is altijd netjes en op tijd thuis.
Soepel en keurig
Soepel verlopen de laatste bestellingen. Mocht er wat mis zijn is het snel opgelost met de klantenservice. Ook leuk de yt filmpjes die gemaakt worden. Ik blijf hier met een goed gevoel winkelen.
Makkelijk bestellen,goede prijs en…
Makkelijk bestellen,goede prijs en keurig geleverd
Top webshop.
goed snel en simpel om hier spullen te bestellen top webshop.
overzichtelijke website en snelle…
overzichtelijke website en snelle levering

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Het wordt altijd wel snel geleverd als het op voorraad is.
Levering
Als je op de site zet dat de artikelen de volgende dag geleverd worden. Dan verwacht je dat als klant.
Maar zodra je de bestelling bevestigd staat er binnen 9 werkdagen geleverd.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Snelle levering, correcte levering. Tot zover dik tevreden

Snelle levering goed product
Snelle levering goed product
Snelle levering en keurig ingepakt
Slechte hulp bij hen nieuwe Milwaukee m18 fpd3
Vandaag contact gehad met de klantenservice van deze winkel over mijn reeds gekochte Milwaukee de M18FPD 3. Ik kocht hem net na de kerst 2025 en vandaag na wat gaatjes te hebben geboord boort ie ineens niet meer, wel piepgeluid uit de accu. Ik wilde graag hulp hierin van de winkel maar werd verwezen naar de fabrieksgarantie. Afijn ik gelijk het advies van de gereedschapswinkel in acht genomen. Werkt de qr code wel voordat je bent ingelogd bij milwaukee europe site, maar niet meer zodra je bent ingelogd en je toestel opnieuw moet scannen omdat hij hem blijkbaar niet meer herkend...Ik heb meerdere telefoons geprobeerd en bij allen krijg ik bij het scannen te zien error en dat de code niet herkend word. Dus ben ik nu gedupeerd omdat ik al deze moeite en tijd erin steek terwijl ik wel wat anders te doen heb! Ik vind dat de gereedschapswinkel mij hierin hoort te ontlasten en niet extra te belasten. Kortom ik hoop op een snelle oplossing. Mvg dhr van den Brink