Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super fedt produkt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget, som da min mand og jeg kæmpede med gelblast pistoler:) Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser. Savner en bedre opdeling af våben. Inddelt efter hvad de kan/hvilken alder de passer til/funktioner. Savner også lidt mere tilbehør der er synligt. Ekstra magas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet. De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lelukauppa
  2. Seikkailulaji
  3. Airsoft-varusteiden myyjä
  4. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 4/5 tähteä

Rettede fejl hurtigt og uden bøvl

Nem hjemmeside, hurtig levering og god kundeservice.

Har handlet på gelblast.dk flere gange. Denne gang var produktet lidt tvivlsomt idet der ingen mærkning eller info om indhold fulgte produktet. Det fik mig til at kontrol veje for at bekræfte at det var den rette vare der var fremsendt.
Fejlen blev rettet hurtigt og nu venter jeg bare på en ny levering.
Alle kan lave en brøler, men med god service kan oplevelsen alligevel være god overordnet set 👌🏼

19. elokuuta 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – og ikke mindst for din tillid til os igennem flere handler! 😊
Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt fik rettet op på fejlen og fandt en løsning uden bøvl – lige præcis sådan skal det være 💙

Som du så fint skriver: alle kan lave en brøler – men vi gør os altid umage for at tage ansvar og sørge for, at du som kunde ender med en god oplevelse. Tak for din forståelse og ros undervejs 🙏🏼

Vi glæder os til at sende din næste levering – og skulle du få brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Hurtig og fin service

Hurtig og fin service
Pakken kom hurtigt

15. elokuuta 2025

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at pakken kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med servicen – lige som det skal være 💥📦

Har du brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Tak fordi du valgte Gelblast.dk!

Saanut 2/5 tähteä

Skuffede.

Skuffende produkt, låg til batteri falder af hele tiden fordi der ikke er plads til både kabel og batteri, går i står i tide og utide, de der “vandperler” sætter sig fast inden i løbet nogle gange.

Det positive er de levere hurtigt 👍🏻

17. elokuuta 2025

ære Dennis,

Tak for din anmeldelse – og fordi du trods alt fremhæver den hurtige levering.

Det lyder bestemt ikke som om, produktet fungerer, som det skal, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på kundeservice@gelblast.dk, så vi kan kigge nærmere på sagen og finde en løsning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet.

Kundeservice
Gelblast.dk

Helt igennem en god oplevelse.😊

Helt igennem en god oplevelse.😊

Nem hjemmeside, opsat så den er overskuelig efter selv få minutter derinde.👍

Ganske fornuftige priser på alt!😃

Hurtig levering må man sige...😱 bestilte om aftenen og blev sendt dagen efter, dagen efter igen havde jeg det.

Brugsanvisning var på engelsk og overskuelig.

Havde nogle spørgsmål, og skrev til kundeservice, som svarede så hurtigt og venligt de kunne.🥰

Meget tilfreds med oplevelsen!!! 💪😁

13. elokuuta 2025

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 😄⭐
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – både med hjemmeside, levering, priser og ikke mindst kundeservice 🥰💥

Vi gør os umage hver dag for at gøre det nemt og trygt at handle hos os, så det betyder alverden at få sådan en tilbagemelding 💙

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi selvfølgelig altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med dit udstyr! 🎯😁

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at både udvalg og levering levede op til forventningerne – lige som det skal være 💥📦

Har du brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb! 🎯

Saanut 4/5 tähteä

Super service. Hurtig levering og hurtig kundeservice da jeg fandt ud af at der manglede 50000 gel balls. En mail og et hurtigt svar. Og så var der gel balls på vej til mig.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de rosende ord om vores service og kundesupport! 😊
Vi er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne få sendt de manglende gel balls afsted til dig – det er vigtigt for os, at den slags bliver løst nemt og uden besvær 💥🎯

Vi vil altid gerne blive endnu bedre, så hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at fortjene den femte stjerne, må du meget gerne dele det med os – du er altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk 💬

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med legen! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Der var en skade på en af de ting jeg…

Der var en skade på en af de ting jeg havde bestilt og skrev til dem og de hjalp med det samme en super service fra kundeservice 😄

Hej Jacob,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 😄
Hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre – vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse, også når noget ikke helt går som planlagt 💙💥

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med dine produkter! 🎯

Super go service :)

Super go service :)

Hej Karina,

Tusind tak for de 4 stjerner og din søde kommentar! 😊
Det betyder meget for os, at du synes, servicen har været god – vi gør os altid umage for at hjælpe hurtigt og effektivt 💙

Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med, hører vi meget gerne fra dig – du er altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk eller besvare kommentaren 💬

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med dit køb! 💥🎯

Go og hurtig service

Go og hurtig service. Den ene pistol havde dog en fejl ved leveringen og vi skrev til kundeservice. 2 dage efter havde vi nyt.

8. elokuuta 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service – og at vi fik løst problemet med pistolen hurtigt 💥📦

Vi vil altid gerne blive endnu bedre, så hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk eller kommenter på denne besked 💬

Tak fordi du handlede hos Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med legen! 🎯😄

⭐️⭐️⭐️⭐️

Gelblast virker til at værre en rigtig god hjemmeside men der er altså lidt længere ventetid end forvented.
Jeg mangler stadig at få min maske

5. elokuuta 2025

ej William,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😊
Det er virkelig dejligt at høre, at både leveringstiden og kvaliteten har levet op til dine forventninger – og at du er glad for at handle hos os 💥🎯

Skulle du få brug for os igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med dit udstyr! 😄

Lidt længer leveringstid

Lidt længere leveringstid end der stod men ellers rigtig god hjemmeside

5. elokuuta 2025

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside – det betyder meget for os 🙌
Vi beklager, at leveringstiden trak lidt ud – det er selvfølgelig ikke meningen, og vi arbejder hele tiden på at blive endnu skarpere på det 💨📦

Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med, vil vi rigtig gerne høre fra dig – du er altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk 💬

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb! 💥🎯

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og produktet som forventet

Hurtig levering og produktet er i den forventede kvalitet. Alt virker som det skal. Nem hjemmeside

30. heinäkuuta 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at både levering, produkt og hjemmesiden har levet op til dine forventninger – lige præcis sådan skal det være 💥🎯

Har du brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb!

Topklasse

Super hurtig levering samt gelblaster i super kvalitet.

25. heinäkuuta 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de 5 stjerner! 🌟
Det er fantastisk at høre, at både leveringen og kvaliteten har levet op til forventningerne – vi gør os umage på begge fronter 💥🔝

Har du brug for os igen, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med din gelblaster! 🎯😄

Løsning fundet – nyt produkt fungerer upåklageligt

Løsning fundet – nyt produkt fungerer upåklageligt

Vi oplevede i starten udfordringer med kvaliteten af produkterne. De fungerede ikke, som de skulle – de gik ofte i stå, og man var nødt til at vende dem på hovedet for at få dem i gang igen.

Efter dialog fandt vi frem til en løsning: vi fik et helt andet produkt, som til gengæld fungerer upåklageligt. Det har løst problemerne fuldstændigt, og vi er meget tilfredse med resultatet.

26. heinäkuuta 2025

Kære Nias,

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med produkterne – det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.

Vi har været i kontakt med dig og sendt en returlabel, så vi kan få geværerne retur og undersøge dem nærmere for fejl. Lige nu venter vi blot på, at du får sendt dem afsted, så vi kan teste dem og finde en god løsning for dig.

Tak fordi du har gjort os opmærksomme på problemet – vi ser frem til at få sagen afsluttet på en ordentlig måde.

Kundeservice
Gelblast.dk

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Vi havde ved en fejl fået en forkert bestilling. En mail til Gelblaster med svar kort efter (uge 29) og en ny og retur label straks på vej. Fed tilgang til en uheldig situation og løst hurtigt. Tak 💪🏼

21. heinäkuuta 2025

Hej Rune,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 💪🏼
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede vores kundeservice som både hurtig og effektiv – især når noget ikke går helt som planlagt. Vi går meget op i at løse den slags situationer uden besvær for vores kunder, så det betyder ekstra meget, at du lægger mærke til det og tager dig tid til at skrive det 🙌

Vi tror på, at god service ikke handler om at undgå fejl, men om at rette op på dem hurtigt og ordentligt – og din ros bekræfter, at vi er på rette vej 💙

Har du brug for hjælp igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du handlede hos os – og rigtig god fornøjelse med gelblasteren! 💥🎯

Reklamation

Vi skrev en mail omkring en reklamation ang. to gelblaters.
Vi fik super hurtig svar, inden for en time og fik tilbudt at de sendte to nye.
Fantastisk service. Dem kan jeg, i den grad anbefale at købe hos🤩☺️
Fem stjerner herfra🤩

18. heinäkuuta 2025

Hej Christina,

Tusind tak for de fem stjerner og din virkelig dejlige anmeldelse! 🤩
Det betyder så meget for os at høre, at du oplevede hurtig og hjælpsom service – vi går meget op i at få løst reklamationer nemt og hurtigt, så vores kunder hurtigt kan komme tilbage til det sjove 💥🎯

Tak fordi du vil anbefale os – det er vi virkelig glade for!
Skulle du få brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk 😊

bestilte lørdag eftermiddag

bestilte lørdag eftermiddag, kunne hente den i pakkeshop tirsdag, det er da hurtig levering ! Har kåbt den til min nevø, og tror han syntes den er fed

12. heinäkuuta 2025

usind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Hvor er det fedt at høre, at leveringen gik hurtigt – og vi er ret sikre på, at din nevø bliver vild med den 💥🎯

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og god fornøjelse med gaven! 🎁😄

Saanut 5/5 tähteä

Min søn blev rigtig glad for at få den…

Min søn blev rigtig glad for at få den i gave.

6. heinäkuuta 2025

Hej Luna,

Hvor er det dejligt at høre – vi elsker, når en gave rammer plet! 🎁😊
Tusind tak for de 5 stjerner, og rigtig god fornøjelse til din søn med gelblasteren 💥🎯

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.

Købte en gelblaster

Købte en gelblaster, hvor der manglede en lader i kassen. Købte en på hjemmesiden efterfølgende men selve pistolen virker ikke

Efter mailkorrespondance har jeg fået tilsendt en ny 😊

15. heinäkuuta 2025

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed undervejs 😊
Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være, når man glæder sig til at komme i gang, så vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning og sende dig en ny gelblaster 💙💥

Tak fordi du handlede hos os – vi håber, din søn får masser af sjov med den nye gelblaster! 🎯😄

Fik dem hurtigt og god service

Fik dem hurtigt og god service
Handler helt sikkert der igen

7. heinäkuuta 2025

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Dejligt at høre, at både levering og service sad lige i skabet – vi glæder os til at handle med dig igen 💥🎯

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin