Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super fedt produkt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget, som da min mand og jeg kæmpede med gelblast pistoler:) Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser. Savner en bedre opdeling af våben. Inddelt efter hvad de kan/hvilken alder de passer til/funktioner. Savner også lidt mere tilbehør der er synligt. Ekstra magas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet. De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lelukauppa
  2. Seikkailulaji
  3. Airsoft-varusteiden myyjä
  4. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk produkt og utrolig hurtig…

Fantastisk produkt og utrolig hurtig levering 🙏

1. joulukuuta 2025

Hej Vikki,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏
Det gør os superglade at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering – præcis som vi håber, det skal være 💥📦

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du (eller modtageren 😉) får mange sjove timer med det nye udstyr!

God kvalitet samt pris!

Nu har jeg ikke prøvet pistolerne endnu, da det er julegaver, men jeg har da haft kasserne åbnet for at konstatere at alle dele var med. Produkterne virke til at være en rigtig fin kvalitet, specielt når man tænker på den gode pris.

Så de 4 stjerne er bestemt værdige nu, så må vi se om de kan blive til 5 når produkterne rigtig bliver sat på prøve :)

Redigeret:

Efter ungerne har prøvet deres julegaver af, kommer den 5 stjerne. Det er en super god underholdning og en nem måde at få dem udenfor!

26. marraskuuta 2025

Hej Michael,

Tusind tak for de 4 stjerner og den grundige anmeldelse! 😊
Det lyder som om, juleaften bliver ekstra spændende i år – vi er glade for at høre, at førstehåndsindtrykket lover godt både på kvalitet og pris 🎄💥

Vi krydser fingre for, at gelblasterne lever helt op til forventningerne, når de bliver taget i brug – og vi håber selvfølgelig, det ender med at blive til 5 stjerner 🤞🏼
Du er altid velkommen til at dele din oplevelse med os senere – og har du brug for hjælp, står vi klar på kundeservice@gelblast.dk

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig glædelig jul, når I når dertil! 🎁✨

Saanut 4/5 tähteä

Jeg er super tilfreds med hurtig…

Jeg er super tilfreds med hurtig levering, dog bestilte jeg 2 splatterpistoler, en i blå og en i rød, men fik 2 blå. Vi har valgt at beholde begge blå, så må ungerne bare skrive navn på. Men ellers er jeg godt tilfreds.

29. marraskuuta 2025

Hej Jane,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering og produkterne – men vi er selvfølgelig kede af, at du modtog to blå pistoler i stedet for én rød og én blå.

Det er dejligt at høre, at I fandt en midlertidig løsning med navne – men vi vil selvfølgelig gerne gøre det bedre 💙 Hvis du stadig ønsker at bytte den ene til en rød, eller hvis der er noget andet, vi kan gøre for at gøre oplevelsen 5 stjerne værdig, så skriv endelig til os på kundeservice@gelblast.dk ⭐

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, ungerne får mange sjove timer med deres gelblasters! 💥😄

Saanut 5/5 tähteä

Dejlig oplevelse at handle ned…

Dejlig oplevelse at handle ned Gelblast. Gode varer, fantastiske tilbud og hurtig ekspedition.
Jeg kommer igen 👏🎄🎄…

21. marraskuuta 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 👏🎄
Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en god oplevelse med både produkter, tilbud og hurtig ekspedition – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder 💙

Du er altid mere end velkommen tilbage – vi glæder os allerede til at sende næste pakke afsted til dig! 🚀

Rigtig glædelig jul,

Anbefales

Fandt pakketilbud på gevær med fede farver, maske og kugler til en rigtig god pris. Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Hurtig levering og god indpakning. Kan helt sikkert anbefales.

22. marraskuuta 2025

Hej Anne-Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! 💙
Det lyder som om, du fandt et af vores populære pakketilbud – og vi er så glade for at høre, at både pris, levering og oplevelsen på hjemmesiden levede op til dine forventninger 🎯✨

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du (eller modtageren) får masser af sjov med det nye udstyr! 💥
Vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

Super fin service

Super fin service

21. marraskuuta 2025

Hej Tommy,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med servicen ⭐

Får du brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk

Tak fordi du valgte Gelblast.dk!

Saanut 3/5 tähteä

Hurtigt levering

Hurtigt levering - desværre var de ekstra plastik magasiner ikke beskyttet - andet end den pose det kom i, så 4. Stk var knækket i stykker - så drengene må løbe lidt mere frem og tilbage efter ammo.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gelblast

Tak for din anmeldelse – og fordi du fremhæver den hurtige levering.

Vi er kede af at høre, at de ekstra magasiner er nået frem beskadiget. Det er selvfølgelig ikke meningen, og vi beklager, at de ikke har været bedre beskyttet under forsendelsen – det tager vi med videre internt, så vi kan undgå lignende i fremtiden.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@gelblast.dk, så vi kan finde en løsning på de defekte magasiner.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – vi håber, drengene stadig har fået lidt sjov ud af legen trods ekstra løbeture!

Kundeservice
Gelblast.dk

Saanut 5/5 tähteä

Nem hjemmeside at oversku og hurtig…

Nem hjemmeside at oversku og hurtig levering og har købt der for og der har aldrig været noget rigtig godt produkt, virkelig tilfreds 🙌🏻

11. marraskuuta 2025

Hej Catrine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌🏻
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har handlet hos os flere gange – og at du hver gang har haft en god oplevelse med både produkter, levering og hjemmeside 💙💥

Vi sætter stor pris på din tillid, og du er altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med dit udstyr! 😄

Hurtig behandling af bestilling

Hurtig behandling af bestilling. Afsendes og jeg har det bestilte hurtigt.

11. marraskuuta 2025

Hej Kate,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at alt gik hurtigt og nemt – præcis sådan vi ønsker, det skal være 📦

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og husk, at vi altid er klar på kundeservice@gelblast.dk, hvis du får brug for os 💥

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig pakket og gode varer

Hurtig pakket men desværre var DAO ikke så hurtig til at få den videre.
Pistolerne er super! Skydeskiven er også fin, kan dog nogle gange springe over at tælle de sidste skud og starte forfra uden at melde at den nåede 60

14. lokakuuta 2025

Hej Marijke,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at I er glade for pistolerne og skydeskiven – selvom DAO desværre trak lidt ud med leveringen.

Tak for din feedback omkring skydeskiven – det er super værdifuldt for os at vide, så vi kan blive endnu bedre. Hvis problemet fortsætter, må du endelig skrive til os på kundeservice@gelblast.dk, så ser vi selvfølgelig på det 💥

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, I får mange sjove timer med legen! 🎯

Saanut 1/5 tähteä

Den skød ikke

Fik en PDW i gave. Skød med den fire gange, pludselig kom der ikke flere skud ud, men magasinet var helt fuldt. Og delene i sigtekornet faldt ud . anbefaler at lade vær med at købe fra Gelblast.

11. lokakuuta 2025

Kære Karl,

Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at din gave ikke levede op til forventningerne, og at der er opstået problemer med både funktion og sigtekorn. Det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at stå for.

Vi vil meget gerne have mulighed for at undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Du (eller giveren af gaven) er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@gelblast.dk
, så vi kan se nærmere på fejlen og hjælpe med enten reparation, ombytning eller en anden form for løsning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet – vi håber, vi kan få lov til at rette op på oplevelsen.

Kundeservice
Gelblast.dk

Utrolig god service

Utrolig god service. Vores gel blaster holdt op med at virke.
Skulle sende en video som bevis, og uden videre blev der fremsendt en ny. Tak for det ❤️

9. lokakuuta 2025

Hej Morten,

Tusind tak for de 5 stjerner og din venlige anmeldelse! 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service – vi ved, hvor ærgerligt det er, når noget ikke virker, så vi gør alt, hvad vi kan for at få det løst hurtigt og uden bøvl 💥🔧

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og skulle du få brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside, nem at finde rundt i og gode tilbud ☺️ Hurtig levering !
Min søn har ikke snakket om andet end en gelblaster i sååå lang tid og nu fik jeg købt den til ham til julegave så vi gemmer den lidt endnu men pakkede den ud for at kigge på skyderen og den er virkelig i god kvalitet og nem at samle 🤞🏼
Giver 5 stjerner allerede ☺️
Glæder mig til massere af leg i haven med min søn 🤪🥳

7. lokakuuta 2025

Hej Sofie,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse! 😍
Hvor er det skønt at høre, at både hjemmesiden, levering og kvaliteten har levet op til forventningerne – og hvor bliver det bare en fantastisk julegave! 🎄🎁

Vi elsker tanken om masser af leg i haven og grin sammen med din søn – det er præcis dét, vi håber, vores produkter kan skabe 💥

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og husk, at vi altid er klar til at hjælpe på kundeservice@gelblast.dk, hvis du får brug for os.

Super sjovt

4. lokakuuta 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og underholdningsværdien – præcis sådan det skal være! 💥🎯

Vi vil rigtig gerne høre, om der var noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med – du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk
💬

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med dit køb! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Nem hjemmeside, hurtig levering, får besked når varen er blevet udsolgt inden de nåede at pakke min, fik lavet en god aftale om anden varer istedet uden mere betaling

28. syyskuuta 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du havde en god oplevelse – også selvom vi desværre nåede at løbe tør for varen. Vi gør altid vores bedste for at finde en god og fair løsning, så det betyder meget, at du satte pris på det 💙📦

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og skulle du få brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk 💥

Gelblast er bare superfedt

Gelblast er bare superfedt! Det er bare så meget federe og børnevenligt end softguns; Det gør ikke slet så ondt at blive ramt og kuglerne forsvinder i næste regnskyl. Og kvaliteten af skydere og batterier er supergodt.
Service niveauet er helt i top - lynhurtig forsendelse og respons på forespørgsel. Kan kun anbefales.

1. syyskuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin